Kawl Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 dankešen - dobiš za pivo ko se srečamo v kamniku :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Ni problema. Apak rajši kakšen kofi ali kokto. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 Zanima me če kdo hodi v italijo po dele... pri naših slovenskih asih enostavno nimajo pravega odnosa do strank. Delajo tako kot da če njih nebi bilo se ljudje nebi mogli vozit z motorji... Če to bere kdo od njih vam lahko samo rečem dajte se v roke vzet (predvsem maribor), drugač boste na koncu prodajal samo še fiat. Tudi nov salon vam ne bo kaj prida pomagal. Pa lep pozdrav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 Če potrebuješ kaj, bom jst nekje sredi al pa bol na začetku naslednega mesca naročeval iz AF1. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 Hvala! Sem že nekaj našel v Udinah v Italiji. Tako da jutri naročim pa upam da pridejo deli čimprej. LP Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 Recimo za ktm-ja se dobi vsak najmanjši vijak ali podložka v roku enega tedna na dom po pošti. :hmm: A se za aprilio tudi dobi dele v nekem uglednem času, pa da te ne nategujejo kot čigumi? Pa kje ste ponavadi naročevali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raceaprilia Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 Prej za RSV in sedaj za Futuro dobim vse v LJ bežigad. Čez prodajalca nimam nobene pripombe, vedno profesionalen odnos. Je pa res da drugega kot filtrov, nekaj drugih potrošnih delov in eno pest izgubljenih vijakov moji apriliji nista še rabili. Kako je pa z dobavo bolj specifičnega materiala pa ne bi vedel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 Prej za RSV in sedaj za Futuro dobim vse v LJ bežigad. Čez prodajalca nimam nobene pripombe, vedno profesionalen odnos. Je pa res da drugega kot filtrov, nekaj drugih potrošnih delov in eno pest izgubljenih vijakov moji apriliji nista še rabili. Kako je pa z dobavo bolj specifičnega materiala pa ne bi vedel. Več ali manj imajo vse dele po naročilu - roki pa so autocommercu podobni ;) Ampak vedet morš da to tako ne more bit. Ne vem kako bi bilo če bi moral lastnik mercedesa na dele čakati 3 mesece. Meni je vseeno ali je to potrošni material za mercedes ali pa za aprilio - mislim da bi moral met skos komplet kose za cel motor na zalogi - ali pa malo bolj redno dobavo rezervnih delov iz kjer koli jih že dobivajo! Tudi sam čez prodajalca v LJ nimam kaj rečt - vedno šel na roko, ampak zakaj bi čakal od 14dni - 3 tedne. Če bi recimo lahko zadevo iz italije dobil v treh dneh. Bi pa tudi zdaj počakal, če ne bo šlo drugače tudi bom :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGe Objavljeno Maj 9, 2008 Deli Objavljeno Maj 9, 2008 Pozdrav! Imam Tuono 2004 črn z rdečimi obroči. Pred kratkim sem kupil pokrov sovoznikovega sedeža. Ta pokrov bi bilo potrebno prebarvat. Ko sem nesel avtoličarju, mi je rekel da to ni problem, le da moram dobit številko barve oziroma recept sestave barve. On ima te mišele, vendar samo za avte. Se komu sanja kje bi lahko to dobil?? Hvala! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mir Objavljeno Maj 29, 2008 Deli Objavljeno Maj 29, 2008 Končno sem dobil ERMAX steklo,ki sem zelo zadovoljen z nijm,prtljažnik je pa unikatne izdelave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 Končno sem dobil ERMAX steklo,ki sem zelo zadovoljen z nijm,prtljažnik je pa unikatne izdelave. Poleg stekla, ful pohvala na nosilcih in kovčku, kako ti je to uspelo? Ne zgleda original, ker ne obstaja :rolleyes: , od katerega "rižotarja" si si to prilastil :hmm: ? Si bi tudi sam to umislil, samo katere nosilce (za kovček) najbolje uporabit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Končno sem dobil ERMAX steklo,ki sem zelo zadovoljen z nijm,prtljažnik je pa unikatne izdelave. Lep bicikel... Šipca mu pa kr lepo paše... LP Rok Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil Kawl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mir Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 Poleg stekla, ful pohvala na nosilcih in kovčku, kako ti je to uspelo? Ne zgleda original, ker ne obstaja :rolleyes: , od katerega"rižotarja" si si to prilastil :hmm: ? Si bi tudi sam to umislil, samo katere nosilce (za kovček) najbolje uporabit? Nosilec, oziroma krivine so so od Kawe Z 1000 2003 letnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) Pozdravljeni! Odločil sem se da predelam mojega rsv-jca v tuonota! Tako da so na voljo vse plastike razen fastback. Plastike so odlično ohranjene - metalik rumene barve. Spojlerji na maski so iz karbona, prav tako je karbon na stranskih plastikah - vse od colin edwards replika (izdelan po postopku autoklav - izredno lahek) letnik 03 Prednja luč ni na voljo! LP ROk Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil Kawl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raceaprilia Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 Pozdravljeni! Odločil sem se da predelam mojega rsv-jca v tuonota! Tako da so na voljo vse plastike razen fastback. Plastike so odlično ohranjene - metalik rumene barve. Spojlerji na maski so iz karbona, prav tako je karbon na stranskih plastikah - vse od colin edwards replika (izdelan po postopku autoklav - izredno lahek) letnik 03 Prednja luč ni na voljo! LP ROk A ni škoda milke? Kolk te pa v dnaru pridejo potrebni kosi? Še kar nekaj robe se nabere, da res zgleda tko kot mora. Uspešno ps. a je bla v nedeljo popoldne tvoja v postojni na OMV? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 A ni škoda milke? Kolk te pa v dnaru pridejo potrebni kosi? Še kar nekaj robe se nabere, da res zgleda tko kot mora. Uspešno ps. a je bla v nedeljo popoldne tvoja v postojni na OMV? lp Po eni strani je škoda po drugi pa ne.Lahko pa da bom obdržal dele od mille-ta in si zrihtal še dele za tuonota... Koliko me bo prišlo še ne vem - bom pa probal čim več narediti sam. Sem bil ja v postojni na OMV... Se mi zdi da je nekdo s futuro peljal mim in kr fejst nazaj zijal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 Dej ne ga srat okol milke. Je pa ja lusna masinca. Ce ze, si kup pravega tuona. Btw; naslednjic bi se raceaprilia lahk ustavu, ce ze mim peljes, a ne? sm bil jst tut tam! grrrrrrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) Pozdravljeni! Odločil sem se da predelam mojega rsv-jca v tuonota! LP ROk Ne počni tega, ker ti bo lahko res žal :unsure: . Sem že videl enega, ki je to speljal sam, nekako mi ni deloval kot Tuono :cry: . 1. Fura :hmm: (PF dodatek)2. Dej ne ga srat okol milke. Je pa ja lusna masinca. Ce ze, si kup pravega tuona. 1. fura mi žal ni uspela, ker me je malo ura za j... drugič bom boljši :huh: . 2. @rok poslušaj @Dr.J :yes: lp PF B) Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil Port Folio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raceaprilia Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 (popravljeno) Na moto it se je ena predelana prodajala, mogoče je še. Pa me ni prepričala. To naredi če jo bognedaj razbiješ. Škoda cajta in dnarja. Vsak ti bo trdil da je bla razbita. Motor je lepši v originalu- eden ali drugi. Kupi raje originalnega. Naredi po svoje, saj jo boš ti vozil, glavno da uživaš z njo :topic: Sem bil ja v postojni na OMV... Se mi zdi da je nekdo s futuro peljal mim in kr fejst nazaj zijal :D Btw; naslednjic bi se raceaprilia lahk ustavu, ce ze mim peljes, a ne? sm bil jst tut tam! grrrrrrrr Na dobrih bejbah si rad pasem oči :wub: Nbene future nism videl, milka je kriva za vse O:-) Drugič zatuli al pa pocukaj za rokav pa bo. lp Popravljeno Junij 4, 2008. Popravil raceaprilia Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TuonoR Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 V lepem nepreglednem ovinku me je čakal pesek :krneki: in zatem še zaščitna ograja :headbang: . Od tam naprej je moj Tuono (2006) invalid! Meni :worship: razen plavih bušk nič. ALI MOGOČE KDO VE ZA KAKE DELE ? S SPREDNJE STRANI JE HUDO BOGI! S-mile Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 A maš navadno varjanto al factory? Ker bom v kratkem mel navadno spredno feltno za prodat, če dobim končno drugo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TuonoR Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 A maš navadno varjanto al factory? Ker bom v kratkem mel navadno spredno feltno za prodat, če dobim končno drugo :) :blink: navadno, kaj pa boš ti s kolesi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Sem pogledov, pa ma tuono 06l drugačno feltno kot mam jst. To je razlika med feltnama Jst iščem spredno tako modro, sem že mel eno pa zdej oglasa ne najdem, cifro sem si pa tud pozabu zapisat, pa mam potem feltno viška. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGe Objavljeno Oktober 13, 2008 Deli Objavljeno Oktober 13, 2008 Pozdrav! Imam Tuono 2004. V glavnem sem menjal olje od sklopke in po recimo 900km je postalo spet temno. Olje sem kupil za zavore od avta. Ker mi je ostalo sem zamenjal še od sklopke. Ne vem zakaj je postalo tako hitro temno. A je možno da je olje slabe kvalitete. Ampak v avtu je še zmerj normalne barve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 13, 2008 Deli Objavljeno Oktober 13, 2008 To je normalno. Neko tesnilo al neki tazga je notri od katerega pobere barvo.. Ni pa nič narobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se