mkosir Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 In v čem je razlika med H7 žarnicami za avto in motor? Recimo med Phillips X-treme power in pa Night breaker + ? Ni je. Lahko menjam med sabo al raj ne? Lahko, sam drug odtenk boš mel v eni in drugi luči, če ne menjaš v paru in nič drugega, če te to ne moti. tnx
GKeko Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 Žarnice test H4 in H7: Link ps.: Jst sem ravno danes montiral Phillips X-treme Power oz. nov model: X-treme Vision Morm še probat, ni pa to tko k xenon, ki sem ga imel na hornetki, žal žarnica je le žarnica... Si jih testiral? Je kakšna razlika?
Ervin93 Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 (popravljeno) Ma kdo xenon H7 4300K oz. 6000K pa proda za normalno ceno oz. menja za H7 8000K (NOVA!!!) nikoli uporabljena ker sem dobil dve v kompletu in samo eno uporabljal!!!) Popravljeno Julij 2, 2013. Popravil Ervin93
paris2 Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Si jih testiral? Je kakšna razlika? minimalna.
gregorjanc Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 A je to že dovoljeno , če se že gremo akcije Viden motorist :closedeyes:
Borutt Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 A je to že dovoljeno , če se že gremo akcije Viden motorist :closedeyes: IMAG0769.jpg IMAG0767.jpg Tako preko ekrana je bolj težko odgovoriti :grim . Bo treba v živo videti :evilgrin: .
Zivnorc Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 (popravljeno) Tako preko ekrana je bolj težko odgovoriti :grim . Bo treba v živo videti :evilgrin: . ... to sta meni dve LEDici ostali... pa jih je še on namontiral.... ...jest jih imam 3x več gor... :evilgrin: ...no, pa da še tu, v tapravo temo, nalepim slikce mojih dnevnih lučk... Tu se ne vidi "realno stanje" , ker se na sliki mnogo bolj blešči, kot v resnici ...pa tudi tko modre niso.... so bele. Popravljeno Marec 28, 2014. Popravil Zivnorc gasperX 1
gregorjanc Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Tako preko ekrana je bolj težko odgovoriti :grim . Bo treba v živo videti :evilgrin: . Ja jih bom pa ugasnu takrat. Pa sej niso modre, da bi kdo mislu da sem policaj , pa vsaj vidl me bodo drugi zdej v ogledalu da me navjo prveč zadaj puščal :glare: ... to sta meni dve LEDici ostali... pa jih je še on namontiral.... ...jest jih imam 3x več gor... :evilgrin: Pa se še zmer tok ne vidjo ko moje dve, aja pa dve mam na rezervi če ti kaka crkne
MteByKer82 Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Ni problema. Prilepiš na obroč. Težavneje pa je is statičnega dela motorja na vrteče se kolo pripeljati elektriko. dodaš še dinamo
SLVR Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Pomojem je legalno edino, če imaš homologirano ... Za to pa potrebuješ CE certifikat, ki ga kitajčki™ večinoma ne dajo zraven ledic. cikadina 1
smasher Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 kaj pa BMWjaši, dvomim da imajo vsi GSji tam na bokih seriosko une lučke nastauljene, pa zdej jih ma skor usak gor se mi zdi in svetijo v 3 krase. cikadina 1
u-r-o-s Objavljeno Marec 29, 2014 Opozori Objavljeno Marec 29, 2014 Jest o teh razmisljam, izključno zaradi boljse vidnosti cez dan http://www.ebay.de/itm/LED-Tagfahrlicht-Rund-70mm-50-Dimmfunktion-ECE-R87-Zulassung-E-Prufzeichen-/151194276739?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2333e19383 strajnarR 1
xyz11 Objavljeno Marec 29, 2014 Opozori Objavljeno Marec 29, 2014 led žarnice in led luči: www.ledsvetloba.si info: 041/82 40 82
Toni Objavljeno Marec 30, 2014 Opozori Objavljeno Marec 30, 2014 (popravljeno) Jest o teh razmisljam, izključno zaradi boljse vidnosti cez dan http://www.ebay.de/itm/LED-Tagfahrlicht-Rund-70mm-50-Dimmfunktion-ECE-R87-Zulassung-E-Prufzeichen-/151194276739?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2333e19383 Tudi jaz bi rabil nekaj takega.Ne razumem pa točno kako deluje ta zatemnitev.Google prevede tako kot da bi svetile z zmanjšano močjo ko imaš prižgane zasenčene luči,pri meni pa le ta stalno gori.Verjetno je zmanjšana moč uporabna kot za dnevne luči,pri polni moči pa tudi za osvetljevanje vozišča.Nič tudi ne piše o porabi,tistih 110w je verjetno samo primerjava s halogenskimi.Ali kaj podobnega že kdo uporablja,kako je s homologacijo takih zadev? LP Popravljeno Marec 30, 2014. Popravil Toni
