Brdaus Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Ker je dirkalna ima optimizirano zračenje, kar pomeni tudi več/večje odprtine in posledično več zvoka itd ... torej glasnosti. :grim točno tako :grim @Tomba: da ti le služi namenu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomba Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 @Tomba: da ti le služi namenu .) No, jaz v bistvu upam, da nikoli ne bo služila namenu :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) No, jaz v bistvu upam, da nikoli ne bo služila namenu :blink: :slap: Jest pa upam, da bo vedno služila svojemu namenu (zaščiti tvoje betice), pa da ne boš nikoli preizkusil njene varnosti (a bo zdej vredu) :) Popravljeno September 3, 2007. Popravil Brdaus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomba Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 :slap: Jest pa upam, da bo vedno služila svojemu namenu (zaščiti tvoje betice), pa da ne boš nikoli preizkusil njene varnosti (a bo zdej vredu) :) :) no te pa tak, če smo čisto tehnični... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Ti bom že dal condor :blink: !Kakor jaz vem imaš quantum :rtfm: .Mal poglej drugič.Bova probala s čepki jutr. :inlove: Pa sej veš najdražji :wub: koliko ponavadi poslušam :rolleyes: sem vidla ja da imam quantum.. pa spet sva pozabila probat čepke.. sem se spomnila na to spet šele takat ko me je začel bolet ušes.. :unsure: gremo ta vikend spet probat če me bodo spet bolele ušesa???? :hmm: :lol1: :inlove: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Oj! A lahko, kdo na podlagi lastnih izkušenj ali morda kakega testa pove katera čelada je tišja xr1000 ali rx7 corsair?????? Xr 1000 mi je kr glasna, pa me zanima kako je z rx7 ki je še nisem preizkusil, se pa odločam za nakup nove zato sprašujem. :hmm: :hmm: Lp; Zx_R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 RX7 Corsair je glasnejša in bolj zračna. Če imaš možnost vzemi RX7, proti hrupu pa uporabi čepke za ušesa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Nove grafike za 2008: http://www.theservicepavilion.com/2008Araiadditions.html Me pa zanima, če ma kdo še kak info oz. grafike za Arai modele 2008? Al je to to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Mam problem z Araiko :unsure: No, bol z muho :evilgrin: ki jo ze eno sezono vozim v zgornjem zracniku. Do nje ne morem nikakor, niti z zobotrebcem. Zračnk je priliman in ga ne upam kar odtrgat, a je kdo ze reševal podobno težavo? Rx-7 je pa celada... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 Mam problem z Araiko :unsure: No, bol z muho :evilgrin: ki jo ze eno sezono vozim v zgornjem zracniku. Do nje ne morem nikakor, niti z zobotrebcem. Zračnk je priliman in ga ne upam kar odtrgat, a je kdo ze reševal podobno težavo? Rx-7 je pa celada... Pihni s kompresorjem ;) Do sedaj se je tale muhca že mal "posušila" :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 Arai je zakon - Pintar je pa nadzakon.Res tako posloven in kvaliteten servis je tista pika na i. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 Arai je zakon - Pintar je pa nadzakon.Res tako posloven in kvaliteten servis je tista pika na i. K sm šu jest prvič do g.Pintarja, mi je že na daleč lajal, da on nič ne prodaja... OK, sej bom samo mal pogledal. Po kaki uri debate mi je že ponujal 10% popusta :lol1: Tale majstr se tut men dopade :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Mam problem z Araiko :unsure: No, bol z muho :evilgrin: ki jo ze eno sezono vozim v zgornjem zracniku. Do nje ne morem nikakor, niti z zobotrebcem. Zračnk je priliman in ga ne upam kar odtrgat, a je kdo ze reševal podobno težavo? Rx-7 je pa celada... Je prlimano z takšnim silikonom, ki se ne posuši in je večno lepljiv. Sem samo malo bolj na silo odlimal spucal ter pritisnil nazaj. Drži... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Mokro cunjo čez zraćnik oziroma muho navlažit. Notranjo oblogo dol vzet in s kompresorjem spihat - iz notranje strani navzven - tam kjer so luknje za pretok zraka. Nasvet by Pintar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 mene pa zanima če so arai čelade kvalitne in vredne za kupit :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 mene pa zanima če so arai čelade kvalitne in vredne za kupit :unsure: Da. Najboljše čelade :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 (popravljeno) Da. Najboljše čelade :) ja ker jo maš ti še niso zato najboljše Popravljeno Julij 10, 2008. Popravil chunga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ja ker jo maš ti še niso zato najboljše Ne.. najboljše so zato, ker jo imam jest :naughty: OK, no.... ARAI so ene najboljših čelad. A bo zdej uredu? @Raikonen: če ti sede čelada na glavo, kot se zagre, kupi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ja ker jo maš ti še niso zato najboljše ne ne, poglej malo razne teste po internetu, izdelovanje teh čelad itd... sicer pa tut cena nekaj pove, ker ponavadi za ceno stoji kvaliteta, malo dnara pa pač malo muzike :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 mam en malo starejši model caberg čelade pa mislite da bi se v orginalnem servisu dala nabavit nova sprednja šipica(ker je čisto zlizana) :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Pri Arai-u so predstavili novo čelado RX-7 GP, ki nadomešča model Corsair KLIK roko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 mene pa zanima če so arai čelade kvalitne in vredne za kupit :unsure: Arait čelade se uvrščajo v sam vrh po kvaliteti varnosti ipd. Seveda je temu primerna tudi cena. So si pa verjetno vse čelade dandanes precej konkurenčne. V kolikor pa imaš malo bolj čudno betico pa ti bo Arai tudi zelo všeč, saj je zelo prilagodljiva čelada. Če ti lepo sede na glavo boš pač plačal in bo bila vredna nakupa. Zaenkrat so čelade še vedno bolj ugodne kot after-market glave. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mufo72 Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 Arait čelade se uvrščajo v sam vrh po kvaliteti varnosti ipd. Seveda je temu primerna tudi cena. So si pa verjetno vse čelade dandanes precej konkurenčne. V kolikor pa imaš malo bolj čudno betico pa ti bo Arai tudi zelo všeč, saj je zelo prilagodljiva čelada. Če ti lepo sede na glavo boš pač plačal in bo bila vredna nakupa. Zaenkrat so čelade še vedno bolj ugodne kot after-market glave. :rolleyes: Stari daj raje par evrov več za "araiko",pa te ne bo bolel vrat sinuse boš imel zdrave pa še glavo boš imel na varnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 zanimam se za repliko od hopkinsa se jo da ket vidt,jo ma že kakšn zastopnik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 zanimam se za repliko od hopkinsase jo da ket vidt,jo ma že kakšn zastopnik? Jaz bi rekel da še nimajo nikjer, bil sem recimo v torek pri Vombergerju pa še nič ne vejo o RX-7 GP....tako da pomoje je pri nas letos še ne bo. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se