Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
odločam se za nakup med tema dvema "želvama"

cena prvega je 70€

cena drugega 120€

oba sta level 2 torej najvišja zaščita..

ima kdo izkušnje z katerim oz kateri je best buy (upoštevajoč ceno)

Hvala, lp

jaz imam to drugo in je dobra. uporabljam jo za motoristične in bordarske namene.

Objavljeno
jaz imam to drugo in je dobra. uporabljam jo za motoristične in bordarske namene.

Ja to sem pa pozabu napisat. Na smucah sm ga pa konkretno sprobal :headbang: in je odlicno prestal pristanek na hrbtu. Bolj pomembno je, da sem ga tudi jaz :)

Objavljeno
Ja to sem pa pozabu napisat. Na smucah sm ga pa konkretno sprobal :headbang: in je odlicno prestal pristanek na hrbtu. Bolj pomembno je, da sem ga tudi jaz :)

jaz tudi nisem omenila tega :whistle:

Objavljeno

Predlagam najnovejšo DAINESE BACK SHIELD AIR. Izredno zračna, nemoteča, gibljiva. Homologacija druge stopnje (level 2)

:worship: :worship: :worship:

SHIELD_AIR.bmp

Objavljeno

zgleda dobro, kje prodajajo, kakšna cena?

Objavljeno
zgleda dobro, kje prodajajo, kakšna cena?

Verjetno pri vseh DAINESE trgovcih.

Objavljeno
Verjetno pri vseh DAINESE trgovcih.

112€ pri AC se mi zdi.

Objavljeno

Dainese sem sprobal gilet wave, super zadeva, res udobna, sam zdele nimam 150 eur, mogoče drug mesec :whistle:

Objavljeno

mam A-stars-ovo želvo, ki je lani postavila nov standard varnosti... zadovoljen z njo maximalno, ne moti med vožnjo kljub zelo oprijetemu kombinezonu, zračna je, pa še cena je bila napram Dainese Wave2 veliko ugodnejša. Kupil pri Labi v Litiji za caa 100€

sicer pa smo lani nekaj razpravljali o tem:

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1018921

Objavljeno

evo.. probal oba in zaradi razlike v ceni kupil zandona shark x7 (70€)

je udoben, tanek, varen (level 2), in (zgleda) zračen.. če je res bomo še vidli poleti.

lp

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno
ALPINESTARS BIONIC NECK SUPPORT - CARBON bo na voljo v sredini avgusta, cena za evropski trg pa bo z DDV 599 evrov...

post-6663-1210791834_thumb.jpg

post-6663-1210791876_thumb.jpg

post-6663-1210792022_thumb.jpg

Objavljeno

Vse lepo in prav, edino ne vidim kaj bi blo tukaj vrednega 600€ :whistle:

Objavljeno

življenje... :)

Objavljeno

pol ga ne rabs...

Objavljeno

MIslm, da so v ceno všteta vsa testiranja, razvoj in cca 50 ljudi, k je tole razvijal. Nekje morjo tut mal nazaj dnarja dobit, ane .)

Samo ne vem, kako te/me bo folk šele potem bulil, ko se bom peljal po celovški :lol1:

Objavljeno

si boš moral enduro kupit, pa nauš tako čudno zgledal.....

Objavljeno
MIslm, da so v ceno všteta vsa testiranja, razvoj in cca 50 ljudi, k je tole razvijal. Nekje morjo tut mal nazaj dnarja dobit, ane .)

Samo ne vem, kako te/me bo folk šele potem bulil, ko se bom peljal po celovški :lol1:

To bi blo neki za vidt ja :D

Objavljeno
si boš moral enduro kupit, pa nauš tako čudno zgledal.....

Varnost je varnost... sej bi ga (vratnik) tko al tko predelal :lol:

Objavljeno
To bi blo neki za vidt ja :D

Ja, ful dobr... ko dirkač F1 bi zgledal :lol1: do se ven baše z avta

Objavljeno

Vaše mnenje glede nakupa želve do cca - 100Eur ..... kaj priporočate? :?

Objavljeno

Za 9,96€ več dobiš Alpinestars Bionic back protector :OK:

Objavljeno

Jaz imam zandona shark x7,pa zaenkrat nimam nobenih pripomb :)

Objavljeno

Za 9,96€ več dobiš Alpinestars Bionic back protector :OK:

Se pridružujem Rokyu, bionic back protector je zelo pohvaljen, pa tudi kolikor sem ga uspel probat dat gor pri kolegu je zelo ok, se lepo usede, ni predebel, tako da ne ovira pod kombinezonom in kar je najpomembneje, je level 2. Sicer to so tudi že nekateri drugi, pa vseeno, z Alpinestarsom se pomoje ne da zgrešit.

Objavljeno (popravljeno)
Se pridružujem Rokyu, bionic back protector je zelo pohvaljen, pa tudi kolikor sem ga uspel probat dat gor pri kolegu je zelo ok, se lepo usede, ni predebel, tako da ne ovira pod kombinezonom in kar je najpomembneje, je level 2. Sicer to so tudi že nekateri drugi, pa vseeno, z Alpinestarsom se pomoje ne da zgrešit.

Hvala vam za nasvet...čakam lepo vreme pa se zapeljem z kombinizonom na probo, da vidim kako stvar sede v kompletu... in če bo to-to....ni dileme...povlečemo kartico in stvar rešena...

še enkrat Hvala...

Popravljeno . Popravil Prix
Objavljeno

Hallo!

Morda tudi ena solidna rešitev. Najbrž ne tako F1 ampak vseeno nekaj varnosti.Sploh za nas cestne sport turaše. Mislim, da ne dopusti oz.ublaži upogib čelade nazaj in v stran. Pa cena je tudi dokaj zanemarljiva.

post-18381-1211457310_thumb.jpg

Lp pa Srečno vožnjo!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!