Sorty Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 hvala. nč konkretnega ni napisanega. Očitno bo treba obstoječe povit
u-r-o-s Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Menjati moraš za komplet nove ročke, ker je gretje integrirano v gumo...
dejcpob Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 No danes se odloču zamenjat zadnje ploščice, malce poklical naokoli in takole original 83 evriči pa mal popusta 66 evra, euroton trw ploščice s popustom 33 evra. Ah jih bom vn čoknu pa k sitarju nesu da vidm kaj mi ponudi. 14 euriči za ploščice made by Sinter noro . Zdej pa gas pa bremza
motolover Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Malo pobrskaj po netu, nekateri imajo z nekaterimi ploščicami težave z diski. Da ne boš privarčeval na ploščicah in plačeval diske! Obvezno javi kaj ugotoviš, počasi bodo tudi moje za zamenjati.
KyoKon Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Jaz sem menjal spredaj in zadaj. vgradil sem od Bremba. Mislim da je tudi original tako. Vsaj pisalo je na njih, pa mislim da sem še nekje prebral da oni delajo za njih ploščice. Za zadaj itak sintrane, druge izbire nil,ker so večje obremenitve. Zato se sčasoma začnejo pojavljati črte, vdolbine. Jaz sem jih imel že prej malo. Po 8 letih si pa res zaslužim nove. Wakasaki 1
skalaprava Objavljeno Junij 10, 2016 Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 pred 21 urami, u-r-o-s pravi: Menjati moraš za komplet nove ročke, ker je gretje integrirano v gumo... To ni čisto res....grelna žica je navita na plastični tulec, na ta plastični tulec z žico pa je potem nataknjen in zalepljen gumijasti ročaj (vem iz prve roke, sem že menjal ročice in imam izrabljene še vedno doma). Tako da če uspeš odlepiti in odstranii irzabljeni gumijast ročaj, potem lahko gor nataknješ preprosto nov navaden gumijast ročaj in ga zalepiš nazaj. Samo jaz sem rajši nove nabavil in jih potem dodatno zaščitil z navadno "termoskrčko" na mestih, kjer sem stare ročice pregulil. In tako ima moj drugi set ročic sedaj za sabo ža kakih 90K km, pa ni videti kakih pretiranih znakov obrabe. Če bi imel že prve zaščitene, bi bila še sedaj gor prva vgradnja. MiNa 1
MiNa Objavljeno Junij 10, 2016 Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 pred 17 urami, KyoKon pravi: Za zadaj itak sintrane tul piše malo drugače, zadnje ORGANIC, spredaj SINER...
mtko Objavljeno Junij 10, 2016 Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 pred 4 urami, MiNa pravi: tul piše malo drugače, zadnje ORGANIC, spredaj SINER... ja jaz sem prebral, da so organske samo za motorje brez ABS II, za motorje z ABS II pa so sinter. MiNa 1
KyoKon Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 Ob 10. 6. 2016 at 15:41, MiNa pravi: tul piše malo drugače, zadnje ORGANIC, spredaj SINER... Mislim, da je na brembo.com kar lepo napisano. Wakasaki 1
HyperJack Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 Evo pa ga mam! hehe, zdej je čist malo manj verjetnosti da se izgubim. Sej zemljevid je cool, sam GPS je še bolj..lahko namest cajt k ga zapraviš za gledanje na zemljevid porabiš za gledanje naokol Pa še ena must have zadeva...Touratechova "tamala" zaščita okvirja..da z čevlji ne rukam po okvirju. Izpade kar ok. Dosti originalen izgled. Manjka mi še izpuh :P, tko k Damiju... Bmflar, DAMI34, mladench in 3 others 6
vuk76 Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 Fajn zadeva tale navigatorcek...mene je sicer nekaj zezal update kart prvic, potem pa je slo bp. nalozi si se iz snecerjeve strani POI radarjev Slovenije, na poiplaza pa najdes za ostale drzave. preverjeno prezivi tudi mocno dezevje in toco HyperJack in Bmflar 2
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 pred 28 minutami, HyperJack pravi: Evo pa ga mam! hehe, zdej je čist malo manj verjetnosti da se izgubim. Sej zemljevid je cool, sam GPS je še bolj..lahko namest cajt k ga zapraviš za gledanje na zemljevid porabiš za gledanje naokol Pa še ena must have zadeva...Touratechova "tamala" zaščita okvirja..da z čevlji ne rukam po okvirju. Izpade kar ok. Dosti originalen izgled. Manjka mi še izpuh :P, tko k Damiju... men bo vedno "manjkal" razn če bodo prijatelji priredili srečelov, pa inkaso podelili v dobrodelne namene za nakup izpuha gtgs, mladench, Kmet2 in 1 other 4
KNNMS Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, DAMI34 pravi: men bo vedno "manjkal" razn če bodo prijatelji priredili srečelov, pa inkaso podelili v dobrodelne namene za nakup izpuha Itak! Sej ga tudi ne rabiš, če se samo Wajdušna OMV Postojna furaš. Dej malo čez Lozice zapelji pa boš vidu da prou pride Nabava auspuha??? A ti je že odpadu? Popravljeno Junij 13, 2016. Popravil KNNMS
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 (popravljeno) pred eno uro, KNNMS pravi: Itak! Sej ga tudi ne rabiš, če se samo Wajdušna OMV Postojna furaš. Dej malo čez Lozice zapelji pa boš vidu da prou pride Nabava auspuha??? A ti je že odpadu? nope, vse drugo bo baje prej, kje so Ložice? ps. na črni kal si podabu. Popravljeno Junij 13, 2016. Popravil DAMI34 KNNMS in Bmflar 2
motolover Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 4 hours ago, HyperJack said: Evo pa ga mam! hehe, zdej je čist malo manj verjetnosti da se izgubim. Sej zemljevid je cool, sam GPS je še bolj..lahko namest cajt k ga zapraviš za gledanje na zemljevid porabiš za gledanje naokol Malo si priredi nastavitve! Jaz imam desno spodaj (kjer imaš smer gibanja) trenutno hitrost, tako jo vidim v vsakem času tudi ,ko imam na tej razpredelnici. Povprečna hitrost (to imaš nad smerjo gibanja) je dokaj brez veze, tam jaz na turi, kjer peljem proti cilju nastavim na km do cilja ali čas prihoda. Podobno z največjo hitrostjo. Ta se v kakem tunelu zmeša in zna kazati tudi kakih 500km/h. Skratka funkcija nima neke uporabne vrednosti. Merilnik razdalje 1 je pri meni vedno za tankanje. 2 je za dnevne km in več dnevne ture, "A" pa itak sam resetira, ko si parkiran dlje časa. Porabo 1 resetiram pri tankanju, porabo 2 pri začetku neke vožnje. Napetost imaš nekaj nizko, to je nekako 30% baterije. Koliko ti kaže med in po vožnji?
