kukec1 Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 štima je huda.... sam gre pa nikamor, al se sam men zdi?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 štima je huda.... sam gre pa nikamor, al se sam men zdi?? Men tud tukej zgleda kot da ne gre nikamr.. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 dejansko ne gre nikamor...to pač zvok nardi svoje...zvok ma res hud...in si folk predstavla da vid enga na 600ccm...sam pol se postav na realna tla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Glej nebi želel večjega, čeprav tudi večji nebi škodil. Gre se za to, da mi preprosto ni všeč originalen in ker bo moj motor bom naredil tako da bo meni všeč :) Če imaš z tem probleme.. so samo tvoji :OK: Želel pa sem samo vprašati če bi pasal gor kak drugačen disk in kje bi ga lahko kupil. To je vse :OK: LP, Nejc kup BRAKING diske :D veš kok boš pol zajeban :D Sam to use stane :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Hmm, mislim da je še nekdo z Tomosom na tem forumom pravtako imel problem z zadnjo bremzo.. aligg? Pri njemu ni več primla sploh.. :doze: njemu je semering olje spustu na zadnjem amortizerju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Men tud tukej zgleda kot da ne gre nikamr.. :blink: ja...dejansko tud ne gre nevemkaj...ybr gre bol, pa že ybr ne gre fejst .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 amm..ista mašina??kok velik bl pa loh gre :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 teža, aerodinamika... okretna je tud bol :yes: ko sta ybr pa tomos skup, ybr zgleda ko minimoto :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 teža, aerodinamika... okretna je tud bol :yes: ko sta ybr pa tomos skup, ybr zgleda ko minimoto :P toj tko al pa tko :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky_21 Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 teža, aerodinamika... okretna je tud bol :yes: ko sta ybr pa tomos skup, ybr zgleda ko minimoto :P Tomos je dosti bolj okreten v ovinkih kot ybr in boljše drži smer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 NejcZ: če te že po vsej sili denar tišči, kontaktiraj Kermavner d.o.o. v Lj, so uvoznik za Braking, mogoče imajo kakega ko bi na tomosa pasal :) pa še fajn je ker pošiljajo po pošti, js sem imel disk za mojo xt-jko že naslednji dan doma :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 O hvala za tale info.. v petek grem tak tud v ljubljano.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Ščitnike za čez ročke sem jaz vzel kar na tomosu. Znamka je polisport al neki podobenga. So pa taki, da so na obeh straneh vpeti na krmil, cena 29€. Eno vprašanje glede sklopke.Sicer je to moj prvi motocikel ampak mislim, da je nekaj narobe s sklopko. Ugasnjen motor v prostem teku, lahko normalno porivam, če pa prestavim v prestavo in držim sklopko, gre pa malo težje.Očitno sklopke ne spusti do konca. Sem našponal zajlo pa je isto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 (popravljeno) Kolikor je meni znano bi moglo z stisnjeno sklopko iti še lažje.. :hmm: BTW, so teli? http://www.polisport.com/produtos.php?ID=637 http://www.polisport.com/produtos.php?ID=27 Popravljeno Maj 12, 2007. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Ščitnike za čez ročke sem jaz vzel kar na tomosu. Znamka je polisport al neki podobenga. So pa taki, da so na obeh straneh vpeti na krmil, cena 29€. Eno vprašanje glede sklopke.Sicer je to moj prvi motocikel ampak mislim, da je nekaj narobe s sklopko. Ugasnjen motor v prostem teku, lahko normalno porivam, če pa prestavim v prestavo in držim sklopko, gre pa malo težje.Očitno sklopke ne spusti do konca. Sem našponal zajlo pa je isto ko daš v prestavo se vrtijo še zobniki v menjalniku....sklopka "loči" glavno gred od menjalnika in ne menjalnika od ketne, zato ga malo težje rineš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Eno