Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja ZX 6 R 636

Priporočene objave

Objavljeno

Zadeva zgleda nekako takole :OK: :OK: .

Mislim pa da obstajajo še višji odvisno od proizvajalca, upam da sem ti pomagal pri odločitvi. :D :D

post-9145-1149408862_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Zadeva zgleda nekako takole :OK: :OK: .

Mislim pa da obstajajo še višji odvisno od proizvajalca, upam da sem ti pomagal pri odločitvi. :D :D

Najlepša hvala, če me bo zares motilo potem si ga bom tudi jaz gor dal! :OK:

Sam mogoče men k ne bom neki full gonu mojga stroja, me to ne bo tok oviral sej bom mel več časa mal bol pogledat :)

Še eno vprašanje zakaj je tista plastika čez sedež boljša, pa vidim, da si dal tudi tačke za sopotnika dol??Zakaj?

Popravljeno . Popravil AUDI21
Objavljeno

To je predvsem zaradi izgleda! :OK: :OK:

Funkcionalnost nima nič pri tem. :D :D

Objavljeno

Hvala za razlago mi je všeč, da ste ga pohvalili ker ga bom zdaj še "lažje kupil". Me pa zanima a recimo tvoj kawasaki ZX R ali imas dvignjen vizir? Al pol zgleda zelo "poštarsko" ne znam si predstavljat koliko zvišan vizir misliš.

Zdaj vidiš, da nič poštarsko ne izgleda. Men je še celo lepši kot original

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

A mi lahko kdo poslika zadnji amortizer, predvsem vpetja, letnika 05 ali 06 in slike tu prilima? Bom še mu dve uri po smrti hvaležen. :)

Objavljeno

A mi lahko kdo poslika zadnji amortizer, predvsem vpetja, letnika 05 ali 06 in slike tu prilima? Bom še mu dve uri po smrti hvaležen. :)

To bi ti v Zja mogoče rad montiral??Letnik 2003/2004 paše zadnji amortizer bp,prav tako tudi od Z1000 & ZX9R od konca letnika 02. Edino blatnik je treba malo 'deformirat'. KLIK

lp vuk

Objavljeno

Ja rad bi zamenjal amortizer na Z-ju, pa se mi obeta ta od 05 Ninje in zato bi rad videl slike zadnjega amortizerja. Ta nemški forum pa sem tudi že "prečesal", hvala. :)

Objavljeno

Ja rad bi zamenjal amortizer na Z-ju, pa se mi obeta ta od 05 Ninje in zato bi rad videl slike zadnjega amortizerja. Ta nemški forum pa sem tudi že "prečesal", hvala. :)

Če slučajno zveš še za kakšnega bi se toplo priporočal. lp vuk

Objavljeno

A res ne bi noben vedu, kje ma letnik 98 (72kw) blokade montirane ? Ker sem slišal že za dve varianti: neke podložke v sesalnih kanalih in blokade uplinjačev, da se ne odpirajo do konca. A je uplinjače težko odmontirati ? Kaj pa kakšna tuja stran na netu, kjer bi to zvedu ? Namreč stvar mi ne da miru :grrr

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Rabim pomoč: že nekaj časa brezuspešno iščem service manual za zx-6r letnik 98 (zx 600 g). Če si kdo lasti ali pa ve kje bi našel, mi naj prosim pomaga, ker hočem pobliže spoznati motor.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

2007:

The ZX-6R is new from the ground up, including the engine, with the era of the 636cc motor replaced by a 599cc engine which will still have enough power to compete.

[attachmentid=81986]

post-8779-1158749632_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Kölm
Objavljeno

Je bilo že dosti slik objavljenih, pomoje tudi takšen ne bo. Ta slika je obupna.

Objavljeno

tale sprednji konec sucks, še slabši je kot pa zadnji konec honde 600 rr s tisto lučjo pod auspuhom :slap:

mi je pa všeč da gredo nazaj pod 600 ccm ;)

Objavljeno

Še malo lepša slikca in zanimiv citat... :photo:

In fact, one of the first things mentioned in Kawasaki's media kit is that the chief development rider of the new ZX-6R is a former 125cc GP racer, which Kawasaki claims has resulted in "an all-new 600 capable of cornering speeds previously unknown to the middleweight class".

Vir:Motorcycledaily.com

post-2284-1159035953_thumb.jpg

Objavljeno

O bad, vem kaj bom čez dve leti kupoval. :kva2:

Objavljeno

Kot kaže je Kawasaki začel delati čisto svoje designe tako kot suzuki ostaja na enojnem žarometu....

Zdi se mi precej masiven če bo res tak kot je tukaj naslikan, moti me prebikast zadek pa tu luči niso najlepše isto kot pri močnejši sestri ne. :BUA:

Če bodo vozne lastnosti vsaj malo podobne predhodnici pol je ok, pa tudi agregat upam da ne bo iztisnil manj od 05/06.

ps.Bom kar ostal zvest moji lubici ker mi je definitivno lepša, pol pa presedlal na kakega drugega japanezerja.(Njeverjetneje Hondo litraša :OK: )

Objavljeno

evo rdeco

IPB Slika

zeleno

IPB Slika

spredi , zadi

IPB Slika

zgori

IPB Slika

men je ful huda

Objavljeno

Dizajn zadnjega konca jim je kar ratal. Posebej fajn zgleda da so luči pod izpuhom.

Objavljeno

Ni slaba ta nova Ninja, ampak predhodnica mi je vseeno lepša :OK:

Objavljeno

Edino s šajbo se bo treba malo poigrati (MRA, Puig)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!