Skoči na vsebino

Honda VFR 750/800 (+VTEC)

Priporočene objave

Objavljeno

Se ne sliš najboljš (fotoaparat...)

vfr.jpg

Upam da dela :rolleyes:

Objavljeno
Se ne sliš najboljš (fotoaparat.. .)

Upam da dela :rolleyes:

Dej mal gasa, da slišmo kaj da od sebe :naughty:

Objavljeno

:topic: :topic: :topic: :topic: Ok tema je definitivno mimo ampak se spraševal vsepovsot pa nikje ne odgovorijo tako da sem se odločil da bom tukaj ko bere veliko ljudi.In sicer me zanima kdaj grem lahko delat izpit za A in sicer do 25kW imam pa že izpit za kategorijo a18 do 11kW ... kakor jaz vem je po starem zakonu da gres lahko delati pri 18 ampak novi zakoni uvajajo da moras biti namesto 14 let za 50ccm star 15 in da gres lahko delati za neomejeno pri 24 namesto pri 21 sedaj pa me zanima ce je bilo spremenjeno tudi za A ( do 25 kW ) še enkrat se opraščam ker je tema čisto druga.

L.p.

Objavljeno

Za kaksen bolj resen zvok bo treba kamero dobit :closedeyes:

img5907.jpg

Objavljeno

Evo ena iz Nikšiča...

MMMmmm pivo je pasalo :beer1:

img4683.jpg

Objavljeno
Evo ena iz Nikšiča...

MMMmmm pivo je pasalo :beer1:

img4683.jpg

evo ti ga na, isto parkirišče :whistle:

post-12239-1228369142_thumb.jpg

Objavljeno

Fin parkplac za eno Nikšičko spit ni kej....

Objavljeno

Pravkar se navdušujem za nakup VFR l.03, pa me zanima kakšen mora biti napis VFR na strani nalepka ali izbočene plastične črke ?

L.p.

Objavljeno

Je nalepka.Sam je izbočena,sam ni glih plastična je pa debela,izbočena pod koti,debela circa 2mm.Črke s držijo skupaj nimajo pa ozadja nalepke ampak so izrezane!

Dovolj? :hmm:

Objavljeno
Pravkar se navdušujem za nakup VFR l.03, pa me zanima kakšen mora biti napis VFR na strani nalepka ali izbočene plastične črke ?

L.p.

Letnik 03 mora imeti nalepko,04 in naprej pa imajo tudi nalepko ,vendar bolj plastično in enobarvno.

Lp dare

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Zanima me če je kdo kje dobil turing šipo za vfr model 02-05 ?

Sam sem preiskal celi splet in našel le givijev model in še to v ZDA,imajo sicer tudi v Luisu ampak le vario model. KODA: givi D217S

Objavljeno
Ja saj to sem videl ampak prave touring šipe tukaj ne vidim za ta model. Vario model pa mi ni všeč.

Vseeno hvala.

Kaj je zate prava turing šipa,take ki je na goldwingu najbrž res ni...

• 2 tedne pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

:rolleyes: Kaj prav vsi se morate slikat na moji poziciji. :whistle:

post-1274-1231503993_thumb.jpg

Objavljeno
:rolleyes: Kaj prav vsi se morate slikat na moji poziciji. :whistle:

to si se pa ti mal zmotu - tvoja slika ni niti blizu nikšiča

Objavljeno
to si se pa ti mal zmotu - tvoja slika ni niti blizu nikšiča

Je pa zelo podobna. Veš jaz kaj dosti na HR ne zahajm ker grem rajši v dolomite.

:naughty: Malo za hec. :whistle:

:unsure: Kaj pa te slike a veš morda kje bi bile narejene 31.12.2008 ? :naughty:

post-1274-1231512675_thumb.jpg

post-1274-1231512711_thumb.jpg

Objavljeno
Ma kam vas je pa tle neslo? A ni malce preveč gladko za cestne gume? Ej,ala vam vera,kaj naj rečem!

Sem prejle v Ljubljani na pumpi tud eno FZ6 srečal,pri -8°... pol bo pa jamru,da ga kolena bolijo ;)

Lokve pri Novi Gorici. :rolleyes:

Objavljeno

A tako...no,taprvo sem imel občutek glede na vajine reg.tablice,da je to ali cesta od Mirna proti Opatjem Selu al pa na Trstelj...dobro da vem,da si to ti,če te bom kje srečal...bom bolj pozoren na kraševce z VFR-kami,heheheeh

Moja je črna...

Objavljeno

...ti pa si CAR ja, jaz še vrata zapiram da slučajn sneg not ne pride, ti pa.....ja kr kšne offroad gume gor pa gaaaasss. :naughty:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Ej,folk,a ima kdo kakšne špegle odveč? Imel sem eno nesrečo doma,pa je ena zadeva padla direkt na špegu od moje hondice...najraj vzamem talevega,če pa ima kdo kakšne druge,ki pašejo gor,pol tudi par.Aja,VFR 800VTEC od 2002+

Popravljeno . Popravil roadbuster
Objavljeno
Ej,folk,a ima kdo kakšne špegle odveč? Imel sem eno nesrečo doma,pa je ena zadeva padla direkt na špegu od moje hondice...najraj vzamem talevega,če pa ima kdo kakšne druge,ki pašejo gor,pol tudi par.Aja,VFR 800VTEC od 2002+

Za prejšnjo hondico sem jih vzel pri Lojzu,je bilo najhitrej in z najmanjšim naporom in najbrž tudi najcenej.....

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Zanima me sledeče... Kaj za VFR (l. 2002) pomeni 50kkm na števcu? Vem, da naj bi VFR veljala za vzdržljiv moped, me pa zanima kdaj bi me čakal kakšen "težji" servis in kako finančno obsežen naj bi bil. Slišal sem, da so VFR relativno drage za vzdrževanje- zakaj konkretno?

Popravljeno . Popravil Igorr

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!