Tomyboy Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Bi bil kdo tako prijazen in zmeril razmik med vijaki preko osi, ki držijo zadnji verižnik.Pa kakor se spomnim so ti vijaki postavljeni tako v parih, niso enakomerno razporejeni po obodu.Tako da bi rabil še razmik med dvema vijakoma, ki sta v paru. Pa če kdo ve koliko členov ima veriga. Če pa kdo zagotovo ve, da to paše na CH racing WSM 125 pa še toliko boljše.
xakrapovic Objavljeno September 18, 2010 Opozori Objavljeno September 18, 2010 zdravo mene pa zanima kakšna je pnematika continental conty-twist sport SM ?
Ervin93 Objavljeno September 18, 2010 Opozori Objavljeno September 18, 2010 (popravljeno) zdravo mene pa zanima kakšna je pnematika continental conty-twist sport SM ? za sport ti nemorm povedat lahko PA za navadne. Preveč so na špico in sploh ne padejo lepo v ovink. V počasnih ovinkih guma ni stabilna pa tud segreva se celo večnost. pa tud ne držijo fajn, preveč tresejo in popuščajo. Zdej sm to primerju z dunlop gumo katere sm mel prej (ble so popolne za moj stil vožnje). Še prva "vgradnja" michelin se je lepš pelala! Popravljeno September 18, 2010. Popravil yourfriend11
xakrapovic Objavljeno September 20, 2010 Opozori Objavljeno September 20, 2010 za sport ti nemorm povedat lahko PA za navadne. Preveč so na špico in sploh ne padejo lepo v ovink. V počasnih ovinkih guma ni stabilna pa tud segreva se celo večnost. pa tud ne držijo fajn, preveč tresejo in popuščajo. Zdej sm to primerju z dunlop gumo katere sm mel prej (ble so popolne za moj stil vožnje). Še prva "vgradnja" michelin se je lepš pelala! in n kateremu motorji si imel te gume??
Kvasko Objavljeno September 20, 2010 Opozori Objavljeno September 20, 2010 za sport ti nemorm povedat lahko PA za navadne. Preveč so na špico in sploh ne padejo lepo v ovink. V počasnih ovinkih guma ni stabilna pa tud segreva se celo večnost. pa tud ne držijo fajn, preveč tresejo in popuščajo. Zdej sm to primerju z dunlop gumo katere sm mel prej (ble so popolne za moj stil vožnje). Še prva "vgradnja" michelin se je lepš pelala! Men so ble čist ok. Stabilne, držale do roba... zame supr guma za supr ceno
xakrapovic Objavljeno September 21, 2010 Opozori Objavljeno September 21, 2010 Men so ble čist ok. Stabilne, držale do roba... zame supr guma za supr ceno ja jst jo bom kupu zdaj samo z 51.45€
Roky994 Objavljeno September 21, 2010 Opozori Objavljeno September 21, 2010 ja jst jo bom kupu zdaj samo z 51.45€ Js ti prodam komplet, čist novih dunlopk. PM če te zanima.
DIINGGO Objavljeno September 21, 2010 Opozori Objavljeno September 21, 2010 Evo Tomos gre tud po vodi dobr hehe tunned 1
pevecm Objavljeno September 21, 2010 Opozori Objavljeno September 21, 2010 Evo Tomos gre tud po vodi dobr hehe Nisi zdržal??
DIINGGO Objavljeno September 21, 2010 Opozori Objavljeno September 21, 2010 Nisi zdržal?? Jah lej jst rt probam use živo hehe
tomazin Objavljeno September 23, 2010 Opozori Objavljeno September 23, 2010 Če koga zanima prodajam tomosa.. info na ZS .)
