T Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 Se ne sliš najboljš (fotoaparat...) Upam da dela :rolleyes:
andrejz Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 Se ne sliš najboljš (fotoaparat.. .) Upam da dela :rolleyes: Dej mal gasa, da slišmo kaj da od sebe :naughty:
0b5353n Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 :topic: :topic: :topic: :topic: Ok tema je definitivno mimo ampak se spraševal vsepovsot pa nikje ne odgovorijo tako da sem se odločil da bom tukaj ko bere veliko ljudi.In sicer me zanima kdaj grem lahko delat izpit za A in sicer do 25kW imam pa že izpit za kategorijo a18 do 11kW ... kakor jaz vem je po starem zakonu da gres lahko delati pri 18 ampak novi zakoni uvajajo da moras biti namesto 14 let za 50ccm star 15 in da gres lahko delati za neomejeno pri 24 namesto pri 21 sedaj pa me zanima ce je bilo spremenjeno tudi za A ( do 25 kW ) še enkrat se opraščam ker je tema čisto druga. L.p.
T Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 Za kaksen bolj resen zvok bo treba kamero dobit :closedeyes:
T Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Evo ena iz Nikšiča... MMMmmm pivo je pasalo :beer1:
cb1300 Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Evo ena iz Nikšiča...MMMmmm pivo je pasalo :beer1: evo ti ga na, isto parkirišče :whistle:
T Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 evo ti ga na, isto parkirišče :whistle: Fin parkplac za eno Nikšičko spit ni kej....
Halozan Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Pravkar se navdušujem za nakup VFR l.03, pa me zanima kakšen mora biti napis VFR na strani nalepka ali izbočene plastične črke ? L.p.
sesir Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Je nalepka.Sam je izbočena,sam ni glih plastična je pa debela,izbočena pod koti,debela circa 2mm.Črke s držijo skupaj nimajo pa ozadja nalepke ampak so izrezane! Dovolj? :hmm:
dore Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Pravkar se navdušujem za nakup VFR l.03, pa me zanima kakšen mora biti napis VFR na strani nalepka ali izbočene plastične črke ? L.p. Letnik 03 mora imeti nalepko,04 in naprej pa imajo tudi nalepko ,vendar bolj plastično in enobarvno. Lp dare
Halozan Objavljeno December 14, 2008 Opozori Objavljeno December 14, 2008 Zanima me če je kdo kje dobil turing šipo za vfr model 02-05 ? Sam sem preiskal celi splet in našel le givijev model in še to v ZDA,imajo sicer tudi v Luisu ampak le vario model. KODA: givi D217S
DAN Objavljeno December 14, 2008 Opozori Objavljeno December 14, 2008 (popravljeno) Bol švoh si ti gledal.....mimgrede vario je edina ki kaj vela. http://shop.ebay.de/items/?_nkw=Honda+Vfr+...r&_osacat=0 Popravljeno December 14, 2008. Popravil DAN
Halozan Objavljeno December 14, 2008 Opozori Objavljeno December 14, 2008 Bol švoh si ti gledal.....mimgrede vario je edina ki kaj vela. http://shop.ebay.de/items/?_nkw=Honda+Vfr+...r&_osacat=0 Ja saj to sem videl ampak prave touring šipe tukaj ne vidim za ta model. Vario model pa mi ni všeč. Vseeno hvala.
DAN Objavljeno December 15, 2008 Opozori Objavljeno December 15, 2008 Ja saj to sem videl ampak prave touring šipe tukaj ne vidim za ta model. Vario model pa mi ni všeč.Vseeno hvala. Kaj je zate prava turing šipa,take ki je na goldwingu najbrž res ni...
T Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 http://www.visordown.com/motorcyclenews/vi...ystem/6145.html Zanimivo... :evilgrin:
sulica Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 evo ti ga na, isto parkirišče :whistle: :rolleyes: Kaj prav vsi se morate slikat na moji poziciji. :whistle:
Barth Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 :rolleyes: Kaj prav vsi se morate slikat na moji poziciji. :whistle: to si se pa ti mal zmotu - tvoja slika ni niti blizu nikšiča
sulica Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 to si se pa ti mal zmotu - tvoja slika ni niti blizu nikšiča Je pa zelo podobna. Veš jaz kaj dosti na HR ne zahajm ker grem rajši v dolomite. :naughty: Malo za hec. :whistle: :unsure: Kaj pa te slike a veš morda kje bi bile narejene 31.12.2008 ? :naughty:
sulica Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Ma kam vas je pa tle neslo? A ni malce preveč gladko za cestne gume? Ej,ala vam vera,kaj naj rečem!Sem prejle v Ljubljani na pumpi tud eno FZ6 srečal,pri -8°... pol bo pa jamru,da ga kolena bolijo ;) Lokve pri Novi Gorici. :rolleyes:
roadbuster Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Lokve pri Novi Gorici. :rolleyes: A tako...no,taprvo sem imel občutek glede na vajine reg.tablice,da je to ali cesta od Mirna proti Opatjem Selu al pa na Trstelj...dobro da vem,da si to ti,če te bom kje srečal...bom bolj pozoren na kraševce z VFR-kami,heheheeh Moja je črna...
XRV-rider Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Lokve pri Novi Gorici. :rolleyes: ...ti pa si CAR ja, jaz še vrata zapiram da slučajn sneg not ne pride, ti pa.....ja kr kšne offroad gume gor pa gaaaasss. :naughty:
roadbuster Objavljeno Februar 14, 2009 Opozori Objavljeno Februar 14, 2009 (popravljeno) Ej,folk,a ima kdo kakšne špegle odveč? Imel sem eno nesrečo doma,pa je ena zadeva padla direkt na špegu od moje hondice...najraj vzamem talevega,če pa ima kdo kakšne druge,ki pašejo gor,pol tudi par.Aja,VFR 800VTEC od 2002+ Popravljeno Februar 14, 2009. Popravil roadbuster
DAN Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Ej,folk,a ima kdo kakšne špegle odveč? Imel sem eno nesrečo doma,pa je ena zadeva padla direkt na špegu od moje hondice...najraj vzamem talevega,če pa ima kdo kakšne druge,ki pašejo gor,pol tudi par.Aja,VFR 800VTEC od 2002+ Za prejšnjo hondico sem jih vzel pri Lojzu,je bilo najhitrej in z najmanjšim naporom in najbrž tudi najcenej.....
Igorr Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 (popravljeno) Zanima me sledeče... Kaj za VFR (l. 2002) pomeni 50kkm na števcu? Vem, da naj bi VFR veljala za vzdržljiv moped, me pa zanima kdaj bi me čakal kakšen "težji" servis in kako finančno obsežen naj bi bil. Slišal sem, da so VFR relativno drage za vzdrževanje- zakaj konkretno? Popravljeno Februar 25, 2009. Popravil Igorr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se