LooLekSLO Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 Ahoj Ti, dej povej kje kupuješ dele. Rabim pa zavorne ploščice, pa filter za olje pol pa gasa. lp Ne kupujem jih, saj do sedaj sem še vedno servisiral na pooblaščenem servisu.
Noiser69 Objavljeno Januar 31, 2011 Opozori Objavljeno Januar 31, 2011 (popravljeno) Ahoj Ti, dej povej kje kupuješ dele. Rabim pa zavorne ploščice, pa filter za olje pol pa gasa. lp Ko sm js kaj rabo, sm zmern v Tomos Koper poklico pa so vse takoj poslali. PRODAJALNA REZERVNIH DELOV IN NOVIH DVOKOLES Patricija Drofenik tel: 05 668 44 40 Ponedeljek-petek od 9.00 do 14.00 Popravljeno Januar 31, 2011. Popravil Noiser69
amp Objavljeno Januar 31, 2011 Opozori Objavljeno Januar 31, 2011 Ahoj Ti, dej povej kje kupuješ dele. Rabim pa zavorne ploščice, pa filter za olje pol pa gasa. lp za ploščice lahko kontaktiraš mene mam navoljo EBC in original drugače pa tomos nima oljnega filtra. Ima samo mrezico, ki je v mašini....
xakrapovic Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 zanima me če kdo pozna kakega uredu serviserje za tomos motor na primorsek ( vipauska dolina) ??
DIINGGO Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 A ma še kdo problem da se mu 5 prestava ne zvrti do konca, pa ker zobnik bi lahko zamenu da bi se zvrtela 5?
Donki Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Tisti k mate/ste mel na Tomosu frgazr Dellorto VHST 28, kje ste ga kupl..
vidic96 Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 Eno uprašanje dones sm ga malo vzgal in se pelem in kr crkne probam starter nc probam kurbel (nožni zaganjač) nič probam žmiguci dela , hupa dela, N lučka mi sveti a se je lohka kaksen kabel staknil ? Bi biu res vesel ce bi mi kdo odgovoril...Se res zahvaljujem ze v naprej....
budacki Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 Eno uprašanje dones sm ga malo vzgal in se pelem in kr crkne probam starter nc probam kurbel (nožni zaganjač) nič probam žmiguci dela , hupa dela, N lučka mi sveti a se je lohka kaksen kabel staknil ? Bi biu res vesel ce bi mi kdo odgovoril...Se res zahvaljujem ze v naprej.... Svečko vn pa spucat.
vidic96 Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Svečko vn pa spucat. Ja sam z tem k sm mislu starter nic mi noce sploh zavrtet pa k sm spelu mi je pa vzgal z starterjem sicer je res neki crknu na zacetku pol pa spelem pa crkne probam starter pa nic tud zavrti ne ... na kurbel pa ni hotu vzgat.... Zmigauci pa N lucka sveti pa use dela sam noce starter zavrtet....
domi46 Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Ja sam z tem k sm mislu starter nic mi noce sploh zavrtet pa k sm spelu mi je pa vzgal z starterjem sicer je res neki crknu na zacetku pol pa spelem pa crkne probam starter pa nic tud zavrti ne ... na kurbel pa ni hotu vzgat.... Zmigauci pa N lucka sveti pa use dela sam noce starter zavrtet.... če na kurbel motor vrti probej svečko zamenat oz spucat pa potem probej užgt
vidic96 Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 če na kurbel motor vrti probej svečko zamenat oz spucat pa potem probej užgt Evo najdel sm napako Ce imate problem da kr naenkrat crkne na kurbel ne vzge , starter sploh ne vrti... prvo poglejte pod STEVEC ker so stirje kabli in en je bil IZKLUCEN... Ko sm ga vtaknil nazaj je prec v prvo vzgal.... Sm su ucer pol en krog od vesela hh
Torres Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Rad bi vprašal kje se štima zadnji amortizer? Na šraufu, ki je takoj pod vzmetjo in je zelo velik ali morda kje drugje? In v katero smer ga je potrebno šraufati oziroma odšraufati da je amorizer bolj trd.
prasec Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Rad bi vprašal kje se štima zadnji amortizer? Na šraufu, ki je takoj pod vzmetjo in je zelo velik ali morda kje drugje? In v katero smer ga je potrebno šraufati oziroma odšraufati da je amorizer bolj trd. Tam ja, logično, če zategneš stisneš vzmet in je bol trdo vse skupaj. Lažje ti bo, če bo zadnja guma v zraku. lp
Torres Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Samo nekaj bi vprašal a je zaug zaprt ko je naprej a ko je nazaj?
