miklavc Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Ko sem zase gledal imajo najdražje gume. Pol pa ne vem :mellow: Jaz sem iskal gume Mitas in tukaj so bili res najcenejši, 103.99€ komplet prednja(C17)+zadnja(E09)+dostava.
TakeALookAround Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Ne mors na gume cakat vec k 1 mesc. Razn, ce so res ugodne, pa jih pri njih narocis ravno, ko montiras nove drugod....se lih izide potlej. :lol:
moto rider Objavljeno November 9, 2013 Opozori Objavljeno November 9, 2013 (popravljeno) Meni je pa BS center najbolj všeč ker, četudi nič ne potrebuješ, ampak samo pogledaš novosti, te tretirajo enako, kot bi tam pusti zadnji dve plači. To je za srčnega motorista najpomembnejši vtis! Zato se stranka v takšno trgovino vedno rada vrne! In tega se bodo morali začeti zavedati vsi prodajalci... Popravljeno November 9, 2013. Popravil moto rider aders, miklavc, motozajebant in 5 others 8
logarr Objavljeno November 10, 2013 Opozori Objavljeno November 10, 2013 Jaz imam z BS center tudi samo dobre izkušnje. Bil tam 3x, enkrat vzel čelado, drugič kombinezon, tretjič pa želvo in rokavice. Vedno dobro svetovanje, če je pred tabo še kdo jasno ne moreš biti takoj na vrsti, ko pa sem bil se mi je prodajalec (enkrat tudi prodajalka ) posvetil in povedal kar me je zanimalo, s kombinezonom sem se lahko usedel tudi na motor tako da res same pohvale. aders in nofla 2
bugy2004 Objavljeno November 10, 2013 Opozori Objavljeno November 10, 2013 V TC ne kupim nič več (ne držijo se dogovora o ceni ki sem jo predhodno dogovoril z prodajalcem). KMC prodajalka Lea (mislim, da ji je tako ime) zelo dobro postreže razloži.......skratka dobra prodajalka. Moti me edino, da včasih dobim popust včasih pa ne (to se nanaša na moške prodajalce v KMC). BS še nisem nič kupoval vendar kolikor sem videl ko je kolega kupoval so znali dobro svetovati, tehnično kot ekonomsko €.
Efendi Objavljeno November 12, 2013 Opozori Objavljeno November 12, 2013 V TC ne kupim nič več ...... Jaz pa bom še, priznam. In to vsakič, ko bom kaj rabil in bodo tam to imeli. Tako kot sem (spet) nedolgo tega. In sem bil ful zadovoljen s tem, kar sem kupil in z njihovim odnosom tudi. Okoli KMC-ja sem ene par postov nazaj imel nekaj pripomb pa sem rekel, da...skratka, zarečenega kruha se največ poje. Aja, in sem tudi (bil) ful zadovoljen s tistim, kar sem kupil. ja, pa z njihovim odnosom do mene tudi. . In sem potem ugotovil, da sem se v končni fazi pravzaprav še vedno vrnil tudi tja, kjer...no ja, so mogoče imeli kdaj slab dan, pa se glih jaz "nabasal na mino". Pa kaj - ni važno, gremo naprej. Življenje je lepo... prelepo, da bi si ga kvaril z raznimi nepomembnostmi. Frips 1
domi46 Objavljeno November 13, 2013 Opozori Objavljeno November 13, 2013 Nedavno nazaj sm poslav mail v TC da bi dobil homologacijske papirje za žmigavce katere je prejšni lastnik mojega motorja kupil pri njih dobil sm odgovor da mi jih ne morejo dati ker nisem zaveden v njihovem sistemu kot kupec! V Luisu je kolega poslov mail in je dobil čez par dni papirje po pošti domov...
shibby Objavljeno November 18, 2013 Opozori Objavljeno November 18, 2013 Nedavno nazaj sm poslav mail v TC da bi dobil homologacijske papirje za žmigavce katere je prejšni lastnik mojega motorja kupil pri njih dobil sm odgovor da mi jih ne morejo dati ker nisem zaveden v njihovem sistemu kot kupec! V Luisu je kolega poslov mail in je dobil čez par dni papirje po pošti domov... sploh nisem rabu prebrat do konca... sem vedu kakšen bo odgovor žalostno! Men še odgovorijo ne za nek kombinezon, se ne sekiram, bom pa drugje kupu z lahkoto.