HyperJack Objavljeno Junij 13, 2016 Opozori Objavljeno Junij 13, 2016 pred 23 minutami, motolover pravi: Malo si priredi nastavitve! Jaz imam desno spodaj (kjer imaš smer gibanja) trenutno hitrost, tako jo vidim v vsakem času tudi ,ko imam na tej razpredelnici. Povprečna hitrost (to imaš nad smerjo gibanja) je dokaj brez veze, tam jaz na turi, kjer peljem proti cilju nastavim na km do cilja ali čas prihoda. Podobno z največjo hitrostjo. Ta se v kakem tunelu zmeša in zna kazati tudi kakih 500km/h. Skratka funkcija nima neke uporabne vrednosti. Merilnik razdalje 1 je pri meni vedno za tankanje. 2 je za dnevne km in več dnevne ture, "A" pa itak sam resetira, ko si parkiran dlje časa. Porabo 1 resetiram pri tankanju, porabo 2 pri začetku neke vožnje. Napetost imaš nekaj nizko, to je nekako 30% baterije. Koliko ti kaže med in po vožnji? Motor stoji že 2 tedna? moram ga dat na vzdrževalec. GPS pa je bil nameščen in je delal pod kontaktom 2 min. Nisem se še vozil.
BLACKACES Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 On 13. 6. 2016 at 9:55 AM, HyperJack said: Evo pa ga mam! hehe, zdej je čist malo manj verjetnosti da se izgubim. Sej zemljevid je cool, sam GPS je še bolj..lahko namest cajt k ga zapraviš za gledanje na zemljevid porabiš za gledanje naokol Pa še ena must have zadeva...Touratechova "tamala" zaščita okvirja..da z čevlji ne rukam po okvirju. Izpade kar ok. Dosti originalen izgled. Manjka mi še izpuh :P, tko k Damiju... Pa čepi za pokrit luknje
HyperJack Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Ob 9. 6. 2016 at 22:04, KyoKon pravi: Jaz sem menjal spredaj in zadaj. vgradil sem od Bremba. Mislim da je tudi original tako. Vsaj pisalo je na njih, pa mislim da sem še nekje prebral da oni delajo za njih ploščice. Za zadaj itak sintrane, druge izbire nil,ker so večje obremenitve. Zato se sčasoma začnejo pojavljati črte, vdolbine. Jaz sem jih imel že prej malo. Po 8 letih si pa res zaslužim nove. Čepi so že nameščeni, tam mi pa res še en manjka, hehe hvala za opozorilo, sem že malo pozabil, da moram luknjo zaprt =) DAMI34, Bmflar in BLACKACES 3
motolover Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Te luknje morajo ostati odprte, notri se drugače nabira vlaga.
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 6 urami, motolover pravi: Te luknje morajo ostati odprte, notri se drugače nabira vlaga. So mogoče te čepi in vlaga že kdaj poškodovali oz kako drugače škodovali motorju ? Bmflar 1
HyperJack Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 7 urami, motolover pravi: Te luknje morajo ostati odprte, notri se drugače nabira vlaga. Se mi zdi, da je slabše, če so odprti...pereš motor, ali se voziš v dežju, potem pa notri ostaja večja količina vode (edino če res ne spihaš s kompresorjem vode, že obrisat v nulo je težko), kolikor je lahko sploh vlage. Mislim, da ni toliko temperaturnih razlik, da bi se pojavila kondenzacija, sicer pa se lahko naredi 1mm luknjica in potem zadeva spet "diha" Kmet2 in Bmflar 2
Snečer Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 po nepotrebnem straši, na prejšnjem si tudi imel čepe
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: po nepotrebnem straši, na prejšnjem si tudi imel čepe Jaz sem jih imel , zato pa sem vprašal , ker se mi zdi da je spet nekaj v tri dni , še sreča da ni odprl nove teme "Pozor vlaga" Bmflar in DAMI34 2
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Jaz sem jih imel , zato pa sem vprašal , ker se mi zdi da je spet nekaj v tri dni , še sreča da ni odprl nove teme "Pozor vlaga" Pa sej ... vlaga je dobra A ni Kmet2 in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se