Danilo D Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 no danes je pa res bil že zadn čas tole zadevščino menat ..... ...... pa sem si reku, pa ajmo še enkrat rizkirat še za dražje, gume, pa da vidimo razliko sprednja je gt, zadnja pač ne ker ni blo čisto istega para Drugače pa razlika kot noč in dan glede na prej. Dosti je verjetno tudi na tem, ker je bla stara gume pač sploščena . Ampak ko sem naredu drugi ovinek, sem si reku, ja fak no kwa je to, mislu sm da bo motor šu kr po tleh, tok je v ovinek kr sam šu. Prou ni mi blo nč jasno ka je zdej to za en sranje, da motor prou sili na tla oz. v ovinek. Še nikol do zdej nisem opazu take razlike, da bi motor tako rad šel v ovinek, pa sem že kar nekaj kompletov gum zamenou. Skratka prvih prevoženih ca. 90km fulj zanimivo, če bojo še pa kj dle zdržale kot so kontike, bom pa še bl fulj vesel :grim. otim, Kras, bajkr88 in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 ...sam kaj pa je to zaena guma na prvi sliki... a to je iz dveh polovic skup sešito al kaj... ko da bi se šivi vidli po sredini.... Scarlett in Cartman 2
Danilo D Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Continental road attack 2 evo, pač sem predolgo odlašu menjavo, so pač žice vun pogledale Motocaster in builder 2
Kmet2 Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Continental road attack 2 evo, pač sem predolgo odlašu menjavo, so pač žice vun pogledale
builder Objavljeno April 21, 2015 Opozori Objavljeno April 21, 2015 Continental road attack 2 evo, pač sem predolgo odlašu menjavo, so pač žice vun pogledale po moje si bil preveč zaokupiran s snemanjem Kmet2 1
Danilo D Objavljeno April 22, 2015 Opozori Objavljeno April 22, 2015 Ti in tebi podobni pa ste z tem, kaj počnejo drugi ....... pajkica in builder 2
Cartman Objavljeno April 22, 2015 Opozori Objavljeno April 22, 2015 no danes je pa res bil že zadn čas tole zadevščino menat ..... 20150421_150455.jpg ...... pa sem si reku, pa ajmo še enkrat rizkirat še za dražje, gume, pa da vidimo razliko 20150421_184721.jpg 20150421_184757.jpg sprednja je gt, zadnja pač ne ker ni blo čisto istega para Drugače pa razlika kot noč in dan glede na prej. Dosti je verjetno tudi na tem, ker je bla stara gume pač sploščena . Ampak ko sem naredu drugi ovinek, sem si reku, ja fak no kwa je to, mislu sm da bo motor šu kr po tleh, tok je v ovinek kr sam šu. Prou ni mi blo nč jasno ka je zdej to za en sranje, da motor prou sili na tla oz. v ovinek. Še nikol do zdej nisem opazu take razlike, da bi motor tako rad šel v ovinek, pa sem že kar nekaj kompletov gum zamenou. Skratka prvih prevoženih ca. 90km fulj zanimivo, če bojo še pa kj dle zdržale kot so kontike, bom pa še bl fulj vesel :grim. po obrabi kontinentalke sodeč boš z mišelinko zadovolen, ker je 2ct. Ne bo ti je tako hudo pobiralo po sredi, kar pomeni da bo tudi obliko lepše držala. Če si mel predno pol boljšo kot zadnjo, si mel še vedno strašno uničeno in je huda razlika popolnoma samoumevna. Me pa zanima, kako se obnaša prednja, s tistimi dokaj gostimi prečnimi zarezami. Napiši čez kak kilometer prosim.
Dr_Jakob Objavljeno April 22, 2015 Opozori Objavljeno April 22, 2015 Če obstaja v pravi dimenziji, nujno probaj Metz Z8 Interact. Sicer kak € več daš, guma je pa briljantna. TakeALookAround 1
Danilo D Objavljeno April 22, 2015 Opozori Objavljeno April 22, 2015 Obstaja ja, pa glede na to da je malenkost cenejša kot Michelinka, bi jo morda še probal nekoč . Ampak pa bi bila taka opazna razlika med Z8 interact in Z6 da bi se jo spljoh splačalo probat? Ker z6 sem že vozu, pa nisem opazu nekih posebnosti, razen tega, da mi je 1.5kkm mnj zdržala kot kontinentalka .
