ukica Objavljeno Julij 31, 2018 Deli Objavljeno Julij 31, 2018 Se komi sanja kje bi lahko dobil tole za aprilio? Vsi so na 5 vijakov.. tuna jih ima 6.. https://www.bscenter.si/Adapter-za-pokrov-rezervarja-slide-sis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 16, 2018 Deli Objavljeno Avgust 16, 2018 (popravljeno) Koncno nov akumulator, Exide namesto trenutne Varte ki je imela samo 130A zagonske ta jih ima 200A. Vem da bi mi vsi priporocali Yuaso, ampak z Exide sem bil vec kot zadovoljen v avtu z 3222ccm pri -30. Cena pa kle kle. In seveda ker se mi ponavadi neda sraufat dol sedeza z imbusi sem kupil se vzdrzevalec ki ima moznost priklopa na kleme ali pa na zice ki jih povleces iz akumulatorja do zadnega sedeza in nato priklopis v vzdrzevalec. Popravljeno Avgust 16, 2018. Popravil ukica Mavti, Zok in sesir 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 On 7/31/2018 at 7:11 PM, ukica said: Se komi sanja kje bi lahko dobil tole za aprilio? Vsi so na 5 vijakov.. tuna jih ima 6.. https://www.bscenter.si/Adapter-za-pokrov-rezervarja-slide-sis A to je za tank torbo? Za SW-Motech sm jo narocu pri louisu. Paypal+3dni in je blo doma. On 8/16/2018 at 6:21 PM, ukica said: Koncno nov akumulator, Exide namesto trenutne Varte ki je imela samo 130A zagonske ta jih ima 200A. Vem da bi mi vsi priporocali Yuaso, ampak z Exide sem bil vec kot zadovoljen v avtu z 3222ccm pri -30. Cena pa kle kle. In seveda ker se mi ponavadi neda sraufat dol sedeza z imbusi sem kupil se vzdrzevalec ki ima moznost priklopa na kleme ali pa na zice ki jih povleces iz akumulatorja do zadnega sedeza in nato priklopis v vzdrzevalec. Mam enak black n decker, pazi, da slucajno ne kliknes na 6V, hudic pol prazni baterijo. sesir in ukica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 Tnx, bom pogledu se pri louisu. Sem pa vceraj opazil da mi stalno gori stop luc, kar je kar pogosta napaka pri aprilijah(glede na af1 forum). Vzrok je nedelovanje stikala na sprednji rocki. proklet makaronar.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
(Ales) Objavljeno September 28, 2018 Deli Objavljeno September 28, 2018 Prodaja kdo tuonota letnik 2006-2010? Resni kupec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucky323 Objavljeno September 28, 2018 Deli Objavljeno September 28, 2018 5.3k sesir, Miha1985 in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
(Ales) Objavljeno September 28, 2018 Deli Objavljeno September 28, 2018 Uuuu zelo lep. Sam je pa malo iz mojega €€€ ranga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 28, 2018 Deli Objavljeno September 28, 2018 pred 3 urami, (Ales) pravi: Uuuu zelo lep. Sam je pa malo iz mojega €€€ ranga. Glede na slike...bo mogu kredit padit ali limit povečat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno September 28, 2018 Deli Objavljeno September 28, 2018 6 hours ago, lucky323 said: 5.3k Letnik, km, slovenska? factory, 102kw? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucky323 Objavljeno September 28, 2018 Deli Objavljeno September 28, 2018 07,54000,ja Ja,ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
(Ales) Objavljeno September 29, 2018 Deli Objavljeno September 29, 2018 Motorja ne iscem vec. Danes domov pripeljal Tuonota Sicer ni factory :/ Miha1985 in Zok 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 29, 2018 Deli Objavljeno September 29, 2018 pred 1 uro, (Ales) pravi: Motorja ne iscem vec. Danes domov pripeljal Tuonota Sicer ni factory :/ Brez slike ne velja.... Srečno voznjo ti zelim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno September 29, 2018 Deli Objavljeno September 29, 2018 (popravljeno) 4 hours ago, (Ales) said: Motorja ne iscem vec. Danes domov pripeljal Tuonota Sicer ni factory :/ Za katero si se odlocu? Aha vidim da tiste 3 ni vec na netu.. no upam da je v zivo bomba! Popravljeno September 29, 2018. Popravil ukica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 29, 2018 Deli Objavljeno September 29, 2018 Sam useen se spodobi kake slike napopat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava (Ales) Objavljeno September 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2018 Odlocil sem se za 3jo najprej sem sel gledat prvo (crna iz LJ z klasicnimi izpuhi za 3790). Zmotilo me je veliko stevilo lastnikov (do sedaj 9) in pa da jo ima trenutni lastnik pisano na firmo in na netu sem nasel da preko firme ponujajo rentanje motorja. Spusca ji vilica, nisem preprican vendar pomoje je bil paden (nekaj nelogicnih prask - sicer nic hujsega), zadnja bremza ni delala, rezervni kljuc ne dela (polomljen). Od vsega me je najbolj zmotilo rentanje in veliko lastnikov, je pa motor delal za moje pojme ok. Drugi crni iz LJ ima za moje "standarde" prevec kilometrov (vem da to ni edino merilo). Siva za 4700 - sem klical pa sva zakljucila pri ceni - 4500 naj bi bila zadnja. ta srebrna je bila res lepo ohranjena, sicer 11 leta uvozena iz Italije. Do takrat je stemplana servisna od takrat so racuni za servise. vse razen zadnje gume je bp. Tudi cena je bila dalec najbolj ugodna (sicer mi ni cena ni najbolj pomembna saj sem imel nekaj vecji budged od cen teh motorjev). sedaj bom naredil "velik" servis (olje, filtri, svecke, zavorno olje, sprednje ploscice)ceprav je bil delan cca 3 leta nazaj, zamenjal zadnjo gumo, dal gor original smerokaze spredaj in bolj udobne gripe, pa se cez zimo bom vilce poslal na preventivni servis. Z vsem tem bo cena se kar nizja kot tista crna ki sem jo gledal. mogoce nabavim se neke sportne izpuhe ceprav ima zame ze sedaj ok zvok. Mogoce kdo ve kako je s homologacijskim kartonckom, v papirjih ga nisem nasel, moram se kupca povprasat vendar naj bi mi dal vse kar je imel. danes sem naredil cca 70km z njim in proti bivsi hornetki 900 je to cisto drug svet. ena slikca.. vec nimam trenutno Miha1985, sesir, Rdeči in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno September 29, 2018 Deli Objavljeno September 29, 2018 Motor na firmo in rentanje sta morda le iz davčnih razlogov. Zadnja bremza je bila najverjetneje samo za odzračit. Če je pripeljana iz tujine, je homologacijski kartonček obvezen dokument, mislim da tudi prepisa ne moreš opravit brez njega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
(Ales) Objavljeno September 30, 2018 Deli Objavljeno September 30, 2018 Prepis smo naredili komot. Prometna in osebnj dokumenti. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Oktober 3, 2018 Deli Objavljeno Oktober 3, 2018 Ob 28. 9. 2018 ob 13:23, lucky323 pravi: 5.3k Moja bisaaa sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IvanHood Objavljeno Oktober 3, 2018 Deli Objavljeno Oktober 3, 2018 ne pa ne...MOJA! sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 3, 2018 Deli Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 1 uro, IvanHood pravi: ne pa ne...MOJA! Kupo...lepa je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucky323 Objavljeno Oktober 3, 2018 Deli Objavljeno Oktober 3, 2018 Noben ni kupu, ostaja doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 3, 2018 Deli Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 20 minutami, lucky323 pravi: Noben ni kupu, ostaja doma. Ne vem a bi dal srca al unga zalostnega.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
(Ales) Objavljeno Oktober 4, 2018 Deli Objavljeno Oktober 4, 2018 Evo včeraj naredil prvih pravih 135km s Tuonotom. Morem reči, da je proti Hornet 900, ki sem ga imel prej, to čisto drug svet in mi je po večini aprilija mnogo bolj všeč. Ima sicer napram hornetu dosti slabši menjalnik (sicer se ga moram še navadit - pri hornetki se ni blo treba nič navajat :D). Motor je pod 4k rpm dosti bolj len/grob, hornetka je vlekla od 2k rpm (sem vozil večinoma v 5 prestavi ali više, razen po ovinkih), tukaj je treba v 3ji Uglavnem z motorjem sem zelo zadovoljen, danes naredim še ene 130km. Potem pa verjetno servisi in zimsko spanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Oktober 4, 2018 Deli Objavljeno Oktober 4, 2018 Ja, pri šaltanju morš bit kr odločen Pa tudi sklopko je treba kar redno odzračevati. Zadnjo zavoro tipam sam na tehničnem, drgač nima smisla Je pa zanimiv taljan. Jaz če bi mel dost ke$a, bi si nabavu tanovo RSV4, pa še enga japonca za zraven, če se taljan odloč da rab kak dan več zase bosa, Zok in sesir 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 4, 2018 Deli Objavljeno Oktober 4, 2018 1 hour ago, ProdriveR said: pa še enga japonca za zraven, če se taljan odloč da rab kak dan več zase Mislis - se enega Taljana...? sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se