urkoman Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 Odpres zadrgo in ga porezes na zeljeno obliko dimenzijo. Pena je kompaktna in se ne cufa, ce imas oster noz. Poizkusas celado in scitnik, dokler ni vse ok. in ne moti tvojega pogleda na levo, desno.
Cufa Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 tema že obstaja. http://www.motosvet.com/tabla/topic/20648-neck-brace/?hl=neck
nsignific Objavljeno Julij 29, 2013 Opozori Objavljeno Julij 29, 2013 Ve kdo kje dobiti najbolj "cheap-shit" ščitnike za kolena + komolce? Rabimo za ene zelo uizi kontrolirane padce, tako da ne bi uničevali opreme za 200 eur. lp in hvala
Lencdo Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 Jst imam body plast armor in kolencnike cena 100e
nsignific Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 Jih prodajaš zasebno rabljene? Ker za to ceno jih dobim nove, jaz iščem res cheapshit. V Motonautiki sem videl za ene 50e ampak se mi ne da do MB samo zaradi tega. Je kje bližje še kaj?
Fantocci Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 (popravljeno) Na ebay-u imaš dosti tega: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Motorcycle+Body+Armor+Protector&_sop=15 Boš našel tudi za kolena... Je pa večina iz Kitajske, kar pomeni čakanje 2-4 tedne. Aja, pa kitajci so majhni, njihov L je bolj naš M ponavadi.. Popravljeno Julij 30, 2013. Popravil Fantocci
nsignific Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 tnx, tole je kar uredu ideja, čeprav bi raje videl da prej dobim
Lencdo Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 (popravljeno) http://www.avt0.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7515807 imaš še začitene rame, hrbet za to ceno Popravljeno Julij 30, 2013. Popravil Lencdo
HyperJack Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Se je morda kdo spravil doma zašit kos wind stopperja za ledvični pas?, vse zadeve ki jih je mogoče kupiti so neka varianta še podložene zadeve da te greje, jaz bi pa res rabil samo en tak trak toliko da ne prepiha. in ker iščem neko zadevo relativno tanko mi sedaj odveč hodi sezono rabljena hrbtenična zaščita velikosti L, brez ene praske v original embalaži, kot novo =)
honda2000 Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Pošlji mi ceno na ZS. Lp
rosse20 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Ima mogoče kdo za, male pare, prodat manjšo želvo (s oz. m velikost)?
Yuree Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Prodam ledvični pas iz lidla 2x nošen kot nov.. 10€ če koga zanima
boruthondacbr125 Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Poskusi tudi z AXO imajo isto kvaliteto, kot HELD (http://www.eutrade.si/axo-ms7a0010.html)
urkoman Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Jezek na Dainesu mi je popustil v 3 sezonah, kak alu delec od satovja sem tudi ze nasel na podobleki...
Rokxy Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 kaj bi priporočali za zaščito kolen za vroče poletne dni. hlače imam draggin jeans, ki pa imajo samo kevlar, ni zaščite pred udarci. razmišljam v dveh smereh - kupim vložke in dam šivilji, da nardi žepke na notranji strani kolen. pri tej opciji me najbolj skrbi, da pri eventuelnem padcu ščitnik ne ostane na prednji strani kolena, ker hlače so kar široke in opletajo. druga opcija je nekaj samostojnega, kar se pritrdi okoli noge. negativna stran tega je, da ni tako clean look, če ne pritrdiš pod hlače. poleg tega ne vem kaj bi bilo za kupiti od teh samostojnih. veliko jih je nekih rigidnih plastičnih, ki pa mislim da niso za na cesto, so bolj mišljeni za offroad verjetno. kaj bi priporočali torej, iščem pa nekaj kar ima CE 1 stopnjo. lahko tudi stopnjo 2 samo ne da je 100 EUR. tam okoli 50 EUR. predvsem me zanima če ima kdo kake neposredne izkušnje - udobje, vzdržljivost, preprostost uporabe...
KARMEN1 Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Jaz trenutno uporabljam motocross ščitnike, pod širokimi kavbojkami. Z njimi se počutim dobro, niso tako togi. Tudi padec so dobro zdržali. Cena je bila 30 eur. Bom pa kupila kavbojke s ščitniki. urkoman 1
urkoman Objavljeno Julij 27, 2014 Opozori Objavljeno Julij 27, 2014 Enako kot Karmen1, testirano za 30€ bombasticno. Imam pa take, ki imajo zglob v kolenskem delu, tako da ne ovirajo pri motoriranju, niti pri hoji...
