Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A je sploh kej drgačna kot vse do treh generacij nazaj? Meni se zdi vedno bolj vse skup glih...

Na prvi pogled niti ne deluje kaj drugačna, ima pa novo vzmetenje in rahlo predelan agregat (tolk sm lahko izbral po forumih). No ja, pa novo konzolo, druge feltne, itd.

Kako se razlikuje v vožnji od prejšnje pa (šE) ne vem :D

Objavljeno

Na prvi pogled niti ne deluje kaj drugačna, ima pa novo vzmetenje in rahlo predelan agregat (tolk sm lahko izbral po forumih). No ja, pa novo konzolo, druge feltne, itd.

Kako se razlikuje v vožnji od prejšnje pa (šE) ne vem :D

Rahklo predelan agregat? Tega pa nisem zasledil. Kaj pa bi naj bilo predelano?

Objavljeno

Rahklo predelan agregat? Tega pa nisem zasledil. Kaj pa bi naj bilo predelano?

Mogoče ne pije več toliko olja :)

Objavljeno

Ma kdo kšno zadnjo feltno z diskom za prodat?

Objavljeno

sprednjo imaš?

Objavljeno

Jes jo mam od R1...če paše :blush:

Objavljeno

Se komu valja kakšen originalen rabljen zadnji zobnik 42 zobov.

Objavljeno

Hey,

A ima kdo izkušnje z 06 ter 08 1000rr, da bi malo povedal razlike. Kakšna je razlika v vodljivosti, motorju ....

Objavljeno (popravljeno)

Jaz imam letnik 2007 in sem zelo zadovoljen :yes: sem pa že provu peljat parkrat 08-09.l SUPER res. Ful bol vodliv in še in še...Moje mnenje!

A še to marca bo v N.gorici pri Mercatorju wikend testov vseh HONDI tam boš lahko tudi proval...

Popravljeno . Popravil DXR16
Objavljeno

Jaz se mi zdi,da ga imam enega. Bom danes pogledu pa ti sporočim...

Objavljeno

Jaz se mi zdi,da ga imam enega. Bom danes pogledu pa ti sporočim...

ok :D

Objavljeno

Sem pogledal ampak sta mi ostala samo še 2 komada za spredaj. 1nov 16-zobou drugi je isti ampak rabljen... :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Zdravo,

če je kdo zainteresiran, bi prodal tole mojo Hondico, prodam jo v kompletu z original plastikami, dodatno je gori Leovice slip on, Lightech nastavljive tace, zamenjane lajtnge in ploščice bremz in pa sprednji zobnik.

lp

post-17670-0-81993800-1329127391_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Hasky
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

pa kk je možno da so cene za 06 letnike od 2900-6000€......

Objavljeno

a je kdo mogoče že zamenju navadne žarnice z ledicam za žmigavce? je potem treba dat kak upor da ne utripajo k zmešani?

Na hornetki sm mel ta problem, tle bi pa zdj kr kej tazga dal k majo kle: http://www.superstre...2v/led/led.html

Prav gotovo bo potreben predupor, ali menjava releja je isto kot če bi kupil led smernike. Preglej ebay, imaš malo morje led žarnic, 5x ceneje od strele, dobiš predupore ni da ni... mal se boš moral poigrat.

Objavljeno

A kdo z glave ve kva je za ena žarnica za smernik spredaj v ogledalih? tip, bau15s al ba15s? Vzadi je bau15s. Spredi pa nism pogledu...pozabu. nikjer pa ne piše. Piše sam 12V 21W

bau15s_ba15s.gif

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Hellow usem skupi :) Mam eno vprašanje in prošnjo v enem. Na svoji hondici l. 04 mam Leovince-ja . Zdej mam nek plastičen nosilc za tablico gor k je ful placa okol izpuha pa mi ni gliuh ušeč use skup. Pa me zanima Če ma kdo kako idejo, oziroma pozna koga k dela nosilce za tablice in podobno, ker ne mislm po trgovini kupovat pa dajat 100€ za nosilec.

imel bi potem nekako takole:

http://www.ebay.com/itm/Honda-CBR600RR-2005-2006-Tail-Tidy-Fender-Eliminator-/170804871094?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item27c4c37fb6

http://www.brandedbiker.co.uk/R-G-Racing-Products/R-G-Tail-Tidy-for-Honda-CBR600RR-2003-to-2006-2967

(to je cbr 600rr)

LP!!!

Popravljeno . Popravil Snowflake
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

a mi lahko kdo kej več o tem motorju pove? http://avto.pikanet/...=5906824&show=1

Motor ima moj prijatelj. Motor skoraj kot iz trgovine. Če te kaj več zanima me kontaktiraj.

lp

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

Lep pozdrav, rabil bi obe desni plastiki za CBR 1000RR 2004 v hrc barvi če ima kdo za prodat, pa tut zadnji del se priporočam. Če ima kdo kaj na zalogi bi se priporočal na ZS. Hvala :surrender:

Objavljeno

Če kdo rabi ,imam vžigalne svečke nove za cbr 1000 rr in sicer NGK-iridium.Ker sem motor prodal,jih ne rabim.

Lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!