mariog Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 Si jo že skor v podn vrgel Dobr da si sploh kaj videl čez prvo torbo
trebor Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 Si jo že skor v podn vrgel Dobr da si sploh kaj videl čez prvo torbo Tole je samo eno nadstropje. Drugo, popolnoma enako je ostalo doma v omari, hehe. Pri obeh namontiranih delih se pa armaturke res ne vidi cele, pa saj je ne rabiš gledat, samo gas in dolge luči LP Robert
mariog Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 (popravljeno) samo gas in dolge luči Se pravi isto kot brez torb Popravljeno April 11, 2014. Popravil mariog trebor 1
trebor Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 Na torbo se na kakšni daljši furi nasloniš, da se spočiješ brez ustavljanja :grim LP Robert DXR16 in gsxf750 2
Zigc Objavljeno Maj 2, 2014 Opozori Objavljeno Maj 2, 2014 Pozdravljeni, zanimam se za nakup Yamahe R1 2004-06 letnik. Pozna kdo ta motor oz. kakšno mnenje: http://www.avtopikanet/_MOTO/ad.asp?ID=8259521
Andro82 Objavljeno Maj 3, 2014 Opozori Objavljeno Maj 3, 2014 Če ne drugega, je pozitivno to, da so realni kilometri :yes:
nsignific Objavljeno Maj 4, 2014 Opozori Objavljeno Maj 4, 2014 Ja, pa če je res vse homologirano si tudi zmagal. Pozna kdo kako "čisto" 2003 R1?
DIESEL Objavljeno Maj 6, 2014 Opozori Objavljeno Maj 6, 2014 Iščeš 2003 R1 jst tut iščem pa ni nič , ena je bla lepa na internetu take modre barve je bla , pa kratek auspuh je mela sam se mi zdi da je menda ni več ? Sj velik jih tak ni se mi zdi da je ta letnik še sam ena gor una črno- bela kombinacija štrihana . Problem je ta letnik dobil dobro ohranjeno :S :S Ena je bla ful lepa srebrna kombinacija bil pa možakar iz rog. slatine... TIsta je bla lepa , vsaj tak na oko , sm jo šel gledat , pol sm bil pa mal prepočasn mi je pa ušla :S Neki boma že najdla :D :grim
trebor Objavljeno Maj 7, 2014 Opozori Objavljeno Maj 7, 2014 Ena je na severu Nemčije :grim : http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/yamaha-yzf-r1-rn09-2003-t%C3%BCv-neu-kappeln/191340338.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=r1+2003&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT LP Robert hajoktejn 1
DIESEL Objavljeno Maj 14, 2014 Opozori Objavljeno Maj 14, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8421338 Je šel kdo tole mogoče pogledat al če pozna motor ? Sem jo čist spregledal na avto netu
Aless Objavljeno Maj 21, 2014 Opozori Objavljeno Maj 21, 2014 ma kdo kakšne dele za 07-08?predvsem me zanima pokrov štarterja na levi strani...
trebor Objavljeno Maj 26, 2014 Opozori Objavljeno Maj 26, 2014 (popravljeno) ma kdo kakšne dele za 07-08?predvsem me zanima pokrov štarterja na levi strani... Tu poglej: http://www.teilweise-motorrad.de/gebrauchtteile/rub1~Yamaha~func~rubrik~wkid~21137012776928816.html, pa tukaj: http://www.cmsnl.com/yamaha_model8287/, in tudi tu: http://www.bike-teile.de/index.php?seite=startseite LP Robert Popravljeno Maj 26, 2014. Popravil trebor
Ticek Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 Pozdravleni. Zanima me če je kdo že imel problem da mi ni motor držal minimuma kadar je mrzel (občasno tudi topel)? Ko motor zavergla se na števcu temperatura iz Lo v hipu spremeni v Hi in potem nazaj na Lo? mogoče kakšen senzor temperature motorja?
