DIESEL Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 gillera runner to je dobra izbira za tebe uaj zato kar iščeš .)
justice Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Sm gledu gilera runner 50, sam to je bolj počasno kokr ne :zzz:
k0ci Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Sm gledu gilera runner 50, sam to je bolj počasno kokr ne :zzz: heh ka pa bi ti rad raketo, hirejš od tega ne dobiš, razn če boš not vložu še 100k+, pol bi pa znalo iz okol 100 al pa 110
DIESEL Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 al pa daš u štartu mal več pa kupiš runner 180 ccm reg. pod 50ccm jih je kr neki na netu.
justice Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) Ok, koliko pa je hitrost gilere runner 50 Kakšne blokade že lahko dam dol, sam to je pa to ;) Še nekaj: Gledam malo gilera runner 180, pa dobiš v nemčiji letnik 2000 za 800€, kako je lahko to tako poceni(v nemčijo res ni problem iti) Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil justice
Stroj Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Mislim da smo že 100x povedal da gre runnerca odblokirana okol 80 kmh.
justice Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Ja gledam jez mal te vaše teme, pa vsak drugač piše Npr. aerox mi je en reku da gre odblokiran 65km/h kle berem da gre kao 80+ Isto npr aprilia sr-50
Stroj Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 yamaha, gilera, peugeot, aprilia...........ta dobre znamke grejo odblokirane vse čez 75
justice Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Vredu, bom nabavu pol aprilio sr-50, ker naj bi bila najmanjša poraba+solidna hitrost Kje ima pa blokade?
XeNon Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 raj yamaho aerox nabav...pomojm d je bol ku aprilija....
Blink182 Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 (popravljeno) raj yamaho aerox nabav...pomojm d je bol ku aprilija.... Zakva že :? Btw. Aprilia SR in aerox mata iste mašine, tk d nevem zakva bi biu aerox bolš Jst sm mev SRko in bi jo kuj še enkrat kupu :OK: :OK: Sj rableni skuterji majo skor usi odstranjeno blokado, tk d ti tega ni treba skrbet, drgač nj bi jo pa mela v avspuhu pa v variomatu pomoje .) Popravljeno Junij 3, 2006. Popravil Blink182
XeNon Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 (popravljeno) men osebno je bulš aerox...zakaj? zatu k je yamaha...pač usak ma raj drugo firmo...če ti je aprilia ušeč...zakaj pa ne...nabau si jo. :D .) Popravljeno Junij 3, 2006. Popravil XeNon
Blink182 Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 men osebno je bulš aerox...zakaj? zatu k je yamaha...pač usak ma raj drugo firmo...če ti je aprilia ušeč...zakaj pa ne...nabau si jo. :D .) Sj jo mam :OK: Drgač sm pa mislu d misleš d je mašina slabi pa to .) je pa res enmu je ena firma ql, drugmu pa druga. .)
XeNon Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 (popravljeno) ...jst mam pa yamaho,:P....P.S. tu d si jo nabav je blo namenjenu unmu justice ampak ni pene :P kok ti pa leti kej drgač tvoja aprilia? 80 al kej več?? :yea1: čak k nis reku d si jo meu?? Popravljeno Junij 3, 2006. Popravil XeNon
DIESEL Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 sj neki ne morš zgrešit kr večina teh skuterjev ma iste mašine oziroma skor identične tak da ni panike glede teh stvari. jepa res da je nekomu lepša yamaha enmu aprilia enmu pa yiying tak da je to čist odvisn od posameznika kaj hoče iz skuterja potegnat al neko dirkanje al mestno vožnjo pa da včasih tut mal zašpana gas zajlo :OK: tak da ne wem kak zgrešit ne moreš . je pa res da je treba bit pri nakupu rabljenega motorja zelo previden ker je dandanes teh švercerjev kot listja in trave in morš met kr srečo da naletiš na uredu lastnika po možnosti prvega .)
Guest Brumer Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Jaz mam Hondo Zoomer, perfekten skuter ;vodno hlajan, 4 taktni (olje menjaš na 6000 Km ali enkrat letno),katalizator ,4-ventilska tehnika,vbrizgalni sistem,lambda sonda ,dinamo starder (vžge neslišno),omejen na 45 Km/h z majhnin posegom na prednji jermenici gre 60 Km/h -za policaje dovolj !!!!!!!!!! :OK:
ovink majstr Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 rad bi prodal skuter PIAGGIO TYPHOON letnik 2002! motor je še povsem nešravfan in je mašina še čist dobra! ima samo 2300km idino kar je ima odrajsane plastike ker je sestrični padu na tla! pa me zanima kje bil ahko to prodau, al pa če je tuki kdo zainteriseran in kok bi dobu zanga
DoMy Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Pozdravljeni vsi na forumu! Odločil sem se za nakup skuterja. Skoraj 100% sem že odločen za peugeota. Ne morem pa se odločit med Speedfight 2 in Jet force. Nameravam pa kupiti rabljenega. Prosim za vaše komentarje!
polini EVO Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 dej ti men sam povej a ti misliš pol kej tunat pežoja?? men osebno sf2 ni ql ker ima uspred 1 vilco, jet force mi je pa prevelik motor :) sam tko za 50ccm sta ok .) jz ti raj predlagam: aerox beta ark aprilia sr 50 1998-2000 runner 50 predusem ti pa predlagam kako 180 ali 125ccm z papirji pa ti ni treba nobenga tuninga dat gor .) ajd
Red Arrow Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 predusem ti pa predlagam kako 180 ali 125ccm z papirji pa ti ni treba nobenga tuninga dat gor .) ajd mislil si mende 180 ali 125ccm s papirji od 50ccm... ;)
polini EVO Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 am ne nism mislu, ker sm vedu da me boste zbadal s tem da je to ukraden. ....gor dol....tko da sm napisu z paperji tok kot ima pač kubikažo .) .) am če pa nimaš pač izpita za A, bi lohka tut mel 180ccm z 50ccm paperji .) ajd
beno Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Ko pa nej bi ga pol skos tehničnga spravu če nobenga ne pozna na tehničnmu da bi mu zrihtov???
Jur3 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Pozdravljeni vsi na forumu! Odločil sem se za nakup skuterja. Skoraj 100% sem že odločen za peugeota. Ne morem pa se odločit med Speedfight 2 in Jet force. Nameravam pa kupiti rabljenega. Prosim za vaše komentarje! Jet-Force je velik lepši od SF2 sam se že novi FUL kvarjo, kaj šele pol uni rableni. Meu ga kolega, ni meu niti 2000km pa je biu umes ene 5x na servisu ker mu je skos neki crknl. Če si že navalu na Peugeota pol raj uzem SpeedFighta 2. Če pa mene prašaš, Gilera runner 50 :OK: Ko pa nej bi ga pol skos tehničnga spravu če nobenga ne pozna na tehničnmu da bi mu zrihtov??? Ja to je res, če ne poznaš tm nubenga se ti sploh ne splača kupvt 125/180 reg. na 50. Sej se da omejevalnik obratou dt not, pa gre pol tm 45-50km/h sam tm ne tehničnem fantki niso tok zabiti da neb vidl da je to 125/180 ne pa 50ccm. :)
polini EVO Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 ja valda da se to prek poznanstva :) :) jz poznam take ljudi k to delajo...oz. pr njih je tako da sam prometno prineseš pa narediš teh. :) .) .) ajd
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se