Brdaus Objavljeno November 14, 2011 Opozori Objavljeno November 14, 2011 Yow ne. Mene pa zanima, če ima kdo stojalo za sprednjo gumo, kako zgleda to stojalo in kam se vpne, ker jaz očitno nimam pravega. Po možnosti bi mi prav prišla kakšna slikica Yow you. Jest mam podobnega temule http://www.flyncycle.com/PhotoDetails.asp?ShowDesc=N&PhotoNumber=3&ProductCode=PDSR008-BLK S to razliko, da lahko nastavljam širino. Vpne se pod vilice v luknje (mal poglej). Obstaja pa tudi tako stojalo http://moto-madness.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=11_361&products_id=1068 ki se ga vpne v križ spredaj, da lahko servisiraš vilice. sergini in She 2
Gizmo_ Objavljeno November 14, 2011 Opozori Objavljeno November 14, 2011 Yow you. Jest mam podobnega temule http://www.flyncycle...ode=PDSR008-BLK S to razliko, da lahko nastavljam širino. Vpne se pod vilice v luknje (mal poglej). Obstaja pa tudi tako stojalo http://moto-madness....roducts_id=1068 ki se ga vpne v križ spredaj, da lahko servisiraš vilice. Jst imam tudi prvo stojalo, nekaj časa pa sem imel na izposoji tudi drugo. Meni prvo deluje bolj enostavno, vendar ima problem. Če ti slučajno spusti semering na vilici, si s prvim stojalom ne moraš pomagati pri menjavi (če želiš odstranit vilico). Drug problem pa je, če nimaš možnosti za nastavitev širine, ga pač skriviš. Tu pa lahko nastane problem pri menjavi kolesa, saj stojalo, ki ni čisto točno naštimano na širino vilic in jih malo tišči skupaj ali narazen, povzroči da pride do nečistečiste nacentriranosti kolesa. Drugega nisem imel na izposoji dosti časa, da bi odkril napake. LP @partyzan07 jaz prodam Leovincija s konusno kapo. Več info na PM. sergini 1
Brdaus Objavljeno November 14, 2011 Opozori Objavljeno November 14, 2011 Drug problem pa je, če nimaš možnosti za nastavitev širine, ga pač skriviš... True that... sm gledal po netu, če bi bla kje slikca, pa je nism najdu. Uglavnem Sergini, nastavek se da regulitrat spredaj na takle način http://www.tp-cars.si/images/stojalo-za-motor02_velika.jpg sergini 1
sergini Objavljeno November 14, 2011 Opozori Objavljeno November 14, 2011 Ful vama (Brdaus & Gizmo) hvala za odgovore. Zgleda, da bo moj stojal kar taprav, ampak sem zgleda softić in ne upam z unimi kapcami dvignt motorja. Imam namreč prvo varjanto (ki gre stožec v vdolbino v vilici, je nastavljiv po širini), ampak mi to nekam nesigurno deluje :/. Zadaj se mi zdi bolj sigurno, ko je na dvigalki V in lepo zajameš stranske čepke na nihajki.
marko55 Objavljeno November 14, 2011 Opozori Objavljeno November 14, 2011 Ful vama (Brdaus & Gizmo) hvala za odgovore. Zgleda, da bo moj stojal kar taprav, ampak sem zgleda softić in ne upam z unimi kapcami dvignt motorja. Imam namreč prvo varjanto (ki gre stožec v vdolbino v vilici, je nastavljiv po širini), ampak mi to nekam nesigurno deluje :/. Zadaj se mi zdi bolj sigurno, ko je na dvigalki V in lepo zajameš stranske čepke na nihajki. Kar pogumno in brez panike. Edino upoštevaj, da mora VEDNO biti motor najprej na zadnjem stojalu, preden ga daš na prednje. Drugače bo katastrofa... DXR16 in sergini 2
Gizmo_ Objavljeno November 14, 2011 Opozori Objavljeno November 14, 2011 Kar pogumno in brez panike. Edino upoštevaj, da mora VEDNO biti motor najprej na zadnjem stojalu, preden ga daš na prednje. Drugače bo katastrofa... Pa da je guma naravnost, se mi je že zgodilo, da ga nisem lepo ujel v luknjice spodej, pa je hotu pobegnit Ko ga imam 1x na stojalu za ziher počekiram, če se je res v luknjice usedel. LP
paris2 Objavljeno December 19, 2011 Opozori Objavljeno December 19, 2011 a ma kdo mogoče slučajuno za prodat črno sprednjo masko za hondo SC59 in desno ogledalo?
