Skoči na vsebino

Honda VFR 750/800 (+VTEC)

Priporočene objave

Objavljeno

akumulator ni kriv, ker mi je na začetku luč normalno svetila, motor nazadnje zagnan pred enim dnevom...

@lasagna, raztur, to je to, hvala.

Objavljeno

Tako kot opisuješ sigurno štarter sploh nedobi toka ! ! najprej probaj z dopdatnim izvorom toka: akumulator,boster,priklopi z kabli na avtomobilski akumulator, preveri tudi maso( - ) na mašino iz akumulatorja po vsej verjetnosti ti je akumulator PREKINIL to se pač zgodi lahko tudi na novem akumulatorju.Kar pa se tiče nastavitve vplinjačev pa kot ti je bilo že rečeno pojdi nekam kdor ima te urice za nastavitev vplinjačev, še prej pa bi jaz preveril gumijaste membrane iznad vergazerja pri tako starem motorju je sigurno katera zanič in se vergazerjev nebo dalo nastavit !

Objavljeno

VFR 800 ima VTEC, ce se ne motim? lahko da so ti podali samo napacno razlago, ampak kolikor vem se pri nastavljanju ventilov nicesar ne brusi, ampak se ploscice menjava. Mi pa tole smrdi po drocnikih. Ker pa ne vem kako tocno je VTEC narejen pri VFR, vzemi moj post z rezervo.

Skoraj 99% sem, da je za to kriv "španer" verige odmične gredi, samo je potrebno ugotoviti kateri, ker sta dva, en spredaj drug pa zadaj - 1 kos je nazadnje imel ceno 87€ + 5€ novo tesnilo.

Objavljeno

Skoraj 99% sem, da je za to kriv "španer" verige odmične gredi, samo je potrebno ugotoviti kateri, ker sta dva, en spredaj drug pa zadaj - 1 kos je nazadnje imel ceno 87€ + 5€ novo tesnilo.

Tudi jaz se strinjam 100% z Dupijadom. Sigurno je napenjalec, to ti je bolezen od VFR.

Mojemu smo servisirali prvič ventile pri 66.000 pa je bil samo en vsisni venti zelo malo ven iz tolerance.

LP

Objavljeno

hvala vam..... kriv je spaner.... motor sem peljal na servis!

hvala

Objavljeno

hvala vam..... kriv je spaner.... motor sem peljal na servis!

hvala

KJE SO TI TOLE SERVISIRALI KER IMAM SAM ISTI PROBLEM ?
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

To je kr stara zadeva,ene 5 let,razvita je bila za 5 gen.v domači garaži kot zimski projekt(Toro iz VFR discussion),glede na veliko zanimanje iz foruma je postal komercialni kit.

Meni se zdi zelo dobro izpeljano z kvalitetnimi komponentami,manjka samo odprt izpuh in PC.Tudi vizualno izgleda kot original,brez jermenov,španarjev na zumanji strani oklepa,sam cena je pa huda....

V evropi še nisem zasledil te predelave.

Objavljeno

Iščem šipo za mojo VFR ABS letnik 2007. Na bay-u in Loiusu poznajo samo 800 RC46. Tole označbo RC46 sem že dostikrat videl pa ne vem kam naj jo dam. Ali je to isto , kot moja mašina ali je to kaj starejšega ?

Objavljeno

RC 46 je oznaka modela,če nisi ziher poglej v prometno...in boš videl,da imaš RC46..

Objavljeno
Iščem šipo za mojo VFR ABS letnik 2007. Na bay-u in Loiusu poznajo samo 800 RC46. Tole označbo RC46 sem že dostikrat videl pa ne vem kam naj jo dam. Ali je to isto , kot moja mašina ali je to kaj starejšega ?
RC 46 je oznaka modela,če nisi ziher poglej v prometno...in boš videl,da imaš RC46..

ja res je v prometni ti piše tip: rc46, drugače je vfr800 samo komercialna oznaka.

Objavljeno

Pozdrav!

Ima mogoče kdo originalni izpuh (zadnji del) za VFR 800 (1998-2001) in ga je pripravljen zamenjati za denar? :)

LP

Objavljeno

Jaz vem za enega...pošlji mi na mail tel. številko pa se slišiva.

LP

Pozdrav!

Ima mogoče kdo originalni izpuh (zadnji del) za VFR 800 (1998-2001) in ga je pripravljen zamenjati za denar? :)

LP

Objavljeno

Dej montirat da vidimo to čudo :grim

To čudo stane 4000 al 5000 dolarjev :D Za to se splača premislit in kupit poleg vfrke še kak starejši SS motor :D

Objavljeno

Zdravo! Iščem papirje za VFR750 RC36 ali razbito VFR-ko :)

Objavljeno

Trenutno izbiram gume za VFR 800 l 2004. Z njimi bi rad naredil 7 - 8k. V glavnem se vozim v paru (tako da ravno ne dirkam) zato iščem čim boljši kompromis med obrabo in čim boljšim oprijemom v nagibu.

Mi lahko kdo svetuje iz izkušen.

Objavljeno

Trenutno izbiram gume za VFR 800 l 2004. Z njimi bi rad naredil 7 - 8k. V glavnem se vozim v paru (tako da ravno ne dirkam) zato iščem čim boljši kompromis med obrabo in čim boljšim oprijemom v nagibu.

Potem bo roadsmart več kot dovolj,roadsmart 2 bom pa še preizkusil,po testih je še boljša od predhodnice.

Objavljeno

Metzelerko Roadtec Z6 neboš pogrešil !

Ps: meni NOBENA(Michelin,Bridgestone,Pireli,Danlop) od teh ni zdržala niti 6 K kil. Danlop 2,8 K kil.

Objavljeno

Jaz isto vozim v paru, roadsmart je ok, nimaš kaj zgrešit

Objavljeno

Ima še kdo za prodat LeoVince, oziroma pozna koga, ki proda?

Kako ostali navigirate po tujini, karta, garmin, mobitel z gps???

Ne vem ali naj nabavim telefon ali garmin?!!!

Objavljeno

Jaz isto vozim v paru, roadsmart je ok, nimaš kaj zgrešit

Vsem hvala za odziv.

Tudi na podlagi testov sem se odločil za roadsmart pa bom videl kako je. Zanima me predvsem kakšna bo obraba glede na mojo uporabo in način vožnje.

Ker sem nabavil rabljeno VFR-ko nimam navodil glede pritiska za gume.

Dobrodošla bi bila vaša pomoč (dimenzije 120/70-17 in 180/5517)

Objavljeno

Mislim da obe spredaj in zadaj isto 2,7 al 2,9 po navodilih honde :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!