KARMEN1 Objavljeno Julij 27, 2014 Opozori Objavljeno Julij 27, 2014 Tudi moji imajo zglob v kolenu in se z njimi lepo tudi hodi.
Rokxy Objavljeno Julij 28, 2014 Opozori Objavljeno Julij 28, 2014 katere točno pa mata, 30 eur je ugodna cena?
urkoman Objavljeno Julij 29, 2014 Opozori Objavljeno Julij 29, 2014 ixs, modela se ne spomnim, rdeč hudiček je narisan.
imm Objavljeno Julij 29, 2015 Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 Odlocam se za nakup zelve pa sta mi dvoje padle v oci... Ma kdo kake izkusne lahko kaj svetuje... Ena je ufo vector druga pa zandona shark evc x7... Lp tc-sport.si/si/page/detail/gitm/8637/?wsref=ceneje-si www.bscenter.si/motoristicna_zascita_hrbta_ufo_vector Odlocam se za nakup zelve pa sta mi dvoje padle v oci... Ma kdo kake izkusne lahko kaj svetuje... Ena je ufo vector druga pa zandona shark evc x7... Lp tc-sport.si/si/page/detail/gitm/8637/?wsref=ceneje-si www.bscenter.si/motoristicna_zascita_hrbta_ufo_vector Odlocam se za nakup zelve pa sta mi dvoje padle v oci... Ma kdo kake izkusne lahko kaj svetuje... Ena je ufo vector druga pa zandona shark evc x7... Lp tc-sport.si/si/page/detail/gitm/8637/?wsref=ceneje-si www.bscenter.si/motoristicna_zascita_hrbta_ufo_vector Odlocam se za nakup zelve pa sta mi dvoje padle v oci... Ma kdo kake izkusne lahko kaj svetuje... Ena je ufo vector druga pa zandona shark evc x7... Lp tc-sport.si/si/page/detail/gitm/8637/?wsref=ceneje-si www.bscenter.si/motoristicna_zascita_hrbta_ufo_vector Odlocam se za nakup zelve pa sta mi dvoje padle v oci... Ma kdo kake izkusne lahko kaj svetuje... Ena je ufo vector druga pa zandona shark evc x7... Lp tc-sport.si/si/page/detail/gitm/8637/?wsref=ceneje-si www.bscenter.si/motoristicna_zascita_hrbta_ufo_vector
cikadina Objavljeno Julij 29, 2015 Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 raje kot te trde želve poglej v bs centru za forcefield in clover. so bolj udobne pa tudi zascita naj bi bila boljsa.
NumLock Objavljeno November 10, 2015 Opozori Objavljeno November 10, 2015 Ledvični pas: Zanima me, koliko vas ga sploh uporablja? Včasih dobim občutek, da mi je odveč. Extremni motorist nisem, tako da mi ledvic med vožnjo ne premetava, ne vozim pa se niti v kratkih majicah in mikicah. Torej, ga uporabljate ali ne?
KARMEN1 Objavljeno November 10, 2015 Opozori Objavljeno November 10, 2015 Jaz sem se mu kar dolgo upirala, odkar pa sem ga začela uporabljati, ga redno. Z njim se počutim bolje. Poleti, ko je zelo vroče, mi preprečuje prepihavanje v ledvenem delu, tudi če sem pod jakno vsa prepotena. Ko je hladneje, pa me dobro greje. Tako da sedaj, brez njega ne več. bobi1001, TakeALookAround in vidmar j 3
NumLock Objavljeno November 10, 2015 Opozori Objavljeno November 10, 2015 Glede na tvoj motor, ki si ga lastiš, je tudi stil vožnje tvojega in mojega bistveno različen. Na ADV bajku se ne dosegajo takšne hitrosti (z FZ6-ko si takoj na 130km/h), plus tega pa sem dobro "skrit" za vetrobranom. Ne vem, včasih ko vidim motoriste na kupu, dobim občutek, da samo jaz "še to" uporabljam. Popolnoma mi pa je jasno, da nekdo to uporablja na cestakih in sport touring motorjih, kjer voznik ni tako v zaveterju, plus tega pa so hitrosti bistveno višje. Drugače pa Karmen, hvala za mnenje.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se