vprašanje glede sklopke.Sicer je to moj prvi motocikel ampak mislim, da je nekaj narobe s sklopko. Ugasnjen motor v prostem teku, lahko normalno porivam, če pa prestavim v prestavo in držim sklopko, gre pa malo težje.Očitno sklopke ne spusti do konca. Sem našponal zajlo pa je isto prosti tek ni enako v prestavi+stisnjena sklopka zato ankar preveč šponat zajle da ne boš kšne škode naredu. na ročki more bit ene 2-4mm lufta (poglej navodila) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 A kdo ve, kje je na Gorenjskem kakšen serviser za ta motor. Pa ne Nahtigal. Sem peljal k njemu, pa mu motor že 3 dni stoji zunaj na dežju pa ga še pogledal ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 A kdo ve, kje je na Gorenjskem kakšen serviser za ta motor. Pa ne Nahtigal. Sem peljal k njemu, pa mu motor že 3 dni stoji zunaj na dežju pa ga še pogledal ni. Zka ga mas na serivsu? Bremze? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Ščitnike za čez ročke sem jaz vzel kar na tomosu. Znamka je polisport al neki podobenga. So pa taki, da so na obeh straneh vpeti na krmil, cena 29€. Eno vprašanje glede sklopke.Sicer je to moj prvi motocikel ampak mislim, da je nekaj narobe s sklopko. Ugasnjen motor v prostem teku, lahko normalno porivam, če pa prestavim v prestavo in držim sklopko, gre pa malo težje.Očitno sklopke ne spusti do konca. Sem našponal zajlo pa je isto to ni nič hudo narobe. čisto normalna reč. tudi večlamelna sklopka nikoli ne popolnoma odvoji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 se servise imaš napisane na tomosovi strani. Pa se ti nič ne smili motor k more bit zunej? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Na servisu je zaradi večih stvari. Prvo so skurjene ploščice in disk, ne po moji krivdi. LUči niso več delale, lahko bi sam popravil, samo zakaj, če je v garanciji. Sklopka je neki čudna.Daš iz lera v prvo, ti motor takaj cukne. Za na servis sem dal v auspuh nazaj dušilec. po 15km sem ga vzel ven in je na debelo prekrit s sajami-je to normalno?MIslim, da ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Na servisu je zaradi večih stvari. Prvo so skurjene ploščice in disk, ne po moji krivdi. LUči niso več delale, lahko bi sam popravil, samo zakaj, če je v garanciji. Sklopka je neki čudna.Daš iz lera v prvo, ti motor takaj cukne. Za na servis sem dal v auspuh nazaj dušilec. po 15km sem ga vzel ven in je na debelo prekrit s sajami-je to normalno?MIslim, da ne. Huh, bed :BUA: Kaj pa je blo z lučmi? mislm, a so šle sam žarnice, al je blo zjeban kej več, kšni kontakti pr ročkah, napeljava? Da ti pa cukne ko daš iz lera v prvo je pa normalno dokler motor še ni ogret :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Na servisu je zaradi večih stvari. Prvo so skurjene ploščice in disk, ne po moji krivdi. LUči niso več delale, lahko bi sam popravil, samo zakaj, če je v garanciji. Sklopka je neki čudna.Daš iz lera v prvo, ti motor takaj cukne. Za na servis sem dal v auspuh nazaj dušilec. po 15km sem ga vzel ven in je na debelo prekrit s sajami-je to normalno?MIslim, da ne. ko daš iz lera v prvo čist pri vsakem motorju cukne, vsaj do zdej sm js vedno to opazu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Na servisu je zaradi večih stvari. Prvo so skurjene ploščice in disk, ne po moji krivdi. LUči niso več delale, lahko bi sam popravil, samo zakaj, če je v garanciji. Sklopka je neki čudna.Daš iz lera v prvo, ti motor takaj cukne. Za na servis sem dal v auspuh nazaj dušilec. po 15km sem ga vzel ven in je na debelo prekrit s sajami-je to normalno?MIslim, da ne. Da mal cukne je čist normalno. Ampak nasploh pa imaš kar dosti problemov :unsure: Mogoče pa si zato dobil "zadnjega" n tako ugodno.. Nevem, upam da rešiš vse! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 to bi telefon zvonil pr tomosu :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se