Brdaus Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 a ma kdo mogoče slučajuno za prodat črno sprednjo masko za hondo SC59 in desno ogledalo? Glih en teden nazaj sm jo dal naprej... sam je bla mal poškodovana.
paris2 Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 še slikce. Ob priliki pa kupm in zamenjam... DXR16 1
bagio Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 Jaz imam pa tole nanovo za mojo lubico,komplet Akrapoviča :kva2: WhiteWolf, sergini, Demon in 2 others 5
SANJIN-MIXON Objavljeno December 26, 2011 Opozori Objavljeno December 26, 2011 Jaz imam pa tole nanovo za mojo lubico,komplet Akrapoviča :kva2: pa kak je blo enostavno montirat aneeeeeeeee Bagioooooooooo DXR16 1
Brdaus Objavljeno December 27, 2011 Opozori Objavljeno December 27, 2011 Jaz imam pa tole nanovo za mojo lubico,komplet Akrapoviča :kva2: Je Božiček nosu? Zlo všečno DXR16 1
Demon Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 No, saj vem da sem bil vedno proti crashpadom, ampak zaradi moje nerodnosti je moja lubica dobila te lepe od Rizome... Upam, da jih nebom nikoli uporabil, so tako ali tako svinjsko predragi... :blink: DXR16, Demon, svobodnaptica01 in 1 other 4
paris2 Objavljeno Januar 4, 2012 Opozori Objavljeno Januar 4, 2012 No, saj vem da sem bil vedno proti crashpadom, ampak zaradi moje nerodnosti je moja lubica dobila te lepe od Rizome... Upam, da jih nebom nikoli uporabil, so tako ali tako svinjsko predragi... :blink: superca, clo še eden k da tudi to gor. Jst mam pa od GSG-ja so tut dragi pa levi je bolj masiven. Mam še na vilcah bunke. DXR16 1
Demon Objavljeno Januar 5, 2012 Opozori Objavljeno Januar 5, 2012 superca, clo še eden k da tudi to gor. Jst mam pa od GSG-ja so tut dragi pa levi je bolj masiven. Mam še na vilcah bunke. Ja so tudi lepi. No meni so pač Rizomini izdelki zelo všeč, tako da sem kupil Rizomo, čeprav kot vidim je NAJDRAŽJA madona! :unsure: hilton in DXR16 2
Brdaus Objavljeno Januar 8, 2012 Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 Ja so tudi lepi. No meni so pač Rizomini izdelki zelo všeč, tako da sem kupil Rizomo, čeprav kot vidim je NAJDRAŽJA madona! :unsure: Ima se, može se
paris2 Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 Dans vidu v živo in nism mogu da ne bi. Glih kupu masko za svojo '08 pa pol desnga špegla... DXR16 1
bagio Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 Dans vidu v živo in nism mogu da ne bi. Glih kupu masko za svojo '08 pa pol desnga špegla... Kje se jo pa da videt?
Gizmo_ Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 Kje se jo pa da videt? Glede na sliko in slišano v ASu. DXR16 1
Brdaus Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 Glede na sliko in slišano v ASu. V ASu imajo 3, ja. Qwa pravte fantje... bo treba začet šparat za tole, al še mal počakamo?
MarduK Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 V ASu imajo 3, ja. Qwa pravte fantje... bo treba začet šparat za tole, al še mal počakamo? A je sploh kej drgačna kot vse do treh generacij nazaj? Meni se zdi vedno bolj vse skup glih...
Demon Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 V ASu imajo 3, ja. Qwa pravte fantje... bo treba začet šparat za tole, al še mal počakamo? Roco, absolutno začnemo šparat, ampak ne za tole, za naslednjo! :grim DXR16 1
DXR16 Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 (popravljeno) Wwwwaaawww... Tudi mene mika tale tle 2012 cbr,ampak trenutno ne bo še ratalo no kdo ve kaj se lahko vse obrne. Sem pa in bom zvest :notworthy: HONDI :notworthy: Popravljeno Januar 18, 2012. Popravil DXR16 Demon 1
Demon Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 Wwwwaaawww... Tudi mene mika tale tle 2012 cbr,ampak trenutno ne bo še ratalo no kdo ve kaj se lahko vse obrne. Sem pa in bom zvest :notworthy: HONDI :notworthy: Ja ti verjamem, da te mika, mene sicer ne toliko, ker vseeno imam zadnji model doma, sam facelift pa me ne zanima. :e \e, potem bom razmi[ljal o menjavi, ko bo celoten model nov! In ja, tudi jaz bom ostal popolnoma zvest HONDI!!! :grim DXR16 1
bagio Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 Ja ti verjamem, da te mika, mene sicer ne toliko, ker vseeno imam zadnji model doma, sam facelift pa me ne zanima. :e \e, potem bom razmi[ljal o menjavi, ko bo celoten model nov! In ja, tudi jaz bom ostal popolnoma zvest HONDI!!! :grim Tudi moje mnenje je takšno,nisem pa predan znamki,če mi bo naslednica všeč jo bom kupil,če ne,pa kaj drugega
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se