Bossek Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Mene zanima ali lahko nekako skrčn rokavice oz. ali je to normalno. Sem kupil rokavice Racer Robin pa so mi v prstih lih malo prevelike (tam okol pol centimetra). Ostalo mi vse lepo sede. So velikost L, velikost M so mi ble pa premajhne. A se da to nekako mal skrčit. Recimo če bi jih dal v vodo pa pol nekam na toplo?
Gallus Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ... rokavice se ne bodo skrčile ... :headbang: :headbang: :headbang: ... po vsej vrjetnosti se bodo raztegnile ... :whistle: :whistle: (človekseučidoklerježivpress)
Cartman Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Sej zato sem nabavil M-tech-ove, ker so ful komot in fine,hiba pri njih je samo to, da pri visokih temperaturah malo spustijo barve, mislim, da pa me bo tudi malo zeblo :naughty: Cena je bila 70 Eur, Alpinastar GP PRO so pa, vsaj se mi zdi okoli 179,95 Eur. jaz osebno nisem crash testiral nobenih od teh dveh. sta pa to nardila dva frenda. razlika v ceni je razlika v kvaliteti!! (tisti z mtech je imel polupljeni obe dlani!!! rokavico je odprlo po skoraj vseh šivih!!!!!) Sam sem stestiral sem alpinestars SP2, in so, hval bogu, svojo funkcijo opravle kot je treba
nejc Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 jaz osebno nisem crash testiral nobenih od teh dveh. sta pa to nardila dva frenda. razlika v ceni je razlika v kvaliteti!! (tisti z mtech je imel polupljeni obe dlani!!! rokavico je odprlo po skoraj vseh šivih!!!!!) Sam sem stestiral sem alpinestars SP2, in so, hval bogu, svojo funkcijo opravle kot je treba unga z Mtech zdej najbrž u roke zebe.....................
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 unga z Mtech zdej najbrž u roke zebe..................... :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: hvala ti, si mi polepšal preostanek dneva (beri: skoraj sem padel s stola od smeha) good one :worship:
Igorr Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ima morda kdo izkušnje z rokavicami Armed High Protect iz TCja, za 80EUR?
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kak nasvet za rokavice do 100 evrov v TC-ju..mam bon..
Gixxer Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kak nasvet za rokavice do 100 evrov v TC-ju..mam bon.. drgac pa men bon posod, da si grem po celado :D
Frips Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) kak nasvet za rokavice do 100 evrov v TC-ju..mam bon.. Mal popusta nažici pa berik-klokana vzami. Zelo zadovoljen :grim Popravljeno September 6, 2007. Popravil Frips
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 drgac pa men bon posod, da si grem po celado :D prodam za 100 evrov :naughty:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Mal popusta nažici pa berik-klokana vzami. Zelo zadovoljen :grim bom šel pogledat..sej tut če doplačam mal..
Frips Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Meni so bile na začetku mogoče malo neudobne (na tistem delu kjer je ojačana dlan), samo so se po parih vožnjah uležale in sedaj se lepo prilegajo roki. So bile pa edine rokavice, pri katerih mi palec ni bil predolg. Pri vseh drugih mi je ostajal nekaj mm lufta.
Lara! Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kak nasvet za rokavice do 100 evrov v TC-ju..mam bon.. Berik usnjene, z ščitniki iz carbona prezadovoljna sem :D sicer mal dražje a ti ne bo žal, trust me :grim
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Berik usnjene, z ščitniki iz carbona prezadovoljna sem :D sicer mal dražje a ti ne bo žal, trust me :grim a zdržijo 1.38 na grobniku?
Frips Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) a zdržijo 1.38 na grobniku? brisano..... Popravljeno September 6, 2007. Popravil Frips
KeC Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Evo, komplet Alpinestars SMX2-aircarbon, je odslužil svoje. Po cca 40.000k km. Je usnje že postalo malce trdo, tako da sem se odločil za zamenjavo. Seveda ponovno nabavil SMX2-aircarbon. Enkratna poletna rokavica. Odlično zračenje ter karbonska zaščita. Tudi cena je relativno ugodna za rokavico priznanega proizvajalca. Pogrešam samo še karbonsko zaščito na členkih prstov. Primerljivi novi model 2008 ponuja tudi to.
Brdaus Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Enkratna poletna rokavica. Odlično zračenje ter karbonska zaščita. Tudi cena je relativno ugodna za rokavico priznanega proizvajalca. Pogrešam samo še karbonsko zaščito na členkih prstov. Primerljivi novi model 2008 ponuja tudi to. Tele sm tut jest gledal... pa so se mi zdeli mal preveč "odprti". A si to na njihovi uradni strani najdu?
Igorr Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Kje pa bi v Ljubljani imeli Alpinestars?
Dolenc™ Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Tsc laba je mal iz LJ pa ma
Drejči Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 amm... mal iz Ljubljane? 37km in Ljubljane v Litiji. :devil:
tomkruz Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 amm... mal iz Ljubljane? 37km in Ljubljane v Litiji. :devil: o fak 37 kilometrof?!!? to ti pa helma zihr frizuro fental!
Igorr Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Kupil Alpinestars Glove SP-2. Sedaj pa z obarvanimi rokami, novim ovinkom naproti. Sicer sem pa z udobnostjo zadovoljen.
KeC Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Tele sm tut jest gledal... pa so se mi zdeli mal preveč "odprti". A si to na njihovi uradni strani najdu? Za poletje so super odprti :D pa če ti motor nudi malce vetrne zaščite lahko potegneš z njimi tudi v jesen. Sliko preko googla info o novem modelu za 2008 pa pri prodajalcu (tudi preizkusil promocijski model).
Bossek Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Čist bom znoru :headbang: leva rokavica mi sede kot ulita, desna.....ta je pa malo prevelika (pa ne dolžina prstov ... širina). Ne držime tako kot bi morala. Kaj mi storiti?
Drejči Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ker se je poletje žal že poslovilo in so jutra hladna...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se