'.' Objavljeno April 22, 2015 Opozori Objavljeno April 22, 2015 Sam zato ker se žica vidi še ne pomeni da treba menjat. To zdrži še vsaj 1500km GoBobi, Kmet2 in Scarlett 3
Lipstick Objavljeno April 22, 2015 Opozori Objavljeno April 22, 2015 no danes je pa res bil že zadn čas tole zadevščino menat ..... 20150421_150455.jpg .Danilo, gumo si plačal po celi širini, dej porabi jo tudi po robovih, ne samo po sredini . gsxf750, Scarlett, GoBobi in 1 other 4
bentley Objavljeno April 22, 2015 Opozori Objavljeno April 22, 2015 Te pa skrbi kako jo on porablja, kot da bi mu jo ti placal
Danilo D Objavljeno April 23, 2015 Opozori Objavljeno April 23, 2015 Cartman ..... kaj pol tista oznaka 2ct pomen?
MiNa Objavljeno April 23, 2015 Opozori Objavljeno April 23, 2015 Tole "2CT Dual-Compound Technology". Več hajoktejn 1
Andro Asgaard Objavljeno April 23, 2015 Opozori Objavljeno April 23, 2015 vaše izkušnje z michelin power 3?
bentley Objavljeno April 23, 2015 Opozori Objavljeno April 23, 2015 Je vozil kdo obe conti sportattack2 in dunlop sportsmart2 pa lahko naredi primerjavo. Je kdo probal sportsmart2 na marofu recimo?
skalaprava Objavljeno April 23, 2015 Opozori Objavljeno April 23, 2015 Če obstaja v pravi dimenziji, nujno probaj Metz Z8 Interact. Sicer kak € več daš, guma je pa briljantna. Kaj pa vem....zvozil ene tri pare teh Z8 Interact (M in O) pa kakega posebnega vtisa v smislu "briliantna" name ni naredila....kar seveda ne pomeni, da ni dobra guma. V ST segmentu so bile meni bistveno bolj všeč Conti RA2, pa Pirelli Angel GT. Mi je bila pa recimo Z8 bolj všeč kot Dunlop RS2, to pa moram reči! Sedaj sem pa itak že nekaj časa na SS gumah (Conti SA2, Michelin Pilot Power3), probal lani tudi Mitas. Nagibam se, da bi enkrat nataknil tudi nove Metzeler M7RR - menda odlične, če povzamem tvoje izušnje. Kako je kaj z obrabo teh gum? V oprijem itak ne dvomim... DAMI34 in gsxf750 2
TakeALookAround Objavljeno April 23, 2015 Opozori Objavljeno April 23, 2015 Sej vsem tut niso vse bejbe vsec....Enim so clo tipi. cikadina in Kmet2 2
Zivnorc Objavljeno April 23, 2015 Opozori Objavljeno April 23, 2015 Sej vsem tut niso vse bejbe vsec....Enim so clo tipi. ...ooooo... sm jest vedu... Kmet2 1
bajkr88 Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 dons sprobu nove gume mislim da vozim drug oz. nov moped po sredini je bla zlizana in stara 7 let, ampak še kar mehka glede na leta... ampak vseen mi je žal da jih nism že prej zamenju ker zdej res lepo pade v ovinek
DAN Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 (popravljeno) dons sprobu nove gume mislim da vozim drug oz. nov moped po sredini je bla zlizana in stara 7 let, ampak še kar mehka glede na leta... ampak vseen mi je žal da jih nism že prej zamenju ker zdej res lepo pade v ovinek najbrž so črne barve........... :unsure: :blink: vsaj napiš kere si nataknu Popravljeno April 24, 2015. Popravil DAN
Kmet2 Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 dons sprobu nove gume mislim da vozim drug oz. nov moped po sredini je bla zlizana in stara 7 let, ampak še kar mehka glede na leta... ampak vseen mi je žal da jih nism že prej zamenju ker zdej res lepo pade v ovinek 7 let ,a to se vozis al mas parkiranega TakeALookAround 1
bajkr88 Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 ja lani jeseni sm ga kupil od ene ženske ki se je malo vozila in verjetno nič kolenčkala se mi je zdel lani brezveze menjat in sm čaku pomlad... naredu pa 6 jurjev km z njimi ker je bla topla zima ... no uglavnm zdj sm zaenkt veseu in upam da se ne bojo prehit znucale pa da bojo držale gume so pa mišelinke street , tk zgledajo... Kmet2, Zivnorc in MiNa 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se