666 Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 Odvisno od kvalitete. Stage6 so počle ko se je motor na mestu prevrnu, Acerbisove so pa zdržale ena 5 padcev pa še niso počle ja samo acerbisove so 70e. se mi zdi to je pa malo dosti za moje pojme za 2 ročki
pevecm Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 (popravljeno) ja samo acerbisove so 70e. se mi zdi to je pa malo dosti za moje pojme za 2 ročki Dodaš še 20€ in imaš Acerbis ščitnike, ki so ojačane z aluminijem. Tistih pa ne boš z lepa uničil. @666, Če velikrat padeš se ti to definitivno splača dat tok dnarja za ročke. Ročka za kuplungo je enih 15€ pa ročka je enih 10€, po pa če še kak nosilec zlomiš pa moraš plačat že za pol cene ščitnikov. Pomojem se ti splača kupt ene dobre ščitnike (cca 70-90€) in jih lahko pošravfaš dol, ko prodaš motor in namontiraš na drugega. Popravljeno Avgust 6, 2010. Popravil pevecm
666 Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 Dodaš še 20€ in imaš Acerbis ščitnike, ki so ojačane z aluminijem. Tistih pa ne boš z lepa uničil. @666, Če velikrat padeš se ti to definitivno splača dat tok dnarja za ročke. Ročka za kuplungo je enih 15€ pa ročka je enih 10€, po pa če še kak nosilec zlomiš pa moraš plačat že za pol cene ščitnikov. Pomojem se ti splača kupt ene dobre ščitnike (cca 70-90€) in jih lahko pošravfaš dol, ko prodaš motor in namontiraš na drugega. ja vem ja impulz je že več krat padel pa ga dobro varujejo te ročke
budacki Objavljeno Avgust 7, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2010 Dodaš še 20€ in imaš Acerbis ščitnike, ki so ojačane z aluminijem. Tistih pa ne boš z lepa uničil. @666, Če velikrat padeš se ti to definitivno splača dat tok dnarja za ročke. Ročka za kuplungo je enih 15€ pa ročka je enih 10€, po pa če še kak nosilec zlomiš pa moraš plačat že za pol cene ščitnikov. Pomojem se ti splača kupt ene dobre ščitnike (cca 70-90€) in jih lahko pošravfaš dol, ko prodaš motor in namontiraš na drugega. Navadne plastične Acerbisove za 35€ zdržijo vsak padec! Mam doma en komplet, sam en vijak manjka, če kdo rabi!
supermoto5555 Objavljeno Avgust 7, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2010 Morda kdo pozna lastnika tega motorja? http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=3988148
supermoto5555 Objavljeno Avgust 8, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2010 Morda kdo pozna lastnika tega motorja? http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=3988148 A bo slučajno kdo prodajal v kratkem času svojega? Lahko je Replica ali pa navadni.
RChilti Objavljeno Avgust 8, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2010 A bo slučajno kdo prodajal v kratkem času svojega? Lahko je Replica ali pa navadni. Imam replico. Piši pm
DIINGGO Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Kakšno razmerje zobnikov ima tomos uspred pa uzad? Pa a se je že gdo igrou stem pa kok je dubu kej? roko 1
DIINGGO Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Aja pa kje bi jih lahko dubu? tnx roko 1
lipncan Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 in a tk da je to kr vredu motor al ka??
crayzeh Objavljeno Avgust 26, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2010 Mene pa zanima kok vm kej ola pokur, pa na kok km ga menate? :closedeyes:
domi46 Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 in a tk da je to kr vredu motor al ka?? tomosu nč ne manka .) ma od yamahe mašinco in dela ku urca sm pravjo da lahku pa tut ole začne pit...je pa sigurnu bulš tomosa kupet ku pa yamaho xt125x
prasec Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Nism še menjal olja na mojem Tomosakiju, pa me zanima kdaj šipka pravilno kaže, ko je na tački al ko motor postaviš pokonc. Upam da sm dost jasn napisu kaj hočem vprašat. lp
budacki Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Nism še menjal olja na mojem Tomosakiju, pa me zanima kdaj šipka pravilno kaže, ko je na tački al ko motor postaviš pokonc. Upam da sm dost jasn napisu kaj hočem vprašat. lp Šipca* Ehm ko je motor ravno ( vertikalno )
macak333 Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 (popravljeno) Nism še menjal olja na mojem Tomosakiju, pa me zanima kdaj šipka pravilno kaže, ko je na tački al ko motor postaviš pokonc. Upam da sm dost jasn napisu kaj hočem vprašat. lp Ko je pokonc. P.S.: budacki, kdo ti je dovolil, da me prehitiš Popravljeno Avgust 27, 2010. Popravil macak333
prasec Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Ko je pokonc. P.S.: budacki, kdo ti je dovolil, da me prehitiš Dobr, hvala, mam nekje na polovici, tko da ni še panike:D Če pa gledaš ko je na taci pa kaže nulo. hvala, grem lohk v miru na pivo lp
pevecm Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Šipca* **Šipka Tomos nima šipce, ampak ma šipko ki ma gor min in max, ki je zašraufana v odprtini za nalivat ole. A se motm??
DIINGGO Objavljeno Avgust 28, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2010 (popravljeno) Nism še menjal olja na mojem Tomosakiju, pa me zanima kdaj šipka pravilno kaže, ko je na tački al ko motor postaviš pokonc. Upam da sm dost jasn napisu kaj hočem vprašat. lp Šipko odšraufi obriš zašraufi nazaj pol pa motor naravnost postav pa še enkat šipko odšraufi in poglej, tko pravilo kaže. Ups sm že mau pozn za tale odgovor hehe a je kdo menju že zobnike? Pa kok je dubu kj, aja pa kok so veliki ane, pa kje bi jih lohk dubu. tnx Popravljeno Avgust 28, 2010. Popravil DIINGGO sajina, Ervin93 in roko 3
prasec Objavljeno Avgust 30, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2010 Hvala vsem glede olja pa šipke. Sem preveril in je nekje na polovici, tko da za letos bo še, itak je že skor zima:D lp
tad3y Objavljeno Avgust 30, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2010 Jst ti usen svetujm, da na usake tuk časa preverš količino olja, da nebo kšn problem. kurjac 1
Stirkac Objavljeno Avgust 31, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2010 jp glih dans odprl olje pa je blo še glih tolk da se je čist spodna ploskev šipke dotaknila olja tolk je porabe od servisa(spomladi) se pravi da sezono ziher more zdržat (no odvisno kolk km prevoziš)...
merto Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 (popravljeno) Evo, tud jst prodajam svojga tomosa: http://www.avto PIKA net/_MOTO/ad.asp?ID=4062235 ceno lahko še mal spustim Popravljeno September 7, 2010. Popravil merto
gišpa Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 prodam novo zadnjo široko feltno z novo gumo in zobnikom ter diskom
xakrapovic Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 prodam novo zadnjo široko feltno z novo gumo in zobnikom ter diskom kolk široko 130?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se