M@to Objavljeno Junij 14, 2005 Deli Objavljeno Junij 14, 2005 iz spara mi sporocajo, da imajo vampe na zalogi. sardinci navalite, odhod se bliza. ← HEHE..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 14, 2005 Deli Objavljeno Junij 14, 2005 KUPLJENO(HVALA SE TE SPOMNIJO SI JIM POBRAL VSO ZALOGO) :whistle: SITNO OO1 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 14, 2005 Deli Objavljeno Junij 14, 2005 iz spara mi sporocajo, da imajo vampe na zalogi. sardinci navalite, odhod se bliza. ← Banda, fajn se imejte, :worship: pa še za mene kakšno flaško spijte! :beer2: Sploh ne vem kako bo Balki to prenesel, ko mene ne bo zraven! :lol1: :beer2: Veliko sonca in srečnih km. vam želim. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 14, 2005 Deli Objavljeno Junij 14, 2005 Glažar...glej, da bojo fotke... pa lepo se mejte ()izda sem fouš.. :cry: :cry: bay bay :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 evo vam glažarja kako nam peče ribe! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 aja, pa še kakšna cestica bi prav prišla! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Hvala Geber, brez reklame, pa še kdaj drugič jih vam spečem. Kar se pa cest tiče so pa :OK: sardinske res zakon,v rangun so tudi Toskanske :OK: . Kar se pa otoka Elbe tiče je pa samo za izležavanje na obali . :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Suzuki :yea2: hvala za res izvrsen izbor glede kampa ENFOLA na Elbi :OK: ,plaža ,bungalovi in pozicija kampa so res izvrstni za ogled celotne Elbe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Hola glažar! ej ni blema, z veseljem - sem prav vesel da vam je moje poročilce s fure pomagalo :yes: mi da veselje da bom še kdaj kaj napisal... no prav zdaj sem začel pisati poročilce o prejšnjetedenski furci skozi Dolomite, švicarske in francoske Alpe v Provanso in na Azurno obalo... se beremo :D Sardinija se mi res zdi tako lepa - in ima tako blazno lepe ceste - da bi jo moral vsak motorist obiskat vsaj enkrat... jest bom tam - če ne prej - spet med naslednjimi prvomajskimi prazniki :blush: morda se srečamo? Milunka, Krejzi, SharpNinja in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 Z veseljem bom prebiral in delal na plane mogoče bo spet prišlo kaj prav kot ta camp ENFOLA na Elbi ki sem ga priporočil že TIGRU ki se prav sedaj odpravlje za 14 dni na toskanske ceste in na Elbo . :OK: :yea1: :yea2: TIGER Srečno pot :yea1: :OK: :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Julij 9, 2005 Deli Objavljeno Julij 9, 2005 jest grem na sardinijo 29.07.2005,če gre še kakšen naj se mi oglasi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 Jao :slap: pazi prične se feragosta :lol1: Italjani napadejo Sardinijo :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Jao :slap: pazi prične se feragosta :lol1: Italjani napadejo Sardinijo :nono: ← to že vem,jo bomo pa še slovenci :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 problem je v tem, da je spanje avgusta 2x dražje, če imaš srečo, da sploh dobiš kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Še večji problem je v tem, da eni to sicer vemo, pa smo ipaq prisiljeni plužiti na vakance ravno tedaj. Ampaq imamo srečo in kaj dobimo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 ja tekrat mam pač dopust,na leto imam 10 dni dopusta in to ravno avgusta :slap: to tut vem da je vse toplt dražje :( kje bom spav ,se pa ne obremenjujem,za dva se vedno najde plac :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 Koncno sem nasel cas in na nasi strani koncno objavil krajsi potopis nasih dogodivscin po Sardiniji letos Junija. Najdete ga na spodnji povezavi ali direktno na Viharniki: Sardinija 2005. Za okus pa tukaj krajsi izsek: ...ura 8.00. Izkrcamo se v mestecu Golfo Aranci in napademo prvi bife. Danes je na sporedu le 160 km do naše vzhodne postojanke. Gremo do kampa Le Cernie v mestu Lotzoraj. Da je skupina res velika se je pokazalo že v Olbiji. GPS je kazal v eno, table v drugo smer, trma pa je pripomogla k temu, da smo na cilj prišli v dveh skupinah. Je bil pa toliko bolj razveseljiv prvi pozdrav s sardinskimi cestami, ki so naravnost fantastične... in se nekaj slikc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 pa se eno fotko sem pozabil dodati :lol1: . a se kdo prepozna na njej??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Ej, kje pa je bilo tole posneto? Kaj takega pa še ne... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 654 stopnic na plus 37stopinj dol in nazaj še enkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 pa se eno fotko sem pozabil dodati :lol1: . a se kdo prepozna na njej??? :naughty: ← To je prikaz kako se pripelje v uvinek :lol1: ,po mojem prikazu so se ravnali :OK: poglej slike Honde so pajsale . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 sardinija je res zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Ej, kje pa je bilo tole posneto? Kaj takega pa še ne... :naughty: malo naprej od Alghere. severo zahodni konec sardinije ima en polotocek in tam na koncu je tale zadevscina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Takole je pa notri! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se