Skoči na vsebino

Tomos SM (SuperMoto) 125

jupiter

Priporočene objave

u šit pa še nalepke sm pozabu :evilgrin: men se res še nič od naštetega ni pokvarilo newem mogoče so ga men kej posebi priredil. Pa ne morš kle zdj primerjat k več ko je istih motorjev več bo problemov. Če bi se zbralo 10 modelov kle dele z ybr pomoje težavcam ne blo konca.

ewo sva ze dva. meni tudi nič ne crkuje.....tako da :worship: . edino kar me moti je to da cvilijo diski samo to ni tak problem......ne vem kaj ste tako proti tomosu......kako delaš z motorjem tako ga mors servisirat....če lepo delas z njim tut dlje zdrži...... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ewo sva ze dva. meni tudi nič ne crkuje.....tako da :worship: . edino kar me moti je to da cvilijo diski samo to ni tak problem......ne vem kaj ste tako proti tomosu......kako delaš z motorjem tako ga mors servisirat....če lepo delas z njim tut dlje zdrži...... :whistle:

men tut bremze cvilijo pa kaj :D sicer kakih par sekund po tem če dam moker motor stat :) ko gre par x skozi pa je s5 vse tak ko more bit :D

drgač pa škoda da tolk tomosov tak na vlko jebe...če bi bli tipi topi fajn da nebi nič crkovalo bi si lahk fajn firmo dvignli še ob kakem novem modelu...

bi ga pa kr mel mal za igračkanje :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mal updejta.. trenutno so baje v kontaktu z tomosom, ker v treh dneh še niso sami pogruntali kaj je narobe in moram poklicati ob 3 spet... ajej :) :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js tud, s tomosom :naughty:

Čeprav na spredno bremzo ni štop luč gorela :headbang: , sm mal na skrivaj na zadno stisnu :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitke obema :)

Aja, zdej vidite vsi.. tud na replikah znajo jebat stvari := kot so štop luč, popoldno nedelovanje zadnje bremze... hehehee :D

Popravljeno . Popravil NejcZ
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitke obema :)

Aja, zdej vidite vsi.. tud na replikah znajo jebat stvari := kot so štop luč, popoldno nedelovanje zadnje bremze... hehehee :D

hehe :D pa ce je navadni al pa replika, dejstvo je, da je tomos :D

zaj me pa skurcajte, ker sem s5 reko nekaj proti tej znamki :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe :D pa ce je navadni al pa replika, dejstvo je, da je tomos :D

zaj me pa skurcajte, ker sem s5 reko nekaj proti tej znamki :D

Ti ti :spank:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mal updejta.. trenutno so baje v kontaktu z tomosom, ker v treh dneh še niso sami pogruntali kaj je narobe in moram poklicati ob 3 spet... ajej :) :whistle:

No potem bodo pa že zrihtal.

Meni pa dela brez težav. Sem pa opazil, da imate vi zadnjo zavorno čeljust zlato, jaz imam pa srebrno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakšna je kaj tommaselli balanca?A je zakej?

Po obliki je enaka...kolk pa pride pri tomosu? Sam pičica, js nevem če se mi splača menjat, k jo bom itq zvil :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je že kdo razmišljal, da bi menjal sprednji kratki žaromet?

Popravljeno . Popravil Tomyboy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je že kdo razmišljal, da bi menjal sprednji kratki žaromet?

Js.. najraje sicer tudi dolgega, ker sveti preveč naravnost.. kaj pa maš v mislih?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najbolš je blo na izpitu ko mi je skor na avtocesti bencina zmankal :lol1: glih na izvozu iz avtoceste je crknu :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js.. najraje sicer tudi dolgega, ker sveti preveč naravnost.. kaj pa maš v mislih?

Dolg meni sveti dobro.Mogoče bi za v dolgega kupil HID komplet, ali pa bom kratkega zamenjal z novim,ki ima H3 žarnice 55W, ker v originalnem je samo okrog 20W

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dolg že sveti dobro, ampak je svetloba preveč naravnost usmerjena in premalo na strani.. moje mnenje :whistle: Fajn bi blo da bi mel take lampe kot v avtu hehe, ko so dolge prižgane zgleda ko da se podnevi voziš :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dolg že sveti dobro, ampak je svetloba preveč naravnost usmerjena in premalo na strani.. moje mnenje :whistle: Fajn bi blo da bi mel take lampe kot v avtu hehe, ko so dolge prižgane zgleda ko da se podnevi voziš :)

Ja saj je res tako.Nekaj bo treba pogruntat, najvrjetneje bom najprej zamenjal kratki žaromet, potem bomo pa videli kako naprej.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, men je pa stric z servisa povedal da je vložil vse svoje znanje pa ne najde napake, na tomosu pa ne znajo prek računalnika poslate lektro sheme :whistle: Ah ja :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, men je pa stric z servisa povedal da je vložil vse svoje znanje pa ne najde napake, na tomosu pa ne znajo prek računalnika poslate lektro sheme :whistle: Ah ja :krneki:

Daj napiši mail pa jo dobiš čez 5min.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!