Skoči na vsebino

Gume - Pnevmatike splošno, dimenzije, legalnost itd..

Priporočene objave

Objavljeno

A je že kdo kupoval tukaj gume

https://reifen66.com/

Nekam hudo poceni se mi zdijo.

Ko pa na Google maps daš njihov naslov, te pa neki sredi šume na Finskem vrže.

Hvala za link.

Cenejšo Pirelli Diablo Rosso II 240/45 17 še nisem zasledil. :OK:

Objavljeno

Fantje je mogoče kakšen tle iz Lj in rabi gume? Sam rabim sprednjo in jo bom naročil pri Širniku, ampak če mogoče še kdo rabi, da skupi naročimo in zdilamo še kakšen popust.

Objavljeno

Bi se jaz narocu,obe,sam iscem dunlop gp al neki tazga,sem pa iz kamnika,greva lahko skupaj zamenjat

Objavljeno

A so SAVA MC50 soft v redu gume?

Objavljeno

Fantje je mogoče kakšen tle iz Lj in rabi gume? Sam rabim sprednjo in jo bom naročil pri Širniku, ampak če mogoče še kdo rabi, da skupi naročimo in zdilamo še kakšen popust.

Bi se jaz narocu,obe,sam iscem dunlop gp al neki tazga,sem pa iz kamnika,greva lahko skupaj zamenjat

Za popust težko verjamem da se bosta lahko zmenila, ker so cene itak že najugodnejše... Je pa nekaj do 30.3, če vzameš par Dunlop pnevmatik, dobiš bon za 20€ ki ga moreš koristit do konca leta.. če ne bo dal kakega popusta pa kaj skombinirajta :)))

poglejta na gumexl.net..

Objavljeno

@honda cbr 600f super smo na vezi. Mogoče se še kakšen najde, da bi vzel.

matkoR1 prejšne leto sem trikrat naročal gume pri njih in ker smo jih skupi s kolegi vzeli (cca 4 gume vsakič) nam je zmeri dal neki popusta no po pravici, nam ni računal poštnine in "pripravo" neki tazga. Se pa strinjam je najbolj ugoden v Sloveniji. Ceneje pri njemu dobim gume, kot pa pri katerem koli v Ljubljani in to z upoštevanjem poštnine. Z njimi same pozitivne izkušnje.

Objavljeno

@honda cbr 600f super smo na vezi. Mogoče se še kakšen najde, da bi vzel.

matkoR1 prejšne leto sem trikrat naročal gume pri njih in ker smo jih skupi s kolegi vzeli (cca 4 gume vsakič) nam je zmeri dal neki popusta no po pravici, nam ni računal poštnine in "pripravo" neki tazga. Se pa strinjam je najbolj ugoden v Sloveniji. Ceneje pri njemu dobim gume, kot pa pri katerem koli v Ljubljani in to z upoštevanjem poštnine. Z njimi same pozitivne izkušnje.

:OK:  odlično to... mi je blo že velikokrat čudno ko sem menjaval gume tam, pa se vozijo motoristi iz lj, kr, bled v radlje po gume :) 

drgač tut mi  dobivamo pri njem pa tudi same pozitivne izkušnje :)

Objavljeno

A so SAVA MC50 soft v redu gume?

Meni so na prejsnm motorju odgovarjle, zelo zadovolen.

Objavljeno

@Macak333: Jaz sem tudi interesent za naročit gume 2 komada ... Sicer za Vespo ampak vseeno ... količina je količina ...

Objavljeno

@Macak333: Jaz sem tudi interesent za naročit gume 2 komada ... Sicer za Vespo ampak vseeno ... količina je količina ...

Popust na tako količino bo najmanj ene 45%

Objavljeno

Popust na tako količino bo najmanj ene 45%

vejco si pozabil ...

