bikez Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Me kar strese, ko vidim osebke kako "polagajo" v kavbojkah :xx: To pa zato, k si u TEXAS hodu .
RenoRaines Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Polaganje ob količkih - je prou en glih vseen al so kavbojke al pa Dajneze. Zanimivo kje so položene tiste zvočne ovire. Ne vem kaj je pravzaprav njihov namen. Hočem rečt, mislim si že, ampak ziher pa nisem Sem pa zadnjič v naselju noter trofnu radar - Kangoo. Najprej sem mislil, da je delavski a sem šele vštric porajtal da je Doppler. Malo naprej je stala pa kibla. No, pa saj čez naselje je prav, da se vozi po omejitvah. Mularija z žogo je pač nepredvidljiva.
_ales_ Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 je bil kdo že kej na MR zadnje čase? če lahko malo poroča kakšnaje cesta...
VmasIna Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 je bil kdo že kej na MR zadnje čase? če lahko malo poroča kakšnaje cesta... Pesek, polno policajev, polno pohodnikov zdaj čez praznike,...
vrho1679 Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Pesek, polno policajev, polno pohodnikov zdaj čez praznike,... + providia se vozi gor in dol
Zigc Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Škoda da so to cesto na pouno začel oblegat pajacaji Slučajno kdo kj ve ali je cesta čez Trbovlje še vedno gradbišče?In kdaj jo bodo kj zrihtal? Drgač pa lepa vožnja zadnjič rdeče CBR 954 za modro aprilio Fritz 1
Kölm Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Škoda da so to cesto na pouno začel oblegat pajacaji Ja, to se je pa zgodil zaradi tega, ker se nakladači kot si ti niste mogli it le gor zapelat parkrat gor in dol pa it naprej. Ste pač morali še tuki nakladat čez 3 strani, kolk ste ga pulagal in bili oh in sploh kul v ovinku in s tem privabljal novi šminkaraj v te hribe, da se slikari in snema, ker potem ste pred enim slinavim mulcom, ki bere motosvet tako ful kul. Žal. Sem pravi čas opozarjal na zaprtje teme, da se ne bi naredilo pretirane reklame. p.s.: Iz bližnje policijske postaje je en policaj, ki je totalno ufliknen ( tisti tapravi iz vica o policajih ) in se naokol hvali koliko motoristov je zjebal - pa da ne boste mislili da samo norce. Vozi pa tudi letečo. Srečno!
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 pa kva maš prot itemu? Če pa pol na slikcah zgledaj ful podobno TEMU ... Edin cestarji so grdi, k nočejo ovinkov tko poštrihat ... pa policaji, k ustavlajo, namesto da bi cajt merili in z zastavicami mahali
Spin Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 Danes sem se peljal čez in doživel presenečenje... Zakaj noben ne pove, da so našravfal motoristom prijazne zaščitne ograje :worship: Slikce žal ni. Ograje so pomoje na kar pravih mestih, tudi na ovinkih spodaj na ravnini.
SF Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 pa policaji, k ustavlajo, namesto da bi cajt merili in z zastavicami mahali Sej ga merijo... Včasih postavijo tudi fotofiniš!
_ales_ Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 Danes sem se peljal čez in doživel presenečenje... Zakaj noben ne pove, da so našravfal motoristom prijazne zaščitne ograje :worship: Slikce žal ni. Ograje so pomoje na kar pravih mestih, tudi na ovinkih spodaj na ravnini. a niso ble že lani???
Spin Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 a niso ble že lani??? a so bile res? nisem prepričan, danes sem jih prvič opazil
sergini Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Tut jst jih nisem še porajtal, pa tut, ko gledam lanske slikce in par letošnjih, jih ne opazim
Vikking Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 (popravljeno) V nedeljo tudi sam nisem opazil dodatnih varnostnih ograj za motoriste, včeraj pa samo :blink: Popravljeno Maj 13, 2009. Popravil Vikking
sergini Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Če bo lepo vreme jst skor ziher pridem mal oči napast.
Kölm Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 a bo kdo za weekend kej gor? Moj komarat bo. S policijskim motorjem. Bom rekel naj malo "pozdravi" spletne nakladače. Fritz 1
Frips Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 (popravljeno) Pa naj jim tut pokaže kako se pele :evilgrin: Popravljeno Maj 13, 2009. Popravil Frips
sergini Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Kulm ti si pa ful faca, ko maš take kolege. Dej prid še ti gor, ti bom dal za pir, pa bomo kakšno rekl. Boš ti kej fajn zanimiuga povedu, da ne bomo mi samo nakladal.
_ales_ Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 dons popoldne blo kr fajn gor, samo če nebi polcaji gor pršli svetit
Axa Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 Nova zaščitna ograja.Samo ni na vseh ovinkih!
Vikking Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 (popravljeno) Prav tako so popravli tiste dve jami na cesti takoj ko se začne klanec, za tistim dolgim desnim ovinkom. Popravljeno Maj 18, 2009. Popravil Vikking
bmwslo Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 Zdej naj še sam "zvočne zavore" odstranjo z meni najljubšega ovinka ali dveh in znake 50 pa bo
Priporočene objave