TADEJ46 Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 ma dej podn so te renoji.. :headbang: blatniki in podobne stvari zdej pozim pokajo k zmrznejo :unsure: pol je pa treba popravt pa še ličat dt..strošek za brez veze k bi biu lahko pleh :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Če so pa plastični :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 pa kirga cliota bi ti zaj mel? 2. generacija al 3.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 NejZ sprašuje za Clio II, okrog letnika 2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 uf... se ne splača pomoje. jz če bi meu klieca bi kupu onga do '97 :) pa ga lahko vničiš pa ti ga ni škoda :P evo kup tega http://www.avto_net/2004/osebna/oglas.asp?id=2473984#, pa še jack boš če se boš z tem furo okol :) se bo vedlo da se ti voziš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Isto je moj sošol kupu tastarga cliota za 200€, ohranjenga, od enga ata. Ga je pa že 2x rahlo razbu. Jest bi si kupu kšno tako kripo do 500€ sam kaj ko je potem zavarovanje dražje od avta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Isto je moj sošol kupu tastarga cliota za 200€, ohranjenga, od enga ata. Ga je pa že 2x rahlo razbu. Jest bi si kupu kšno tako kripo do 500€ sam kaj ko je potem zavarovanje dražje od avta. Je pa avto cenejš od zavarovanja -to pa tut nekaj šteje, menda, al ne? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 kaj boš te avto za 500€ zavaroval :lol1: btk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 (popravljeno) Eh.. 2004 letnik me zanima samo, pogojno tudi 2003. Ko bo točno tak kot ga hočem na netu ga grem pa iskat.. Do poletja treba nabavt, prej tak ne :) Če bo pa že zdaj kaki pa valda prej da mi ga keri ne mazne :D Registracija pa bi bla za 1,4 nekje 700€ brez bonusov... Popravljeno Januar 11, 2009. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wiler Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Pozdruljeni... Mam Cliota 1.2 97 letnik.... Pa me zanima kako bi lahko zamenjau ročico od menjalnika Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 a to bi sam uno bunko navrh al celo ročko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wiler Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 a to bi sam uno bunko navrh al celo ročko samo bunko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 flex, svasaparat, 25 tonska presa in hidravlicno dvigalo. sicer ne vem kaj ti bo vse skupaj, ampak se dobro slisi. :grim ok ok, najveckrat so te zadeve navijacene; direkt ali indirekt. probaj obrniti bunko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wiler Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 nima navoja..... niti vijaka al bilo kaj... proble mje ker ma za primit in dvignit gor če hočeš dat v rikverc... standard pri renoju.....XD kot sem ču jo moreš rezat .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 nima navoja.....niti vijaka al bilo kaj... proble mje ker ma za primit in dvignit gor če hočeš dat v rikverc... standard pri renoju.....XD kot sem ču jo moreš rezat .... Je tako...rezat bo treba... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Ja sam če boš rezal boš moral potem urezati navoj, da boš lahko novo gor dal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wiler Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Ko zrežeš je spodaj ena plastika.... se da na plasiko dat la morme plastiko tudi odrezat.... pol ne bo delalo če plasiko odrežem???????ne bo potoval obroček.... prosim naj mi pove en ki je že to delau..... :s Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wiler Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Je tako...rezat bo treba... ;) ti si tudi rezal??????? veš kako pol stvar poteka????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 (popravljeno) bunka gre sama dol, ne rabs rezat niti nc, sm zrukaj jo dovolj da bo stran pala k je nalimana gor, nima nobenga navoja; lahko pa uzames dleto pa kladivo pa po njej poc da razpade Popravljeno Januar 29, 2009. Popravil Kosho Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Ta bunka ponavadi kar sama popusti saj se skoraj pri vseh cliotih maje jaz sem jih že nešteto z Aralditom učvrstil.Za dol snet jo pa samo z eno roko vleči navzgor in z drugo malo z kladivom odspodaj pomagaj (pazi prste)in bo šlo brez problema,kajti ta bunka je samo nasajena na poradlano osovino.Če res negre potem je že nekdo z aralditom to učvrstil,lahko jo najprej z vrha prežagaš z žago za železo dokler neprideš do železa in nato jo z sekačem(majzlom)razkoli in problem bo rešen. :whistle: bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 ej nejc, poznaš ti matejo z kamnika? ona k ma isto črnega 1,4 2003? njej je isto crknala hupa pa še neke druge fuke :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 jaja, sej o njej sm piso prej :D ona je pa tak čist adijo baba :D dobr da še ni razbila avta kak to vozi hehe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Ok, prvi problem Vozim zadnjič po nekem skalovju (kao makedam hah ) no, lepo počasi vse, klolkr se da na izi... rukal k pr norcih No, in naenkrat se prižge lučka za bencin (20km nazaj sem pa tankal 10€)... in sedaj ta lučka sveti skoooos, tud ko tankam več, oz polno Števec normalno dela, samo lučka skos sveti... kak predlog kaj bi lahk blo? Verjetn se je zataknal kej... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 če bi se zatkn pol tut kazalc nebi delou.. pomoje boš mogu reseterat nest:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Nest.. haha Ma bom jutr šol, ti serviserji so čist preveč točni.. dela do 4, pridem 3 minute do.. že use zaklenjen pa žive duše nikjer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se