Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ušečno... samo izpuh mi pa res ni všeč. Pa zadnja strehca je tut falena pr Repsolki.

Kje pa dobiš ti tele photo-shope? Maš kak link?

Objavljeno

na netu je ogromno špekulacij glede tega

en link

osebno mi ni jasno zakaj ugibanja, špekulacije, pregovarjanje sem in tja če pa se komot počaka na uradno novico, hehe

P182, tnx za knjigco (še uradna izjava za na forum :D)

Objavljeno

upam da se šalijo, ker bom 100% zamenou firmo če kej tacga ven dajo...........

post-16602-1185808137_thumb.jpg

Oh, ja pa še replica dizajn.

Objavljeno
upam da se šalijo, ker bom 100% zamenou firmo če kej tacga ven dajo...........

Men je znano, da boš ti zamenjal firmo tako ali drugače :naughty:

Objavljeno

Ušečno... samo izpuh mi pa res ni všeč.

Kje pa dobiš ti tele photo-shope? Maš kak link?

Photo Shop sem dal zraven samo za popestritev teksta, ker gre ponavadi brez slikice težko v branje.

Slikici pa nista špekulaciji z neta, kot je napačno označil Misty, ampak profesionalna ilustracija strokovnjaka največje španske motociklistične revije, ki jo je naredil na osnovi obstoječih dizajnerskih smernic Honde, konceptov s salonov, modernih trendov oblikovanja in marketinških ocen, ki služijo kot podlaga za oblikovanje tudi samim motorističnim hišam.

Ravno ko govorimo o temu, tudi Kawasaki se bo letos jeseni poslovil od svojega oblega dizajna in štartal s povsem novim ultra agresivnim izgledom pri 1000cm3 ninji. Njegov dizajnerski trend, s katerim je hotel vsiliti svoj "way", je namreč odbil precej kupcev in kar precej zamajal tovarno, ki se zadnje čase že tako spopada z opotekajočo se modelno politiko.

Girox

Objavljeno

ta konc tedna ga dobim na probo :D

Men je znano, da boš ti zamenjal firmo tako ali drugače :naughty:

Objavljeno
...profesionalna ilustracija strokovnjaka največje španske motociklistične revije...

In kera je ta revija.... da pojasnim, za kaj gre: kot zgleda moje razbite korete ne bom prodal in gre čez zimo v predelavo. Pa zbiram material .) Če imaš še kako sliko, link ali karkoli, pripopaj.

Hvala

Objavljeno
In kera je ta revija.... da pojasnim, za kaj gre: kot zgleda moje razbite korete ne bom prodal in gre čez zimo v predelavo. Pa zbiram material .) Če imaš še kako sliko, link ali karkoli, pripopaj.

Hvala

A nis reku da boš fejzerko 600 nabavu, baje da zato ker gre več kufrov gor.

Drugač pa una črno bela rdeča kombinacija kul zgleda, sam strehco zadi zamenjat pa je kul.

Objavljeno
In kera je ta revija....

Revija je mislim, da MOTOCICLISMO, spada pod nemški Motorrad.

Objavljeno
A nis reku da boš fejzerko 600 nabavu, baje da zato ker gre več kufrov gor.

Jeb***ti yamaho :lol1: Ni šans fejzrko... kaj bi rad, da me potem bejbe čist posilijo???? :hmm:

Drugač pa una črno bela rdeča kombinacija kul zgleda, sam strehco zadi zamenjat pa je kul.

Jap :grim je tut men v oke padla

Objavljeno
Jeb***ti yamaho :lol1: Ni šans fejzrko... kaj bi rad, da me potem bejbe čist posilijo???? :hmm:

Jap :grim je tut men v oke padla

Jah no pol pa gpz 500 s stranskimi kufri

Ja če bi bla taka črno belo rdeča res, pa če bi deda mraz še kako stimulacijo prnesu bi pa lahk pršla v poštev za drug let

Objavljeno

Gimpl je napisal pravilno, revija je motociclismo.

Brdaus, zbiranje Photoshopov ni smiselno, ker so to predvidevanja, original tovarna skriva bolj kot naši politiki stanja na lastnih bančnih računih v tujini. Septembra bodo šele prve bolj točne informacije glede designa, en mesec še počakaj.

V tem trenutku lahko govorimo o tehnični vsebini motocikla, saj glede tega že curljajo prve informacije.

Meni je bolj všeč tip izpuha Yamahe YZF-R1 ali ninje 1000; se pravi dva topova ob straneh repa; dajo občutek, da bo motocikel ob dodatku plina kot reaktivno letalo. Američani znajo zadevo dodelati tako, da s pritiskom na stikalo zadaj švigajo ven plameni!

Zase se ne morem odločiti, najraje bi YZF-R1, vendar se gre Yamaha poker. Ker je prva iznašla ta razred, želi obdržati primat; sedanji je "vmesna" generacija, na katero bodo eno leto po izidu Honde in Kawasakija istočasno s Suzukijem izdali povsem novo generacijo, ki bo imela povsem na novo oblikovan prednji del.

Istega leta bo BMW šel v SBK in bo dal ven posnetek jponskih športnikov; 190KM in 190kg teže. Priponka:

post-16602-1185881564_thumb.jpg

Girox

Objavljeno

Kot zgleda moje razbite korete ne bom prodal in gre čez zimo v predelavo.

Gre v predelavo? Pa kaj bo ven nastalo, borovničev sok?

Girox

Objavljeno
Gre v predelavo? Pa kaj bo ven nastalo, borovničev sok?

:lol1: Tut lahko... sej je že modre barve...