Žan96 Objavljeno November 19, 2013 Opozori Objavljeno November 19, 2013 Očitno ne marajo dnarja v TCju
domi46 Objavljeno November 19, 2013 Opozori Objavljeno November 19, 2013 sploh nisem rabu prebrat do konca... sem vedu kakšen bo odgovor žalostno! Men še odgovorijo ne za nek kombinezon, se ne sekiram, bom pa drugje kupu z lahkoto. sj jst sm tut čakov 4dni na odgovor pa še lepu sm napisov da je prejšni lastnik dau te smerokaze gor pa ti prbijejo z odgovorem da nisi v nihovi evidenci sj motocenter laba ma dost kombinezonu hehe
sayo Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Evo danes dubu čestitke z kuponi za 30 % popusta od TCja in BS centra, HVALA :notworthy:
DAMI34 Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Evo danes dubu čestitke z kuponi za 30 % popusta od TCja in BS centra, HVALA :notworthy: js sm mojo čestitko že vnovčil. Je draga dobila Miklaužka v obliki čelade Efendi in bajsi 2
motozajebant Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Jaz pa svoj kupon za popust podarim.
mitreber Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 (popravljeno) Jaz pa svoj kupon za popust podarim. Mogoce ga pa podaris komu, ki se mu je TC zameril, da spremeni mnenje,..... Popravljeno December 5, 2013. Popravil mitreber
motozajebant Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Mogoce ga pa podaris komu, ki se mu je TC zameril, da spremeni mnenje,..... Potem bi ga jaz uporabil... kokrkol, če ga kdo nuca, pošljem po pošti...
Frips Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Itak imajo vsi popust,z ali brez te cestitke:) pajkica 1
Efendi Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Pa sem se bal, da mi Miklavž ne bo prinesel nič. Pa mi je...čestitko od TC-ja z -30% Madona, spet bom moral tja, da mi ne propade sconto. Spet jih bom doma.... ...slišal
NinjaRider04 Objavljeno December 5, 2013 Opozori Objavljeno December 5, 2013 Evo danes dubu čestitke z kuponi za 30 % popusta od TCja in BS centra, HVALA :notworthy: Evo danes dubu čestitke z kuponi za 30 % popusta od TCja in BS centra, HVALA :notworthy: Evo danes dubu čestitke z kuponi za 30 % popusta od TCja in BS centra, HVALA :notworthy: isto jaz :grim
Balty Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 Zdravo, ali ima kdo viška kak bon s popustom za BS Center in menja za kaj tekočega
Ervin93 Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 (popravljeno) Evo danes dubu čestitke z kuponi za 30 % popusta od TCja in BS centra, HVALA :notworthy: jst pa sam od BS-a (mi bo zlo prou prsov). Ocitno me v tcju ne marajo vec kljub nakupu dveh novih motorjev ter se nekaj drugih stvari Popravljeno December 6, 2013. Popravil Ervin93
Balty Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 a bon velja za en izdelk al na račun...?
X-MAX 400 Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 (popravljeno) a bon velja za en izdelk al na račun...? Na račun....v BS Popravljeno December 6, 2013. Popravil X-MAX 400
Zivnorc Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 ...a za skuteriste tut velja... MihaGS 1
Ervin93 Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 (popravljeno) ...a za skuteriste tut velja... sam 15% sam spet je ta bon tko tko ker je večina izdelkov že znižanih za recmo 20%. Ne morš pa še dodatnih 30% gor rukent ker popustov ne seštevajo Popravljeno December 6, 2013. Popravil Ervin93
DAMI34 Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 sam 15% sam spet je ta bon tko tko ker je večina izdelkov že znižanih za recmo 20%. Ne morš pa še dodatnih 30% gor rukent ker popustov ne seštevajo če ima artikel 15, ali 20% rednega znižanja, ti z bonom obračunajo 30%. (na original ceno seveda)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se