Popularna objava gregorjanc Objavljeno Marec 31, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 A je to že dovoljeno , če se že gremo akcije Viden motorist :closedeyes: IMAG0769.jpg IMAG0767.jpg Etola, v soboto ko sem se pelu iz Samoborja proti Zagrebu me je iz dolge kolone kakopak glih mene vun potegnu policaj. V pi.. pa kak je glih mene ustavu. Potem pa šok. Policaj je bil tudi motorist in me je sam zato ustavu ker je pri opazovanju prometa proti soncu že na deleč vidu te moje prižgane lučke. Mi je reku da ne more verjet kako dobro se me je videlo glede na močno sončno svetlobo in sploh ni imel besed da sta to ustvarili dve miniaturni ledici. Itak vpraša kako je s tem Ledicam zakonsko opredeljeno pri nas in kje se jih da nabaviti. Ma sem mu sam odgovoru, da je pri nas treba skor za vsako stvar imeti papirje urejene pa se mi je le nasmejal in rekel da smo kar na istem. Padlo je še par besed in me je lepo nato spustu naprej. V glavnem svaka mu čast. Maximus, Ervin93, MihaGS in 7 others 10
u-r-o-s Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 A ma kdo viška za prodat, te ta male ledice? Bi za začetek dal kr to gor, če pravte da služijo namenu.
Zivnorc Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 (popravljeno) poglej tule: http://www.ebay.com/itm/2x-9W-LED-DRL-Eagle-Eye-Car-Fog-Daytime-Reverse-Backup-Parking-Signal-Lamp-Light-/331067144099?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4d1523b7a3&vxp=mtr ...imam dve na rezervi... lahko pa še naročim.... BTW... niso tko majhne LEDice ... premer aluminijastega črnega ohišja je 18mm, leča pa ima premer 12mm Popravljeno Marec 31, 2014. Popravil Zivnorc gregorjanc 1
u-r-o-s Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 A sej to pa ni tako svoh, ce je 9w! Ce se jima odreces jih vzamem
smasher Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 mene tut mikajo tele .. ebay link samo bom počakal da malo razjasni kolk so kej policaji občutljivi na tole predn navijem na avto.
cikadina Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 ma kar tako dodajat luči v naši državi ni ravno pametno delo. vsak drekec pekec, ki ga navesič na moped al avto more bit homologirat. če hoče dodatne luče, če hočeš bar za na đipa vse to je treba homologirat. če ne prej je to treba dat nujno dol prej k se gre na tehnični.
Zivnorc Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 A sej to pa ni tako svoh, ce je 9w! Ce se jima odreces jih vzamem ..piše, da je 9W...ampak sem pomeril , da kurijo cca 0,12A, kar pomeni dober watt in pol...ampak svetijo pa dobro... Ne vem, kako to merijo kitajci....
sayo Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 ..piše, da je 9W...ampak sem pomeril , da kurijo cca 0,12A, kar pomeni dober watt in pol...ampak svetijo pa dobro... Ne vem, kako to merijo kitajci.... Pa je treba vmes kaj vezat kakšen upor ali kaj podobnega ?
u-r-o-s Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 Sporoci ce mi prodas/posljes 2kom.
gregorjanc Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 Pa je treba vmes kaj vezat kakšen upor ali kaj podobnega ? Ne, sem jih vezal direkt na prednjo parking luč. V bistvu z Norčkom čakava še e-bay paketek on/off stikala za na balanco ker zdej skoz svetijo.
Borutt Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 ma kar tako dodajat luči v naši državi ni ravno pametno delo. vsak drekec pekec, ki ga navesič na moped al avto more bit homologirat. če hoče dodatne luče, če hočeš bar za na đipa vse to je treba homologirat. če ne prej je to treba dat nujno dol prej k se gre na tehnični. Tvoj glas je odnesla burja. Te ne "šmirglajo tri posto". gregorjanc 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se