OK, ne bit tko pedanten, lahko bi napisal tudi dodelavo, re-modeling ali bilo kaj. Predelava mi je najbolj domača.

Photo-shopi me pa interesirajo zaradi možnih idej, katere se potem lahko vkomponira v moped. Pa tut če ni podobna originalu za 2008... bo vsaj unikat .)

Objavljeno

OK, ne bit tko pedanten, lahko bi napisal tudi dodelavo, re-modeling ali bilo kaj. Predelava mi je najbolj domača.

Photo-shopi me pa interesirajo zaradi možnih idej, katere se potem lahko vkomponira v moped. Pa tut če ni podobna originalu za 2008... bo vsaj unikat .)

kaj daš izdelati oklepe MAC-u v Zagreb? Pravzaprav, kako to modeliraš (doma, delavnica, namen)?

Ciao

Girox

Objavljeno
kaj daš izdelati oklepe MAC-u v Zagreb? Pravzaprav, kako to modeliraš (doma, delavnica, namen)?

Ciao

Girox

Ne... poliestre se "mal" predela... OK, recimo, da ciklistika ostane ista.

Tuki maš mojo prejšnjo DODELAVO

Namen... :hmm: ni kakega posebnega namena... ni babe, pa ti rata dolgčas čez zimo :lol1:

Objavljeno
Ne... poliestre se "mal" predela... OK, recimo, da ciklistika ostane ista.

Tuki maš mojo prejšnjo DODELAVO

Namen... :hmm: ni kakega posebnega namena... ni babe, pa ti rata dolgčas čez zimo :lol1:

Rezultat je profesionalen, nekako dvomim, da to počneš res v garaži čez zimo z macolo, nakovalom in fenom za lase, pa tudi če ima slednji tri keramične grelce namesto enega.

Drag Monster Racing Machine.

Yeah!

To je ljubezen do motorjev. Pravzaprav, če je taka ljubezen, zakaj pa imaš dve vsuti Hondi? Eno bi še razumel ampak dve?

Ni čudno da ni babe, verjetno se je ustrašila tvoje ognjevite ljubezni (pa je podvomila, da bi bil facelift na njej enako uspešen kot na motorju). :kva2:

Ko sem to videl, sem se najprej vprašal, če ima smisel kupovati nove modele; samo k tebi pripeljem smetnjak in ven pride Ultimate Racing Model.

Objavljeno
Rezultat je profesionalen, nekako dvomim, da to počneš res v garaži čez zimo z macolo, nakovalom in fenom za lase, pa tudi če ima slednji tri keramične grelce namesto enega.

Nič ne dvomit... :grrr vse je zares .)

To je ljubezen do motorjev. Pravzaprav, če je taka ljubezen, zakaj pa imaš dve vsuti Hondi? Eno bi še razumel ampak dve?

Ni čudno da ni babe, verjetno se je ustrašila tvoje ognjevite ljubezni (pa je podvomila, da bi bil facelift na njej enako uspešen kot na motorju). :kva2:

Sej že Zmelkovi pojejo: "Tudi največji frajerji včasih popušijo... " :lol1: Jebat ga, tko nanese, k se prepočas vozim :D

Mah, jebeš babe, samo sranje je z njimi :angry:

Ko sem to videl, sem se najprej vprašal, če ima smisel kupovati nove modele; samo k tebi pripeljem smetnjak in ven pride Ultimate Racing Model.

Tako je... nima smisla kupovat.... pripelješ MZ250, l.85, ven pride nova Suza 1000 K8 ;) Ne, sej ne... samo dost domišljije je treba imet, pa mal znanja in jajc, da se kej takega lotiš.

No, pa da ne bova :topic: Ima kdo še kak Photo-shop?

Objavljeno

Drugače je bil tisti repsol photoshop objavlen že takrat, ko je prišla prva 1000rr ven.

Objavljeno
Drugače je bil tisti repsol photoshop objavlen že takrat, ko je prišla prva 1000rr ven.

Drugače bi bilo verjetno dobro, da potegneš glavo za trenutek od računalniških igric in SecondLife ter pogledaš, da je to kar navajaš ze zdavnaj v prodaji.

post-16602-1186049164_thumb.jpg

Girox Gravity

Objavljeno

ali paše na CBR 1000 RR letnika 04 še kakšan druga rabljena feltna ali samo od iste cbr-e :unsure: :unsure:

gre se za zadnjo feltno

Objavljeno
ali paše na CBR 1000 RR letnika 04 še kakšan druga rabljena feltna ali samo od iste cbr-e :unsure: :unsure:

gre se za zadnjo feltno

pašejo mogoče od r1 letnika 04

Objavljeno
post-16602-1185808137_thumb.jpg

Oh, ja pa še replica dizajn.

Drugače bi bilo verjetno dobro, da potegneš glavo za trenutek od računalniških igric in SecondLife ter pogledaš, da je to kar navajaš ze zdavnaj v prodaji.

post-16602-1186049164_thumb.jpg

Girox Gravity

Mišljena je bila slika s prejšnje strani, katera je prišla ven (photoshop) malo pred prvo 1000rr in je bila sedaj že nekajkrat "popravljena". Seveda če dobro pogledaš to nekako ni ne prejšnja ne sedanja 1000rr

p.s.: smiri živce

Objavljeno
pašejo mogoče od r1 letnika 04

:grrr

Sigurno ne, različni ležaji, drugačno ležisce zadnjega zobčenika, disk...

Poslikaj poškodbo.

Objavljeno
:grrr

Sigurno ne, različni ležaji, drugačno ležisce zadnjega zobčenika, disk...

Poslikaj poškodbo.

mislm da ni popravljiva

post-539-1186178273_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!