cikadina Objavljeno Marec 22, 2015 Opozori Objavljeno Marec 22, 2015 hvala za enkrat, bom testiral.....in javim... Verjamem, da se mi bo to še parket ponovilo, ker s kremo res nisem šparal haha--ene 6 nanosou----kao od viška ne boli in pol se čudiš, da je flekast me ne rabiš tolko mazat, enkrat lepo namaži pa bo. verejtno od pretiravanja ni koristi. po moje je bolj pomembno, da na njem ni umazanije, namažeš pa kot bi sebe, da nimaš suhe kože.
Wakasaki Objavljeno Marec 23, 2015 Opozori Objavljeno Marec 23, 2015 in pol se čudiš, da je flekast me ne rabiš tolko mazat, enkrat lepo namaži pa bo. verejtno od pretiravanja ni koristi. po moje je bolj pomembno, da na njem ni umazanije, namažeš pa kot bi sebe, da nimaš suhe kože. Ko maže taj vozi , v tem primeru drgne hvala rešeno u piko, robčki zakon maus in cikadina 2
LaMike Objavljeno Marec 23, 2015 Opozori Objavljeno Marec 23, 2015 Usnje se namaže, če prvo rundo usnje vpije se namaže še enkrat in pusti preko noči. Zjutraj pa višek obrise s krpo. Simpl, pa še flekasto ne bo.
izibajker Objavljeno Marec 23, 2015 Opozori Objavljeno Marec 23, 2015 Usnje se namaže, če prvo rundo usnje vpije se namaže še enkrat in pusti preko noči. Zjutraj pa višek obrise s krpo. Simpl, pa še flekasto ne bo. Točno tako. Usnje se maže v tankih nanosih, po potrebi. Pa toplo mora biti, sicer ne vpija tako kot je treba...
Wakasaki Objavljeno Marec 23, 2015 Opozori Objavljeno Marec 23, 2015 Sem si vse zabeležil ,ker priznam da je kr vrag to pol polirat.....višek žaube
LaMike Objavljeno Marec 24, 2015 Opozori Objavljeno Marec 24, 2015 Pa za optimalno nanašanje, si balzam za usnje vtri v roke in nanašaj/vtri z rokami.
norc 16 Objavljeno Marec 31, 2015 Opozori Objavljeno Marec 31, 2015 V hoferju/lidlu nespomnim se točno so imeli kremo za nego usnja seveda sem jo kupil in namazal vse kombinizone. Slika mislim, da eno stran nazaj, trenutno pa se spopadama z punco s problemom, da kombinizon ful drsi. Recimo meni ni taki problem saj se držim z rokami za krmilno med tem ko ona odzadaj ima kontretne probleme, naj omenim da se je zadeva iz kombinizona prenesla na sedež in tudi v drugih oblačilih drsi. Kako rešit zadevo ? A sem uporabil neprimerno kremo za nego ?
builder Objavljeno Marec 31, 2015 Opozori Objavljeno Marec 31, 2015 do prvega deža ali pranja motorja, bo drselo
StaraFeltna Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 Malo razredčen razmaščevalc iz eurospin-a (je najbolj prijazen od socialnih) obrisat sedež ter izprat z vodo pa je.
bstulic Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 V hoferju/lidlu nespomnim se točno so imeli kremo za nego usnja seveda sem jo kupil in namazal vse kombinizone. Slika mislim, da eno stran nazaj, trenutno pa se spopadama z punco s problemom, da kombinizon ful drsi. Recimo meni ni taki problem saj se držim z rokami za krmilno med tem ko ona odzadaj ima kontretne probleme, naj omenim da se je zadeva iz kombinizona prenesla na sedež in tudi v drugih oblačilih drsi. Kako rešit zadevo ? A sem uporabil neprimerno kremo za nego ? Kupi čistilo za usnje. Pa ne kupi ga v Lidlu ipd ...
DAMI34 Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 (popravljeno) Jaz neb kompliciral, slej ko prej se bo višek zdrsal ali vpil, tako ko bo udarila vročina. BDW tut men drsi kak dan takoj ko ga namažem. Popravljeno April 4, 2015. Popravil DAMI34
LaMike Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 Če slučajno koga zanima. Preizkusil sem nego za usnje od Samson Kamnik. Usnju povrne barvo in naredi lep mat finish, ne drsi (nanos z mikrofiber krpo). Po prvem vtisu, voda tudi lepo odteka (balzam vsebuje čebelji vosek). Kako dolgo drži pa javim.
StaraFeltna Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 Kdor rabi renapur ga lahko dobi (zmeni se prej da naročijo ekstra) v trgovini ciciban v hipermarketu (mercator center) v kopru
elektronik Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 Če slučajno koga zanima. Preizkusil sem nego za usnje od Samson Kamnik. Usnju povrne barvo in naredi lep mat finish, ne drsi (nanos z mikrofiber krpo). Po prvem vtisu, voda tudi lepo odteka (balzam vsebuje čebelji vosek). Kako dolgo drži pa javim. Imajo cel kup izdelkov, katerega si uporabil?
