s1m0n Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 ej fantki kok vam zre tomos meni zre 3,2-3,8 litra... :worship: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s1m0n Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Kako se pa kaj obnese na terenu?Imaš serijske prenose?Tudi SM dobro pleza po hribih in gozdovih, pač ga pa omejujejo prenosi in gladke gume. Mi je pa všeč, ko agregat zvezno vleče, je lepo umirjen. Ni tiste živčnosti kot pri 2T motorjih. ja mam serijske prenose pa je kr vredu...ni neki ala cross sam je pa dobr. drgač pa druga vrti po blatu ku zmesanu, še po makedamu zavrti za šalo v ovinek... :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s1m0n Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 a je lep pogled? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s1m0n Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 am... a mogoče kdo ve kje pride oljni filter....??? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 tale tud lepo zgleda :worship: pa še praktičen je, če ga misliš uporablat za brezpotja (NejcZ ;) ) Kaj je, danes sm 200km po cesti naredu, tk da psst :whistle: Drugače pa je tak ane.. more bit motor vsestranski :rolleyes: , če bi mel dovolj denarja bi sigurno mel več motorjev hehe. Tako pa nimam, pa probujem enega ponucat kjer se le da. Se pa tud z supermoto varjanto da lepo peljat po kaki (suhi) travci, makedamu, pa po blatu, samo mal ga loviš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sava Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 tega endurota je frend kupu pred parimi dnevi, me je včer mal zapelu, pa kr lepo potegne, za na teren ne zgleda slb. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Kaj je, danes sm 200km po cesti naredu, tk da psst :whistle: Drugače pa je tak ane.. more bit motor vsestranski :rolleyes: , če bi mel dovolj denarja bi sigurno mel več motorjev hehe. Tako pa nimam, pa probujem enega ponucat kjer se le da. Se pa tud z supermoto varjanto da lepo peljat po kaki (suhi) travci, makedamu, pa po blatu, samo mal ga loviš. sj zato...enduro se mi zdi bolj vsestranski kot sm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 sj zato...enduro se mi zdi bolj vsestranski kot sm SM je pa lepši :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Ammm, dans se prpelem pred garažo in začnem pucat motor, pa vidim da ni več pokrovčka na olju za zadnjo bremzo :headbang: Kdo ve kje bi lahk dobo pokrovček? (Tista guma in obroček sta še ostala) ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Ammm, dans se prpelem pred garažo in začnem pucat motor, pa vidim da ni več pokrovčka na olju za zadnjo bremzo :headbang: Kdo ve kje bi lahk dobo pokrovček? (Tista guma in obroček sta še ostala) ???? Enmu kolegu, sicer na drugem motorju so ukradli to.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Mi lahko prosim en odmeri to dolžino....(označeno na sliki)....Dobi za pivo ko se srečamo..hehelp Jst sm zmeru 30.5 cm upam da ti kaj pomaga. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Enmu kolegu, sicer na drugem motorju so ukradli to.. Js ga še nism kje zuna pušo, al pa kk, zmern v garaži biv, tak da je odpadlo, druge ni... Kje bi pa lahk dobo to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Js ga še nism kje zuna pušo, al pa kk, zmern v garaži biv, tak da je odpadlo, druge ni... Kje bi pa lahk dobo to? Jah na tomosu naročaš, ni drugega, samo sam pokrovčka ne dobiš, dobiš cel rezervoarček, pa še kak kabl zravn verjetn lol :) Men so pa žmigavci dans začeli jebat hehe :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Jebejo se naj, bom rajš neki gr čez zalimu al pa si sam kaj naredu, počas nem več balance najdo :headbang: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 ampak res imate same probleme s temi tomosi :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 ampak res imate same probleme s temi tomosi :slap: Bo držalo ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 BANG! imamo priznanje :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 js še nism meu nobenih :winkiss: ju3 pa začnem z njim furat za izpit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Sej ni tisto da bi mev neke vlke probleme, sam take malenkosti nepopolno narjene se najdejo, pa jebeš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Jao, nič nena limaj čez, kupi novo, po mojem da ni več kot 15€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Sej ni tisto da bi mev neke vlke probleme, sam take malenkosti nepopolno narjene se najdejo, pa jebeš :) no edina stvar.. klučavnico mi niso dost notr zalepl tak da ko potegnem kluč vn mi še klučavnca učas gre zram vn :lol: .. morm zalimat to :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 no edina stvar.. klučavnico mi niso dost notr zalepl tak da ko potegnem kluč vn mi še klučavnca učas gre zram vn :lol: .. morm zalimat to :P haha, lool :whistle: Men je pa na zadnji luč že tretjič crknila štop luč (no, prvi dvakrat je bila navadna luč). Mja, je kar pestra jo, pa dobr, drugače bi pa dolgčas bil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 no edina stvar.. klučavnico mi niso dost notr zalepl tak da ko potegnem kluč vn mi še klučavnca učas gre zram vn :lol: .. morm zalimat to :P :lol1: se zgodi sej pravim, v eni ridi bom pa še sam bačanco v roki držo :P (upam da ne) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 :lol1: se zgodi sej pravim, v eni ridi bom pa še sam bačanco v roki držo :P (upam da ne) A misliš ti kej izpit nardit al? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 :lol1: vsi ste tko govorl čez 2T pa vse, zdaj pa mate to ko je mašina vredu ampak čist vse drugo v k**** Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se