nsignific Objavljeno Junij 21, 2014 Opozori Objavljeno Junij 21, 2014 (popravljeno) Iščeš 2003 R1 jst tut iščem pa ni nič , ena je bla lepa na internetu take modre barve je bla , pa kratek auspuh je mela sam se mi zdi da je menda ni več ? Sj velik jih tak ni se mi zdi da je ta letnik še sam ena gor una črno- bela kombinacija štrihana . Problem je ta letnik dobil dobro ohranjeno :S :S Ena je bla ful lepa srebrna kombinacija bil pa možakar iz rog. slatine... TIsta je bla lepa , vsaj tak na oko , sm jo šel gledat , pol sm bil pa mal prepočasn mi je pa ušla :S Neki boma že najdla :D :grim Ja takoj zginejo, mater ... No, prvi ko jo dobi, naj se javi tu Popravljeno Junij 21, 2014. Popravil nsignific
nsignific Objavljeno Junij 24, 2014 Opozori Objavljeno Junij 24, 2014 Pa jo imam ... Danes je že moja, peljal pa sem jo iz MB v LJ v najhujšem vremenu vseh časov. Je bilo pa skoraj romantično, bliskalo in grmelo je z neba in akrapoviča obenem SANJIN-MIXON, DXR16, mariog in 6 others 9
Andro82 Objavljeno Junij 26, 2014 Opozori Objavljeno Junij 26, 2014 super...čimveč lepih kilometrov z njo
Berger Objavljeno Julij 2, 2014 Opozori Objavljeno Julij 2, 2014 (popravljeno) Pozdravljeni V bližnji prihodnosti imam namen menjat motor, zanimm me R1 letnik 2008 in 2010. Nobeno od teh dveh še nisem peljal, vendar mi je po videzu in zvoku letnik 2008 dosti lepša kot "ta nova" . Novejšo bi vzel samo zato, ker je pač novejši motor/letnik. Kakšna je kaj razlika med tem dvema motorjema, tako na splošno, pustimo papir in specifikacije? Popravljeno Julij 2, 2014. Popravil Berger
Andro82 Objavljeno Julij 3, 2014 Opozori Objavljeno Julij 3, 2014 Pozdravljeni V bližnji prihodnosti imam namen menjat motor, zanimm me R1 letnik 2008 in 2010. Nobeno od teh dveh še nisem peljal, vendar mi je po videzu in zvoku letnik 2008 dosti lepša kot "ta nova" . Novejšo bi vzel samo zato, ker je pač novejši motor/letnik. Kakšna je kaj razlika med tem dvema motorjema, tako na splošno, pustimo papir in specifikacije? Razlika je OČITNA! Sam vozim 2008 letnik, pa če bi imel možnost (beri finance), takoj zamenjam za novejši letnik...2010 letnik precej bolj lahkotna za vozit, manj utrujajoča, razpored moči je enkraten...vleče že spodaj in potem konstantno do blokade...nimaš več tistega občutka da pri 7-8k obratov butne, ker butne že takoj . Zvok, je meni precej boljši pri tanovi...bigbang varianta , je pa to seveda odvisno od vsakega posameznika...to je na hitro moje mnenje...srečno pri nakupu trebor, '.' in igorkr 3
bikez Objavljeno Julij 3, 2014 Opozori Objavljeno Julij 3, 2014 Razlika je OČITNA! Sam vozim 2008 letnik, pa če bi imel možnost (beri finance), takoj zamenjam za novejši letnik...2010 letnik precej bolj lahkotna za vozit, manj utrujajoča, razpored moči je enkraten...vleče že spodaj in potem konstantno do blokade...nimaš več tistega občutka da pri 7-8k obratov butne, ker butne že takoj . Zvok, je meni precej boljši pri tanovi...bigbang varianta , je pa to seveda odvisno od vsakega posameznika...to je na hitro moje mnenje...srečno pri nakupu Naj kupi GSXR 1000, pa ne bo mel butanja. Vleče konstantno, pa še zvok je k na stari R1.
Berger Objavljeno Julij 3, 2014 Opozori Objavljeno Julij 3, 2014 Andro82 Hvala za odgovor, verjetno bom res oči vrgel na "ta novo" . Sicer za nakup še ne gori voda in upam, da bom vmes imel možnost sprobat motor. Bikez Vrjamem, da je Suzuki odličen motor, ampak Yamaha je v prvem planu (enostavno ne morem k drugi znamki ) igorkr in trebor 2
bikez Objavljeno Julij 3, 2014 Opozori Objavljeno Julij 3, 2014 Tudi jaz sem predhodno vozil Yamahe. Razlike ni nobene, Japonc je Japonc, samo to butanje pri R1 je malo nadležno.
bikez Objavljeno Julij 3, 2014 Opozori Objavljeno Julij 3, 2014 Raj zx10r ma manj nalepk:) Preveč šprarajo, pa cenej je, če rukneš po cesti . Mogoče ne brez razloga :evilgrin: trebor 1
payback Objavljeno Julij 3, 2014 Opozori Objavljeno Julij 3, 2014 ma ja je kar nadlezno to butanje hehe da sele pr7-8k ornk zacne vlecit... pa ko speljujes tko recmo bol dinamicno sploh predn pride do 7-8 nikamor ne skoc je pr vam tud tk??...je ksna 600tka ziher hitrejsa u štartu...sj ko v obrate pride pol tk eksplodira.... zj z neki fuul visokimi obrati se nisn probaval speljevat
aselak Objavljeno Julij 3, 2014 Opozori Objavljeno Julij 3, 2014 men ni jasn zakaj ne nardijo pr jurckih prestavnega razmerja da bi sal prva tm ene 115kmh ne pa 170...da bi odpiral k zmesan.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se