Pervy Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 Ker ima tema toliko strani ne vem če je že kdo napisal ampak mene so učili da so zadeve z voskom za impregnacijo. Torej da zapirajo pore in usnje ne diha več. S tem mu uničiš funkcijo. Lahko da so to kake nove super-duper kreme, včasih smo tako z voskom uporabljali samo za čevlje. StaraFeltna 1
LaMike Objavljeno April 29, 2015 Opozori Objavljeno April 29, 2015 Imajo cel kup izdelkov, katerega si uporabil? Huh dobra... Še sam ne vem. Pogledam pa javim. Ker ima tema toliko strani ne vem če je že kdo napisal ampak mene so učili da so zadeve z voskom za impregnacijo. Torej da zapirajo pore in usnje ne diha več. S tem mu uničiš funkcijo. Lahko da so to kake nove super-duper kreme, včasih smo tako z voskom uporabljali samo za čevlje. Ta teorija temelji na tem, da krema za usnje zapre pore na usnju. Veliko krat piše na sami embalaži ali zapre pore ali ne. Večina klasičnih negovalnih krem naredijo usnje prožno in to še vedno diha, zato po dalši vožnji po dežju tudi premoči. Tu potem nastopi prava prednost nano premaza za usnje, ki tudi na perforiranemu delu ne premoči. Če ti je zadeva cenovno sprejemljiva seveda. Usnje pa je treba redno vzdrževati, sploh v vročih sončnih dneh ali pa po dežju.
moto rider Objavljeno April 29, 2015 Opozori Objavljeno April 29, 2015 Jst pa vsako pomlad namažem usnjeno jakno s tapravo žaubo, potem jo pa kar pustim. Jo nič ne zglancam. .....ker to naslednj dan opravi žena.
Essah Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 po prebranem sem zasledil preveč različnih mnenj :mellow: renapur ali je nivea isto ok? ker po namazu mora usnja dihat ne da mu to onemogočimo =/ hvala
Essah Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 pozdravljeni kupil sem rabljen kombinezon v črno-bež kombinaciji, in sta prsi del, ter ramena so v bež barvi =/ zanima me kako očistiti ostanek mrčesa, ker ima na ramenih par pikic, ki ne grejo po čiščenju z vlažno krpo dol dol? torej če obstaja kako cool čistilo ki ne škoduje usnju da bi lahko te pikice odstranil hvala
cikadina Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 pozdravljeni kupil sem rabljen kombinezon v črno-bež kombinaciji, in sta prsi del, ter ramena so v bež barvi =/ zanima me kako očistiti ostanek mrčesa, ker ima na ramenih par pikic, ki ne grejo po čiščenju z vlažno krpo dol dol? torej če obstaja kako cool čistilo ki ne škoduje usnju da bi lahko te pikice odstranil hvala baby robčki so za sproti pucat najbolj fajn. zelo dobro nesejo dol vse kar prleti na kombinezon.
LaMike Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Če slučajno koga zanima. Preizkusil sem nego za usnje od Samson Kamnik. Usnju povrne barvo in naredi lep mat finish, ne drsi (nanos z mikrofiber krpo). Po prvem vtisu, voda tudi lepo odteka (balzam vsebuje čebelji vosek). Kako dolgo drži pa javim. Po 150km vožnje po dežju, je prvih 2 km zadeva držala vodo, potem pa je usnje prepustilo... Po mojih izkušnjah je še vedno najboljše, če ne želiš bit moker, nano premaz! Jaz uporabljam Wolf's Chemicals Hydro-phobe. Kombinezon sem namazal lani septembra in ni prepustil niti pikice. :grim
Essah Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 baby robčki so za sproti pucat najbolj fajn. zelo dobro nesejo dol vse kar prleti na kombinezon. sproti tak čistim z vlažno krpo pa gre vse dol bolj me zanima kak dobim tiste pike dol, ki so verjetno nastale od mrčesa ko se ni sproti čistilo
bstulic Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 sproti tak čistim z vlažno krpo pa gre vse dol bolj me zanima kak dobim tiste pike dol, ki so verjetno nastale od mrčesa ko se ni sproti čistilo Nabavi si set za čiščenje in nego usnja LEATHER MASTER. Komplet te pride 30 eur. Poglej na les-dom.si ....
dreja_123 Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Uporablja morda kdo Motul Perfect Leather? Lp Andrej
cikadina Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 leather master nima za burek napram baby robčkom. nimam pojma kaj dajejo notr ampak to nese dol hudiča in pol. žužke, keten sprej, saje, ni da ni drgač od leather master je za mazat super, čistilo je pa za en k****. u glavnem po naših izkušnjah so baby robčki najboljši, prekaša jih samo kak aceton, s čimer pa ni glih najboljše po usnju. morem pa enkrat narest "raziskavo" keri baby robčki najboljš pucajo. maus 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se