cb1300 Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 A se je komu že pojavu podoben primer? Na 1000RR (06) ima kolega Kompletnega Akrapoviča in mu spodaj plastiko preveč segreva, zadnjič je bil pri meni in sva plastiko malce podložila tako da je okol 3-4mm lufta, ampak se vseeno ko motor na mestu stoji kar mehurček nardi. mal azbesta okol navit :whistle: ma ne zelenim povedat :krneki:
Brdaus Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 A se je komu že pojavu podoben primer? Na 1000RR (06) ima kolega Kompletnega Akrapoviča in mu spodaj plastiko preveč segreva, zadnjič je bil pri meni in sva plastiko malce podložila tako da je okol 3-4mm lufta, ampak se vseeno ko motor na mestu stoji kar mehurček nardi. Hja, jest mam sicer krivine original, pa poliestre gor... in se mi tut mal pregreva :grim Samo mehurčkov še ni, je pa mal rumenkasta barva ratala. Baje pomaga, če na tistem delu zaščitiš z aluminjastim lepilnim trakom
AJ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 A kdo mogoče ve, za to lučko nastavt (REV), kako se to pri 600rr nastavi? To tudi mene zanima, sem probal postopek ki bi naj bil za 1000rr pa ne deluje... LP
SeBB Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 A se je komu že pojavu podoben primer? Na 1000RR (06) ima kolega Kompletnega Akrapoviča in mu spodaj plastiko preveč segreva, zadnjič je bil pri meni in sva plastiko malce podložila tako da je okol 3-4mm lufta, ampak se vseeno ko motor na mestu stoji kar mehurček nardi. :rolleyes: JST mam tut komplet akrapovič pa poliester spodi, pa se mi zdi da se nič posej ne pregreva :unsure: Original plastika ima spod odprt, tko da lohk mal lukno nardiš al pa oblogo sam ni lih placa, k sm js tut mislu, sm se na srečo na pregreva. Sm naredu mal večjo lukno spodaj ( zarad odtoka vode in peska). A maš vse ok zmontiran avspuh in plastike ( možno da to kaj vpliva :whistle: )?
T Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Bom probal z Al trakom, zmontirano je vse o.k.
bostjan29 Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Zdravo! Kupil sem Hondo CBR 1000RR Repsol letnik 2005 motor je bil malce predelan jaz pa bi ga rad spravil kakor se da v orginalno stanje. In že takoj na začetku sem pri pooblaščenih servisih naletel na katastrofalne cene rezervnih delov tako da bi prosil če mogoče kdo od vas ve kje se dajo dobiti kopije oziroma rabljeni deli bi bil tega zelo vesel. Rabil bi oba ogledala, pozicijsko lučko ali vsaj steklo in zadnji del blatnika kjer je reg. tablica koplet z nosilci za ta del sem dobil skico da bo bolje razvidno kaj imam v mislih.
antares Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 Na japonskem gre v prodajo tricolor verzija HRC. Plastike so temno modre, ognjeno rdeče in bele, na črnem ozadju ostalih komponent. Kdaj pride do naših trgovcev je zaenkrat še misterij.
dusan123 Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 evo dons sm pa vidu kako zgleda ko ti zobnik za tretjo prestavo pr tanovi cbr-ki pošrota :headbang:
SeBB Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 evo dons sm pa vidu kako zgleda ko ti zobnik za tretjo prestavo pr tanovi cbr-ki pošrota :headbang: Kva se je zgodl? A ti je zobnik posnel, kok 1000 km maš ?
Gorgh Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 evo dons sm pa vidu kako zgleda ko ti zobnik za tretjo prestavo pr tanovi cbr-ki pošrota :headbang: Bodi vesel, da je ostalo pri škrtanju :krneki: :krneki:
dusan123 Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 na srečo sm to samo vidu na enmu drugmu motorju in ne na svojmu, baje se je motor na pisti vozu,pa prou velik kilometru nima
RVT Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Na japonskem gre v prodajo tricolor verzija HRC.Plastike so temno modre, ognjeno rdeče in bele, na črnem ozadju ostalih komponent. Kdaj pride do naših trgovcev je zaenkrat še misterij. Zgledala bo pa tkole :naughty:
Gixxer Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 kaj te to je neki avspuh :unsure: :krneki:
Brdaus Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Grdo grdo grdo :SS Kot zgleda bo treba spet mal rokava zavihat, pa eno predelat :grim mogoče že drugo leto :whistle:
P182 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 meni se pa kar dopade :rolleyes: komaj čakam da jo pripeljem v garažo :whistle:
Brdaus Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Sej model je še kar OK, ampak barvna kombinacija :wacko:
RenoRaines Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Men je pa nora zadeva - zlate feltne so zakon (pa po mojem okusu zlata redko kam paše, k mi je kičasta) :worship:
Brdaus Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Preveč bele? :grrr PREMAL :lol1: @RenoRaines: si že kdaj vidu kombinacijo zlatih feltn in črne plastike z zlatimi detajli :wub: to ti je lepota :yes:
RenoRaines Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) Mogoče drugo leto, letos je bela 'in'. :) Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil RenoRaines
RenoRaines Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 @RenoRaines: si že kdaj vidu kombinacijo zlatih feltn in črne plastike z zlatimi detajli :wub: to ti je lepota :yes: Preveč črne mi ne odgovarja, ker črna požre detajle. Dej sliko ane :rolleyes:
Brdaus Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Preveč črne mi ne odgovarja, ker črna požre detajle. Dej sliko ane :rolleyes: Emmmmm... :blush: nimam slike, jo mam pa v glavi (JBG, free artist)
miha Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 se komu mogoče po garazi valja kakšn šravfk za vizer pršravfat mi je kr glavca odletela na enmu :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se