Wobewt Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 CBjka brez velkega rundšajnverferja ni več prava mrha pa reče kdo ka če!To je tak, ko da bi dal Dolly Parton namesto velikih ziz v moderček dva suha čvečka! Yah, res slaba primerjava, kakor je že MarduK omenil. :grrr Je pa vse seveda stvar okusa, men osebno npr. izgleda enojen okrogel žaromet malce patetično, sploh od spredaj. Nikol se mi niso preveč dopadli, ampak dvojne okrogle lučke, to je pa že druga pesem... :grim No, dons sem dobil pobarvane plastike Ermax za kiler spredaj. Morm rečt, da izdelava je zelo švoh, precej navaden šmafu, za dost visoko ceno. Tudi ni najbolj sedlo/pasalo (sem moral malce obdelati), pa tudi sam dizajn bi lahko bolje speljali. No ja, ampak zdaj so montirane, v končni fazi pa niti ne izgleda tako slabo. B) Bom prilepil fotke, ko se dokopljem do fotoaparata.
metalbike Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Slaba primerjava, po tvojem ima Dolly Parton eno veliko zizo al kaj? Vpliv černobila mogoče? :) Dej k sm skor umrl k sm tole prebral : :lol1: :lol1:
yeti01 Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 :headbang: :wallbash: :stupid:
Gallus Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 ... moja ... :wub: :wub: :wub:
vrho1679 Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Takle je na stvari:nosilce sem nabavil(kompletne) tak,da imam sedaj en nosilec za top-case znamke Givi za prodat(brez praskice,leto star)če je ker zainteresiran.Cena?nov:179 eur. moj pa:90 eur.,pir pa roka!Kako zgleda pa poglejte na kakšni slikici,(str.17 in str.54 na galeriji motociklov forumašev)ki sem jo že pripopal na prejšnjih forumskih objavah.l.p.-Yeti Kere nosilce imaš? A lahko kakšno sliko kako to gor paše? Hvala,LP
pohajač Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 No, dons sem dobil pobarvane plastike Ermax za kiler spredaj. Morm rečt, da izdelava je zelo švoh, precej navaden šmafu, za dost visoko ceno. Tudi ni najbolj sedlo/pasalo (sem moral malce obdelati), pa tudi sam dizajn bi lahko bolje speljali. no kdo je bolj kvaliteten ? jaz al Ermax....da o ceni ne govorimo :whistle:
Wobewt Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 no kdo je bolj kvaliteten ? jaz al Ermax....da o ceni ne govorimo :whistle: Hehe, bil je en sam razlog, zakaj nisem naročil plastik pri tebi: to je, da bi moral peljati moped do tebe v Koper, da bi mi vse izmeril (mopi sm imel že v naftalinu za zimsko spanje), pa tudi nisem bil siguren, če si že imel kakšen približen modelček za tak pokrov kilerja. B) No, po naravi sem tudi malce nestrpen in sem hotel čimprej namontirati ta plastiqfantastiq, v AS-u so pa ravno naročevali Ermax za neke kupce in sem se prištulil zraven. Ergo, sem se zelo na hitrico odločil. :) Pa seveda, o kvaliteti ne bi govoril. Saj pravim, moral sem malo rezati, brusiti, vrtati itd..... Pa še malce vibrira, ko dodam gas, tako, da bom namontiral še del pene med kiler in plastiko.... :rolleyes: Imam pa še nekaj v mislih, te pokličem spomladi! Letos sem hotel čimprej zaključiti s tem, za tisto pa ne bo panike. Dobiš PM v kratkem. B) Evo, še slikce s temi plastiq:
Zdrawc Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 upam, da v živo lepše zgleda............ takole na slikah deluje res zelo, zelo plastično
Wobewt Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 upam, da v živo lepše zgleda............takole na slikah deluje res zelo, zelo plastično Nič bolj, kakor na kakršnemukoli drugemu mopedu. Plastiq je pač plastiq. B) Ne moreš skriti...
Gallus Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 ... samo še pomlad počaka in sonce...
pohajač Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 lepa :worship: ....si predstavljaš kako bi ji pasal en rdeče bel spojlerček :whistle:
Gallus Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 ... si ga lahko predstavljem ... samo bo moralo malo počakati na € ... :whistle:
vrho1679 Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 ... samo še pomlad počaka in sonce... Lepa + razpoznavna barva. Nova? Mi smo pa črno nabavl. Nekak bul vajen farbe. Lep pozdrav
Gallus Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Lepa + razpoznavna barva. Nova?Mi smo pa črno nabavl. Nekak bul vajen farbe. Lep pozdrav ... nova ... :010 :010 :010
Demon Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 ... samo še pomlad počaka in sonce... Krasna je! Tudi barva je pravilna izbira!!! :worship: SRECNO VOZNJO!!! :kva2:
_Fingi_ Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 ... samo še pomlad počaka in sonce... Noro lep motor :worship: :worship: Tale retro barva mu res lepo paše :wub: :wub:
Gallus Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 ... tudi menije bila in še je neznansko všeč... :naughty: ... retro B'ol dor barva ... za retro voznike ... :naughty: ... trenutno sta samo 2 v Sloveniji ... :whistle: (semvaženkotmarelapress)
LucifugeRofocale Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 ... trenutno sta samo 2 v Sloveniji ... :whistle: Si ziher? Enega ima moj kolega Sašo, sicer je letnik '06 (moped, ne Sašo B) ). Torej, poleg njegovega, še tvoj?!
Gallus Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 ... ta barvna kombinacija z oklepom in rdeči okvirjem ... :whistle: ... ostalih jih je kar nekaj ... da ne bo pomote ...
vrho1679 Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Tole je pa naša 06 še na D.autobahnu.
Zdrawc Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Tole je pa naša 06 še na D.autobahnu. a od VFRke si se poslovil, ali jo še imaš?
LucifugeRofocale Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 ... ta barvna kombinacija z oklepom in rdeči okvirjem ... :whistle: Ja, na okvir na njegovem mopiju nisem bil pozoren, mogoče je res črn... :hmm: Moram še enkrat zabrisat oko na geštel.
vrho1679 Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 a od VFRke si se poslovil, ali jo še imaš? Prodal. Če mi bo ta tako služila tako dobro kot VFR bom čist zadovoljen. Bomo vidl čez par 10 kil kilometrov. LP
cb1300 Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Prodal.Če mi bo ta tako služila tako dobro kot VFR bom čist zadovoljen. Bomo vidl čez par 10 kil kilometrov. LP uf, pa še kako, pa mal boš na benzinu pršparal, pa ko se navadiš na ta navor.....nočeš druzga met...meni se še vedno kolca po,cb-jki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se