Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Policaji in kazni 1 2

2. Policijske kazni

3. Polini Gus 70 1 2 3 4 6

4. POLINI težava

5. Polini vs Malossi 1 2 3 4

6. POLINI XP4 110

7. polirna pasta

8. Polž

9. pomagajte

10. POMAGAJTE MI

11. Pomoč

12. pomoč

13. pomoč

14. pomoc

15. Pomoč

16. pomoc

• Zadnje objave

• MARE 65
        Točno to Maus, ker vem o čem govoriš. To debato smo imeli zadnjič in moje mnenje v tej debati, če imaš ekipo, ki uspešno dela na malo daljšeročnih projektih kot je čas med volitvami, je ne moreš menjat zato, ker člani ekipe niso naši (tudi če so neopredeljeni, morajo pač biti naši), ker pa jih pod nujno zamenjajo in to vse niže po rangu (kmalu bo prišlo to že do "golmana na portirnici) gre v naslednjih letih vse u k...c ali pa se nekaj dela na silo, da se pokaže "mi smo pa nekaj naredil", kot si omenil velja za vse, ki so in bodo še vladali.
      • Darko3g
        Obvestilo, da grem avgusta v Trakai na mladinsko svetovno prvenstvo (krasna dvodnevna fura).
      • skalar36
        Zelo kratki vtisi, k ni blo dosti časa. Ampak veselje na sinovem obrazu...neprecenljivo...  Moj obraz pa k sm u denarnico pogledu...se dobr da je bla čelada z zatemnjenim vizirjem gor...
      • frenky71
        Števec na runerci se je zaradi izpraznjenega akumulatorja zresetiral,vsi kilometri na nulo,zdej je pa problem na tehničnem!?Kaj naredit,da ne bodo težil(vprašu pa še sami ne vejo)
      • Banjo
        Na sliki se ne vidi, ampak v zadnjem delu cevke je vstavljene kakšnih 10 cm žice, tako da je zadnji del cevke možno zelo natančno prilagoditi in da zaključna diza (ta je iz trše plastike) lepo nalega na zobnik. Vsekakor pa bo potrebno nekaj časa malo opazovati, kako se obnaša in po potrebi tudi prilagoditi, če bo potrebno.
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!