DIINGGO Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Samo nekaj bi vprašal a je zaug zaprt ko je naprej a ko je nazaj? Zaug je na dol odprt na gor pa zaprt.
zonfii Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Če kdo rabi, prodajam original fergazer/uplinjač od Tomos SM125 Mikuni UCAL, skoraj nič rabljen, brezhiben, ker imam gor večjega... Več na ZS ali pa na mail (bobnboy@gmail.com). Prodaja se pa tudi komplet original zadnja luč s smerniki, odlično ohranjena. lp
Torres Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Zanima me kako izklopiš senzor na tački da ne crkne takoj ko ga daš na tačko? A je treba une kablčke odklopit prevezat a kaj?
guzzilemans Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Zanima me kako izklopiš senzor na tački da ne crkne takoj ko ga daš na tačko? A je treba une kablčke odklopit prevezat a kaj? Vesel bodi da crkne, saj je to edino pravilno. Jaz sem že starejši motorist, pa vem koliko je bilo včasih nesreč, ravno zaradi tega ker so fantje pozabili vrniti stransko tačko v prvotni položaj. Še veliko srečno prevoženih kilometrov! Bremzer 1
Torres Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Vesel bi bil če bi crknil ko bi dal v prvo ne pa da crkne oz. ne vžge če je v leru. thenejc in Bremzer 2
pevecm Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Zanima me kako izklopiš senzor na tački da ne crkne takoj ko ga daš na tačko? A je treba une kablčke odklopit prevezat a kaj? Vzem dol stikal, pa poštudiri kdaj je tokokrog sklenjen. Ali takrat ko je tačka dol, ali takrat ko je tačka dol. Glede na to boš potem vedu, ali moraš naredit kratek stik, ali moraš pustiti kontakta narazen. To ti bo prišlo v poštev da je stikalo navadno, brez kakršnih koli uporov. Če pa ne bo šlo tako, boš moral pa še kakšen upor vezat vmes.
Bremzer Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Vzem dol stikal, pa poštudiri kdaj je tokokrog sklenjen. Ali takrat ko je tačka dol, ali takrat ko je tačka dol. Glede na to boš potem vedu, ali moraš naredit kratek stik, ali moraš pustiti kontakta narazen. To ti bo prišlo v poštev da je stikalo navadno, brez kakršnih koli uporov. Če pa ne bo šlo tako, boš moral pa še kakšen upor vezat vmes. NE GA učit takih bedarij!!! Imam kolega,ki je s posojenim motorjem zaradi spuščene stranske tačke in demontiranega stikala stranske tačke grdo padel in ostal delni invalid !! Ps: Stikalo stranske tačke se lahko demontira SAMO če tudi tačko demontiraš!!
pevecm Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 NE GA učit takih bedarij!!! Imam kolega,ki je s posojenim motorjem zaradi spuščene stranske tačke in demontiranega stikala stranske tačke grdo padel in ostal delni invalid !! Ps: Stikalo stranske tačke se lahko demontira SAMO če tudi tačko demontiraš!! Oprosti. Ne bom več ...
budacki Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 Vesel bi bil če bi crknil ko bi dal v prvo ne pa da crkne oz. ne vžge če je v leru. Ne vžge niti v leru? To pa dvomim ^^ al je to sam pr Tomosu? xD Pusti tak, kok× je men to plastike rešilo na Suzlu huhu
Torres Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 Niti v leru ne zato me pa moti... Baje da ma sam Tomos tak
budacki Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 Niti v leru ne zato me pa moti... Baje da ma sam Tomos tak Pusti na miru.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se