mk-r Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 včeraj sem se s prijateljem na mariborskem Avto Aktivu slinil nad novimi bemflicami.. ← Kdaj pa pride novi RT v Slovenijo. Al je že tu?
Špilferderber Objavljeno Januar 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 RT je že tu.. zglancan in v salonih.. sam sem res malce šalabajzersko napisal :slap: :whistle:
bobokrajnc Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 včeraj sem se s prijateljem na mariborskem Avto Aktivu slinil nad novimi bemflicami.. ampak.. K1200S.. to pa je povsem druga zgodba.. razstavljeni je sicer malce čudne barve, ampak oblika in (sodeč po fotografijah) napovedana modro-bela kombinacija.. Juhu! Boing boing! ← Koliko je meni znano so v nemčiji vpoklicali vse nove K-je, zaradi "nekvalitetnega" materijala odmičnih gredi(prevelika obraba v visokih obratih). Ne vem če so že porihtali stvar oz tehnologijo v vsakem primeru pa razstavni model v MB še ni bil predelan, tako da ne kupovat, previdnost ni odveč. Na splošno pa velja, da bo moral tudi novi K odrasti vsaj za eno leto, da odpravijo porodne težave. Razumljivo, povsem novi motor, nova ciklistika....nekaj se je šušljalo o težavah z ABS... LP Bobo B)
mk-r Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 Koliko je meni znano so v nemčiji vpoklicali vse nove K-je, zaradi "nekvalitetnega" materijala odmičnih gredi(prevelika obraba v visokih obratih). ← Tudi v salonu v NG je en taki ki še čaka na zamenjavo odmičnih gredi in ga res ne smejo prodati...
Špilferderber Objavljeno Januar 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 ah, moja bokserca bo pa še nekaj časa pri meni :grim
sax Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 mk-r.....pridi k meni na en kafe in ti grem pokazat NOVEGA RTja 1200. haha, ne v garažo ma na Avto Motiv v Kopru. Cena? SITNICA: 4,5 mio cca
Špilferderber Objavljeno Januar 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 mk-r.....pridi k meni na en kafe in ti grem pokazat NOVEGA RTja 1200. haha, ne v garažo ma na Avto Motiv v Kopru. Cena? SITNICA: 4,5 mio cca ← in to verjetno lepo opremljenega..
mk-r Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Cena? SITNICA: 4,5 mio cca ← Ko bom na obali se že oglasim... Glede na to da je cena R1200RT z ABS 3.831.465 SIT ima kar nekaj opreme... Za skoraj 700k :naughty:
tomaž Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 haha, ne v garažo ma na Avto Motiv v Kopru. Cena? SITNICA: 4,5 mio cca ← Ja ga imajo tudi v Ljubljani. Lep, temen grafiten, pa kar precej naladan, ima vse razen ESA (elektronska nastavitev vzmetenja) cena pa 4,35mio sit. Je veliko pa ni veliko. Končno je brez opreme še vedno ful konkurenčna cena. Za tak denar (4,35 mio sit) dobiš pa full motorja.
Noise Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Je bil kdo na predstavitvi v soboto?
Špilferderber Objavljeno Februar 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 žal ne.. po pravici povedano sem tisto poslano vabilo nekje založil in s tem je vse skupaj utonilo v pozabo.. <_<
Greyhound Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Je bil kdo na predstavitvi v soboto? ← Sem bil, imeli so pa samo RT-ja, ker za ST-ja dobava zamuja. Za moj okus v živo izgleda slabše kot na slikah, še posebej sprednji del. GH
Noise Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Sem bil, imeli so pa samo RT-ja, ker za ST-ja dobava zamuja. Za moj okus v živo izgleda slabše kot na slikah, še posebej sprednji del. Stvar, ki me je vedno impresioniralo pri BMW-jih je ta, da se na začetku folku zdijo "grdi", potem pa se jih navadimo, in nam postanejo zanimivi ali pa celo lepi. Spomnite se Scarverja recimo ali pa Rocksterja...
Greyhound Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Stvar, ki me je vedno impresioniralo pri BMW-jih je ta, da se na začetku folku zdijo "grdi", potem pa se jih navadimo, in nam postanejo zanimivi ali pa celo lepi. Spomnite se Scarverja recimo ali pa Rocksterja... ← Ja, imaš prav, mogoče mi bo res še kdaj všeč, zaenkrat se mi pa zdi kot en maxi skuter. Tisto kolo spredaj je nekam majhno. GH P.S. Vozim pa BMW-ja, tako da nisem a priori ideološko pristranski .)
motolover Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Sprednjo luc so pokopirali od PANEUROPE. Ko sem se zadnjic mino salona v Celju peljal sem najprej pomislil, da je Honda notri.
bmw Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Stvar, ki me je vedno impresioniralo pri BMW-jih je ta, da se na začetku folku zdijo "grdi", potem pa se jih navadimo, in nam postanejo zanimivi ali pa celo lepi. Spomnite se Scarverja recimo ali pa Rocksterja... ← the new BMW driver is born ???????????????
Noise Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 the new BMW driver is born ??????????????? ← Mah... Meni so bili vedno všeč BMW-ji, tako motorji kot avti. Furajo en svoj koncept... Samo pri motorjih mi zaenkrat ta koncept še vedno ni "tisti", ki bi mi 100% potegnil in prevladal.... Zaenkrat imam najboljši motor (zame, seveda). Če bi imel neomejeno denarja, bi imel še tri motorje, eden izmed njih bi bil nedvomno novi GS.
tomaž Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Zaenkrat imam najboljši motor (zame, seveda). Če bi imel neomejeno denarja, bi imel še tri motorje, eden izmed njih bi bil nedvomno novi GS. ← Jaz tudi.... :OK:
lasagna Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Stvar, ki me je vedno impresioniralo pri BMW-jih je ta, da se na začetku folku zdijo "grdi", potem pa se jih navadimo, in nam postanejo zanimivi ali pa celo lepi. ... ← To bo kar držalo, jaz se recimo že počasi odpiram estetiki kakšnega novejšega modela, nekje med 1989 in 1994. Čez 10 let bo pa ST kar sprejemljiv. :P
tomaž Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Eni imajo pač zelo dolgo "lajtngo" :lol1:
Noise Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 Takole je bilo na predstavitvi novih BMW modelov... --> BMW: modelno leto 2005
simonsi Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 Škoda ker je tale rumena spaka tolk grda. Je pa tehnični biser, to pa ja :blush: Pa ravno takega sem videl danes nekje pred Planino v smeri Vrhnike.
andrej Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 Včeraj vozil K1200 S in R1200 RT. K je odličen motor, ampak zares navdušil me je pa R. Neverjetno kako udoben in hkrati okreten motor. :OK:
Fazer03 Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 Vem, da je lepota relativna zadeva; vem da imajo vsake oči svojega malarja, ampak tako grdih kot sta R 1200 ST in R 1200 R pa že dolgo ni bilo v trgovinah BMW-ja. Vam da se marsikdo med vami verjetno spomni MZ-jev izpred cca 35 let, ko je obstajal model, ki je imel spojen rezervoar in luč (ki je bila fiksna in je slišala na ime televizor - bila je namreč kvadratne oblike) ... upam, da BMW ne išče inspiracije za naslednje modele pri takih spakah ....
Špilferderber Objavljeno April 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2005 ...in R 1200 R pa že ... K1200R, če smo povsem točni... R1200R bo prava lepotica :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se