Stirkac Objavljeno September 23, 2010 Opozori Objavljeno September 23, 2010 Evo Tomos gre tud po vodi dobr hehe lol žabice plavajo hahaha
abn Objavljeno September 25, 2010 Opozori Objavljeno September 25, 2010 prodam vilice USD 40 Marzocchi črne nastavljive obnovljene.Pašejo na Tomosove križe cena 270€ + ps
tunned Objavljeno September 29, 2010 Opozori Objavljeno September 29, 2010 a kdo prodaja spredno feltno za tomos sm 125? PM
logarr Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Živjo, en prjatu ma tegale tomosa pa je reku če lahko mal povprašam glede kita, vem da obstaja power kit, odmična in fergazer pa me zanima a je kakšen big bore kit tudi al samo to obstaja. Za ybr/xt nisem nič najdu, sam kolkr vem je ista mašina ane.
amp Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Živjo, en prjatu ma tegale tomosa pa je reku če lahko mal povprašam glede kita, vem da obstaja power kit, odmična in fergazer pa me zanima a je kakšen big bore kit tudi al samo to obstaja. Za ybr/xt nisem nič najdu, sam kolkr vem je ista mašina ane. Za kit se kupi drugo odmično (RACING), uplinjač DELORTO 26 ali 28 mm, ter naštelajo se še vse ostale ostale stvari, ter uplinjač se naštela z iglami ter dizami... Lahko se da pa še wiseco bat notr, sam je treba dat pa še cilinder nardit, ker je ta bat manjši od original
speedfighttuning Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 Za kit se kupi drugo odmično (RACING), uplinjač DELORTO 26 ali 28 mm, ter naštelajo se še vse ostale ostale stvari, ter uplinjač se naštela z iglami ter dizami... Lahko se da pa še wiseco bat notr, sam je treba dat pa še cilinder nardit, ker je ta bat manjši od original In kaj je fora stavit manjši bat notr? Kaj nej bi s tem prdobu? Večjo kompresijo
sajina Objavljeno Oktober 25, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2010 (popravljeno) no, pri nas doma se že fanj pozna recesija, pa bo treba prodat pred 100km narjen servis (use kr rabi)...gume imajo 5000km-še za 1 sezono če koga zanima- ZS, msajina@gmail.com (oglas/slike so na avtonetu)...monster edition ) LP Popravljeno Oktober 25, 2010. Popravil sajina
Donki Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 Pozdrav Ve kdo v keri trgovini bi se dal športno odmično kupt al pa prek kkšnga posrednika?? Lohka pa tud kkšno rableno če ma kdo kej..
Ervin93 Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 (popravljeno) Pozdrav Ve kdo v keri trgovini bi se dal športno odmično kupt al pa prek kkšnga posrednika?? Lohka pa tud kkšno rableno če ma kdo kej.. amp Napiš mu ZS pa ti bo vse povedu Popravljeno Oktober 28, 2010. Popravil yourfriend11
prasec Objavljeno November 14, 2010 Opozori Objavljeno November 14, 2010 A kdo ve kako se pride do akumulatorja? U glavnem me zanima. če se sedež samo odpuli dol, al je kje prišraufan? lp
tomazin Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 A kdo ve kako se pride do akumulatorja? U glavnem me zanima. če se sedež samo odpuli dol, al je kje prišraufan? lp Prišraufan je iz obeh strani, rabiš inbus
zonfii Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 Zanima me, če kdo prodaja ali pa pozna koga, ki bi prodajal sprednjo platišče za Tomos SM 125F dimenzij 100/80 17 ali pa 110/70 17 (od Replica Cup), po možnosti trgovine, servis okolici Velenja-Celja(štajerska). Na daljši enduro turi sem nagazil na eno veliko luknjo v cesti in mi je prednjo gumo kar precej zvilo - pozna se tudi na feltni, ki je obtolčena. Bi lahko kako to popravil ali se splača kupiti novo feltno? Motor je original Tomos SM 125F in me zanima če bi spravil gor sprednje platišče od Replica Cup modela, ki je širša guma, ker zadnjo platišče od Replice že imam doma in gre gor... Hvala za vse odgovore, LP!
dejansupermoto Objavljeno November 23, 2010 Opozori Objavljeno November 23, 2010 (popravljeno) No v soboto sm pa tut jest dobu tomosa replico cup Res ma hud zvok. A mi lahko kšn pove ker večji frgazar najbol gor paše pa kuko potem zadnji plastiki prišraufaš k sta zdj prišravfani v airbox če daš gor še šprtni filter? Popravljeno November 23, 2010. Popravil dejansupermoto
VERMA Objavljeno November 24, 2010 Opozori Objavljeno November 24, 2010 Mene pa zanima kok ma tale tomos supermoto končno hitrost in kaj se da sprement na njemu za višjo hitrost
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se