Thundercat Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Je to samo ''wanabe bad ass'' jaz bi rekel da je to to...ker neka zaščita glih niso....
Ice Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Fantje al mi lhk kdo pove kako je z rokavicami brez prstov? Je to samo ''wanabe bad ass'' al' imajo kakšno funkcionalno prednost pred običajnimi(razen tega, d' v roko manj zebe, ko piješ pir)? ce si "taprav" (in sam sraufas motor) lahko vsi obcudujejo tvoje umazane prste kako si z njmi po nosu rines. :devil: stvar stila. osebno jih na motor ne bi oblekel. raje kot so rekli mesje horjo. :grim
ceco Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Rokavice s porezanimi prsti so ... zanimiva zadeva. Če so kao usnjene so vse tako bad štrihane, da imaš roke v njihi barvi; ponavadi se še vihajo na amputiranem delu in to žuli. Kolesarske iz umetnih materialov so glede tega boljše. Ko ti pribije kakšen bzzz izstrelek v prst pri 130 na h, si želiš boljše zaščite. Meni je debel oreh toče in sem nehal v tistem trenutku (bilo je julija). Še eno barvo lahko dobiš na roke. Tisto od sonca. Če jih še dodatno obrežeš in dizajniraš, lahko ustvariš zanimive sun burn in-e. Ko plačuješ cestnino si z odrezanimi prsti na prvi pogled hitrejši. Ampak, veter zelo lepo stepa kožo in kosti in so roke malce otrple zaradi tega. Adijo brzina.
Erik Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Kupujem rokavice za SS motor in me zanima katere bi priporočali in kje bi jih lahko kupil (ne najboljše, ker 35k pa tud ne dam za rokavice)? <_<
Lowrenc Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Stric yozo pejd u Avstrijo :grim
solo Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Stric yozo pejd u Avstrijo :grim Yozo, kupi si za največ, kot si pripravljen dati. Boš varen, kolikor je to mogoče, vozil/nosil z užitkom in ponosom.
krava Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Če res hočeš varne roakvice, kupi te, ki imajo na dlaneh kovinske zakovice. Rulz! :grim
Lowrenc Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Ampak teh pa res ne dobiš povsod!! Vbistvu jih še nikjer nism vidu razen pr enmu kolegu, ki dirka!
Brdaus Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Kupujem rokavice za SS motor in me zanima katere bi priporočali in kje bi jih lahko kupil (ne najboljše, ker 35k pa tud ne dam za rokavice)? <_< Čaki... ti bom poslikou moje rokavice, kupljene za 30 EU ta vikend v Padovi, pa gor prlimou... nimaš boljših za ta dnar. :grrr
krava Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Ampak teh pa res ne dobiš povsod!! Vbistvu jih še nikjer nism vidu razen pr enmu kolegu, ki dirka! Res da ne, a pri enei večji slo. moto štacuni zanesljio. Vir: motoSi ;)
solo Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Ampak teh pa res ne dobiš povsod!! Vbistvu jih še nikjer nism vidu razen pr enmu kolegu, ki dirka! Itak, tudi jakne z neti ni povsod dobiti :kva2:
Lowrenc Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 sploh pr Šiptarju, k prodaja zelenjavo ne... :doze: Ajde :topic: gremo naprej-konc nabijanja!!! Samo še konstruktivne debate!
stojanov Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Usnjene rokavice MTECH RACER - Naravno goveje usnje - Dvoslojna plast usnja z Kevlarjem na izpostavljenih delih - Ojačana zaščita za členke - Dodatno všita zaščita na dlaneh in prstih - Blažilci udarca - Pašček za hitro zapenjaje - Elastično usnjen vložek za tesen oprijem - Sistem za zračenje rokavice kaj pa te rokavice so dovolj dobre, so vredne svojega denarja 19.500sit, koliko časa mi bodo zdržale?
pirrulz Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Usnjene rokavice MTECH RACER - Naravno goveje usnje - Dvoslojna plast usnja z Kevlarjem na izpostavljenih delih - Ojačana zaščita za členke - Dodatno všita zaščita na dlaneh in prstih - Blažilci udarca - Pašček za hitro zapenjaje - Elastično usnjen vložek za tesen oprijem - Sistem za zračenje rokavice kaj pa te rokavice so dovolj dobre, so vredne svojega denarja 19.500sit, koliko časa mi bodo zdržale? Zgleda gut. :grim pa tudi MTECH ni glih nek es-pe. :grrr
Zx_R Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 V louisu majo total restposten Dainese za 50% če se ne motim, to se kar splača samo mislim da je še samo xl velikost, so pa drugeče zlo vredu jih tudi sam uporabljam pa sem zlo zadovoljen z njimi. :OK: (Redna cena je nekje okoli 35k)
stojanov Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 jst nem hodu v avstrjo. Tuki se lepo zapeljem v Ljubljano grem še v BTC pa je nakup ok. Ker jih ne bom prek neta kupovu, jih hočem sprobat. Sem pa iz Celja
pirrulz Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 jst nem hodu v avstrjo. Tuki se lepo zapeljem v Ljubljano grem še v BTC pa je nakup ok. Ker jih ne bom prek neta kupovu, jih hočem sprobat. Sem pa iz Celja Potoči se do MB - avto triglav. majo Dainese prek. Morda boš v tem cajtu še celo kaj v akciji maznil. B)
stojanov Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 mene najbol zanimajo te rokavice Usnjene MTECH RACER - Naravno goveje usnje - Dvoslojna plast usnja z Kevlarjem na izpostavljenih delih - Ojačana zaščita za členke - Dodatno všita zaščita na dlaneh in prstih - Blažilci udarca - Pašček za hitro zapenjaje - Elastično usnjen vložek za tesen oprijem - Sistem za zračenje rokavice
straza Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 (popravljeno) Prodam rokaice spool številka 8. Zelo malo rabljene, brez praske alli kakšne druge poškodbe.pred pov leta sm dal 23.000 v trgvini prodajam jih za 15.000 :OK: Popravljeno Marec 5, 2006. Popravil straza
moto rider Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 (popravljeno) Vprašanje...Zakaj jih prodajaš? Kakor vidim, nebi smele biti slabe... A so ti roke zrasle, straza? :? :D (A poznaš tist štos?) :hmm: Popravljeno Marec 5, 2006. Popravil fičo
flero Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Ali mogoče kdo obvlada te rokavice ICON? :hmm: Izkušnje, kako in kaj? Hvala! :D lp flox
gizmOkak Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 bohvar d te strela rukne v te rokavice! akumulator lahko proč vržeš pole :D
straza Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Vprašanje...Zakaj jih prodajaš? zato ker so mi premajhne Kakor vidim, nebi smele biti slabe... A so ti roke zrasle, straza? :? :D (A poznaš tist štos?) :hmm: sej so sam 2x nošene niso slabe sej bom pol iste kupu sam mau večje :)
gebre Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 To me je zanimalo, ker sem jih enkrat že gledal pa jih potlje nisem vzel.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se