Objavljeno (popravljeno)

Thump, ne nisem. Nis vidu de se fantje menjo za količinski popust? Če bi to prej vedu.....

bi se odloču enako  

Glede na hvalo ki jo imajo vsi polna usta, se dobri ceni nisem mogu upret. 

humice česky. Verjetno bom čez vikend sprobal vse zimske nakupe. 

post-1354-0-23739100-1395925655_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Cartman
Objavljeno (popravljeno)

Thump, ne nisem. Nis vidu de se fantje menjo za količinski popust? Če bi to prej vedu.....

bi se odloču enako  

Glede na hvalo ki jo imajo vsi polna usta, se dobri ceni nisem mogu upret. 

humice česky. Verjetno bom čez vikend sprobal vse zimske nakupe. 

attachicon.gifgumca.JPG

Ne bo ti žal, guma je za ta dnar več kot odlična ;) Moja zadnja ima po malo manj kot 3.000 km še 3,5 mm profila, oprijem in vodljivost pa odlična  :)

Popravljeno . Popravil speedfighttuning
Objavljeno

Ne bo ti žal, guma je za ta dnar več kot odlična ;) Moja zadnja ima po malo manj kot 3.000 km še 3,5 mm profila, oprijem in vodljivost pa odlična  :)

Koliko je imela profila nova, oziroma koliko km pričakuješ, da bo zdržala??

Objavljeno

Bom počakal, da naredijo še kakšno ST gumo. Sem pač navajen delat 10k+ (Pirelli scorpion trail, Metzeler Z8). Če bi naredila vsaj enih 7,5 - 8k, bi pa že imel računico.

Objavljeno

Koliko je imela profila nova, oziroma koliko km pričakuješ, da bo zdržala??

Nova mislim da je imela okrog 5 mm profila, pričakujem pa da bo zdržala nekje 5.500-6.000 km do indikatorjev. Je pa res da je dala skozi kar nekaj preganjanja po ridah in da tudi V-twin mašina nekaj upliva na obrabo ;)

Objavljeno

dobrih 5000 s savo za tako ceno kot je, je več kot odlična izbira ...če je tudi na cesti dobra

Objavljeno

dobrih 5000 s savo za tako ceno kot je, je več kot odlična izbira ...če je tudi na cesti dobra

na cesti je zelo dobra :grim

Objavljeno

Pirelli DIABLO ROSSO 2 (140/70R17) pozna kdo to gumo?  

Imam jo zdaj gor (190), prevoženih 4000 km, še ene 1000 in konec muzike.

Po obrabi in oprijemu jo lahko primerjam s staro Sport smart.

Načeloma sem zadovoljen, bom pa zdaj probal Sport smart 2.

Objavljeno

na guzzi -ju nove conti go ( končno smo se znebili gnilih lasertec metzeler za katere mi še vedno ni jasno kako jih sploh komu še prodajo - imel na boniju tovarniško in na guzziju -  :SS ) ...

prvi vtis logatec - postojna - logatec  :  že od grčarevca do planine sem se peljal normalno kot sem navajen z drugim motorjem ... no sedaj pa še kilometrina ... 

thx rumeni --

• Všeč mi je 2
Objavljeno

na guzzi -ju nove conti go ( končno smo se znebili gnilih lasertec metzeler za katere mi še vedno ni jasno kako jih sploh komu še prodajo - imel na boniju tovarniško in na guzziju -  :SS ) ...

prvi vtis logatec - postojna - logatec  :  že od grčarevca do planine sem se peljal normalno kot sem navajen z drugim motorjem ... no sedaj pa še kilometrina ... 

thx rumeni --

Thump, sm vidu tvoje mecelerke, in ja, verjamem de so ble u qrcu. Ampak povej tud da so ble narjene sred leta 2009 v braziliji?!? po moje 5 let na feltni pusti svoje posledice.

no, rmen uspesno popularizira mitaske. ucer jih je obul se frendu.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Thump, sm vidu tvoje mecelerke, in ja, verjamem de so ble u qrcu. Ampak povej tud da so ble narjene sred leta 2009 v braziliji?!? po moje 5 let na feltni pusti svoje posledice.

no, rmen uspesno popularizira mitaske. ucer jih je obul se frendu.

a se meni samo zdi ali je pri klasičnih gumah za klasike izrek :več denarja manj muske"..lasertec je med vsemi najdražja in po mojih izkušnjah najslabša ..na boniju je bila pri 10700km plešasta medtem ko je avon roadrider po 23800km še čisto legalna...

aja nisem vedel da če plačaš najdražjo gumo v njenem segmentu da je za slabo kvaliteto splok opravičilo...ccc

hebeš savo pa mitas - nimajo dimenzij ... fouš sm vm tko de veste ..  :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Fantje!

Kaj izkušenj z Nankang gumami?

Zanimive ocene glede na ceno na testipnevmatik.com...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!