primozh Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Tko k je Erik reku ...... v živo bo treba vidt z zamenjanim rorom ....... sicer težko priznam, sam na slikah mi ne potegne prou fejst ............
P182 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 uff..., mi je že kar preveč ušeč ratala :photo: ps: ali kdo kupi 07' letnik HRC barve :whistle:
Gixxer Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ps: ali kdo kupi 07' letnik HRC barve :whistle: Sigurno prej kot pa tole novo :P Morem priznat da so me zelo razocarali. Mi je bil ta style honde zelo vsec. Ta ostrina, ki je izrazala nekaksno agresivnost, moc, itd., zdaj so pa vse "pokvarli" Bo pa treba videt v zivo ja...
m@dness Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 BELO ČRNAAAAAAA :kva2: repsol bo po mojih očeh ostala letošnja lepša, ampak ta belo črna kombinacija pa zmaga.. leše kombinacije (skoraj) nebi mogli trofit, črna tud ni slaba, ampak obe rdeči sta pa mimo.
P182 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 imam občutek da so za sprednji konec uprabili hišni dizajn, samo malo so ga polepšali :photo:
Čamac Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) Proti novi ninji je 100 pa 1 :naughty: tisto pa je res podn... Popravljeno September 28, 2007. Popravil Čamac
nejc Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 jst sm čist razočaran nad videnim....sorry, tko pač je............
P182 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 jaz sem bil tudi, pa mi je kar nekako všeč ratala :photo:
SEOI-NAGE Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Honda, agresivna, našpičena, čisti dirkalnik. S tem modelom lahko te lastnosti zavržete na celi črti. Izgleda kot kanta za smeti.
gebre Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Ne suzuki je ql, samo on zgleda kot kanta za smeti. Tale moped bo treba videt v živo, ni druge.
sjeng Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Mi je kr všeč, čeprov so mi na splošno bolj všeč bolj ostri dizajni.
Haula Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) nice Popravljeno September 28, 2007. Popravil Haula
Polona N. Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Mislm... babe poznajo samo 2 motorja: Ninđo in Repsolko :evilgrin: :evilgrin: A res al kaj? Kam pa pol jst spadam?? :? Men se pa zelo dopade ta nova honda...
antares Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 S tem motociklom se je svet dizajna superšportnikov razdelil. Na eni strani je Yamaha s Tech Avantgarde design. Pri R6,R1 se prehodi konveksno konkavnih površin in formacijske protruzije združujejo v biotech organizem. Na drugi strani sta Ducati in Honda; 1098, CBR1-08. Oba sta Statement of Fashion in kot taka se seveda ne podata vsaki osebi. (ne glede koliko je slednji motor povšeči)
biker77 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 S tem motociklom se je svet dizajna superšportnikov razdelil.Na eni strani je Yamaha s Tech Avantgarde design. Pri R6,R1 se prehodi konveksno konkavnih površin in formacijske protruzije združujejo v biotech organizem. Na drugi strani sta Ducati in Honda; 1098, CBR1-08. Oba sta Statement of Fashion in kot taka se seveda ne podata vsaki osebi. (ne glede koliko je slednji motor povšeči) tko da sam še suzuki ostane kot pravi motor :whistle:
nejc Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 S tem motociklom se je svet dizajna superšportnikov razdelil.Na eni strani je Yamaha s Tech Avantgarde design. Pri R6,R1 se prehodi konveksno konkavnih površin in formacijske protruzije združujejo v biotech organizem. Na drugi strani sta Ducati in Honda; 1098, CBR1-08. Oba sta Statement of Fashion in kot taka se seveda ne podata vsaki osebi. (ne glede koliko je slednji motor povšeči) SVAKA TI ČAST :worship: KAMOR PRIDEŠ VEŠ VSE-CELO VEČ KOT V KNJIGI PIŠE
hector Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=fMEzdsrhC3w
Brdaus Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 A res al kaj? Kam pa pol jst spadam?? :? Men se pa zelo dopade ta nova honda... :hmm: Ti spadaš v kategorijo prijetnih motoristk... zadovoljena?
Brdaus Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 OK OK, glede na to, da CBRa nosi tudi ime fireBLADE, bi bla lahko mal podobna rezilu, ki reže (in nebi bla tko topa .) )
misty Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 končno so naredili armaturko kot se zagre :OK: kar se pa oblike tiče, še 5krat jo bom pogledal pa mi bo všeč. no ja, vsaj dokler ne bom spet zagledal svoje. agresivne linije se mi zaenkrat vseeno bolj dopadejo (armaturka na tastarih je pa oblikovno za kozlat napram novi)
Python Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Po pravici povedano so vsi novi športniki (meni osebno) tako lepi, da sem skoraj vesel da nimam finančnih možnosti za njih, in sem se tako izognil izbiranju med njimi :whistle:
_ales_ Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 bom pa še js komentiru, če že vsi: :SS :ninja:
Port Folio Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Toliko slabo pa spet ne izgleda, dobr, da vozim tuljota :whistle:
SharpNinja Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Repsolček dol v garaži definitivno bolš zgleda :OK: , k tale tanova je kt bi jo čez šipo futral :lol1: . Je pa res, da mi je ena stvarca vseen všeč.....to, da so končn nardil neki z žmigavci, k na tastarem modelu zgledajo kt, da so z Zetorja sneti :slap: . Aja, pa slipper clutch :worship: , sam da bo dejansko delal, da ne bo več žabjih poskokov. TommyP 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se