cyc Objavljeno September 28, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2003 Nope, jaz nisem tak LOTR fan, da bi to razumel ... mi je pa zanimivo poslusati suzukijeve razlage ;) Kot pravi bmw - da se bo le konzumiralo zraven! :D
hotschko Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 Chewaptchichi si mislil mogoče "tschewaptschitschi"
Mustang Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 si mislil mogoče "tschewaptschitschi" Tvoja verzija je švabska, moja je pa...moja :lol:
Mustang Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 A zdej bomo pa debato kar umorili s pivom in čevapčiči?!! Kul, jaz sem za :lol: Lahko naredimo roštiljado kar pri meni na vrtu, da bo vonj po svinjini zadišal do mojih že omenjenih sosedov (you know who they are). Če se takrat ne bodo spreobrnili, se ne bodo nikoli! :kva1: :lol: In ustvarimo novo religijo - "Vsi združeni in srečni s polnimi usti čevapov in potešenim grlom mrzlega piva". Mogoče nam lahko bmw pomaga s svojim novim izumom... :lol1: (no offence, old friend :OK: )
cyc Objavljeno September 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2003 Hehehe Mustang, v tem je pa nekaj mucenja, se ti ne zdi? :D No, jaz sem za ... :)
Vale Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Cyc pravi čevapi so iz ovčetine ...
cyc Objavljeno September 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2003 Se mi zdi, da se bomo s svinjino cisto zadovoljili :D
Vale Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Se mi zdi, da se bomo s svinjino cisto zadovoljili :D Viš, ko ne veš kaj je dobro ... :naughty:
SiR Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Viš, ko ne veš kaj je dobro ... :naughty: Vale, nerazgledanost pa taka, a ne? :D In taki potem ksenofobijo zganjajo :(
Lucky Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Kdaj jemo? Kdaj pijemo? Luckom lačen! Don't forget, da so čevapi pravoslavne vere. Da ne bo kdo rekel, da ni bil obveščen.
Vale Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Kdaj jemo? Kdaj pijemo? Luckom lačen! Don't forget, da so čevapi pravoslavne vere. Da ne bo kdo rekel, da ni bil obveščen. Itaq, sam še vedno so nartabolši iz ovčetine ... uni ta pravi iz CABAJEBA ... :D
SiR Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Kdaj jemo? Kdaj pijemo? Luckom lačen! Don't forget, da so čevapi pravoslavne vere. Da ne bo kdo rekel, da ni bil obveščen. Nekoč je slavni Delov dopisnik iz Jeruzalema (zdaj je dopisnik iz ZDA) pisal, kako je lutal po bližnjem vzhodu in balkanu ter kako so mu povsod prodajali buče v smislu "ta in ta jed je naša, oni drugi so jo samo kopirali".... Drgač - mene pasoš od čevapov ne zanima... :lol1:
Lucky Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 (popravljeno) Ovčje meso je za vse jedi z žara itaq zakon. Najraje imam pa vseeno Iskender kebap. Meso z jogurtom, mmmmm... Symru, drži. Vse so izumili Turki, pa pika. :D Suyu bürei je svetlobna leta daleč od nam bolj znanega bureka. Popravljeno September 29, 2003. Popravil Lucky
Vale Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Ovčje meso je za vse jedi z žara itaq zakon. Najraje imam pa vseeno Iskender kebap. Meso z jogurtom, mmmmm... Najboljše mešanica ovčetine in kozjega mesa :OK: ... ODLIČNO ...
cyc Objavljeno September 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2003 Vale, nerazgledanost pa taka, a ne? :D In taki potem ksenofobijo zganjajo :( Kje je ksenofobija? :) Kar se pa ovcjerga mesa in cevapov tice - bolj sem nagnjen k hrani iz teletine :D Ampak ni panike, bomo tudi cevape zmazali :P
cyc Objavljeno September 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2003 Kdaj jemo? Kdaj pijemo? Luckom lačen! Don't forget, da so čevapi pravoslavne vere. Da ne bo kdo rekel, da ni bil obveščen. Sej pravim da bomo "potrpeli" :D Torej - kdaj & kje? B)
Vale Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 He he Cyc ... vsakemu svoje ... meni ovco, tebi tele :D :P
Wobewt Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 A bo to limitirana družba? Al se lohk prdruži tut komunist? B) Ki ljubi ćewape.
Vale Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 (popravljeno) Eh Roby ... za izbrano družbo bom naredila take čevape, da se boste še tri dni oblizovali ... jaz mešanico, Horjo peče, ostali konzumirate ... kaj pravišššššššššššššš ... P.S. Udi pa dobi SPECIAL POHOTNE ČEVAPE :OK: Popravljeno September 29, 2003. Popravil Vale
SiR Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Eh Roby ... za izbrano družbo bom naredila take čevape, da se boste še tri dni oblizovali Gut. Kdaj, kje?
Lucky Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 A bo to limitirana družba? Al se lohk prdruži tut komunist? B) Ki ljubi ćewape. Fino, še ta rdečih je manjkalo. Mater bo pisana družba. A lahko še kakšnega Krišnovca, pa budista, za satanista mislm, da ne bo problem.
Vale Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Eh, izbrana družba že ve katera je ... :D ... in se prav ne obremenjuje s vprašanji kdo je kaj in zakaj .... zato pa je izbrana ...
Wobewt Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Eh Roby ... za izbrano družbo bom naredila take čevape, da se boste še tri dni oblizovali ... jaz mešanico, Horjo peče, ostali konzumirate ... kaj pravišššššššššššššš ... P.S. Udi pa dobi SPECIAL POHOTNE ČEVAPE :OK: Vale, jaz te ljubim! :wub: Še enga: :004 Udi pa ljubi ćewape. Te, ta rdeče. B) B)
cyc Objavljeno September 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2003 bmw, daj ze doloci cas in kraj, da ne bo debata v tri dni :) Konzumacija kje in kdaj? :D
SiR Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 Če se smemo za trenutek vrniti k knjigi, s katero se je ta tema začela. V današnji Mladini berem recenzijo Bernarda Nežmaha... Citiram: "Rasistični tekst, napisan v jezi 11. septembra, a argumentiran na izkušnjah in argumentih ene največjih novinark vseh časov.... Čista rasistka, ki zaničuje islmsko kulturo, umetnost in vero.... . Njena humanistična ost postavlja vprašaj nad toleriranjem netolerance.... Knjiga, ki jo velja prebrati, z njo polemizirati, a jo tudi premisliti skozi avtorefleksijo."
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se