Čamac Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Eh saj z mesta pa to ga gre nareit na ybrki. Ne vem pa kak bi med vožnjo dvigno ybrko :?
Pravokotar Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Ne vem pa kak bi med vožnjo dvigno ybrko :? V bistvu veš veliko. Jaz recimo ne vem niti tega, zakaj bi to naredil.
Matic7 Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 V bistvu veš veliko. Jaz recimo ne vem niti tega, zakaj bi to naredil. :OK: :kva2: Pepe, pusti otroke, da sami pogruntajo zakaj so že motorji, tako kot smo mi morali to sami pogruntat :blush:
C4V4L13R Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 ja, samo pazi, če ma ybr nitro not ga še v peti na zadnjo fukne :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D . že v leru ga hoče iz tal spipat od same moči :D :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zastopm d zajebavaš, sm nevem od kje si ti nitro najdu :slap:
_Nejkooo_ Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 zastopm d zajebavaš, sm nevem od kje si ti nitro najdu :slap: od kod le :? :? :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
C4V4L13R Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 sej res d sm ga omenu ampk ga niti ne mislm gor dat torej ne vem ka sanjaš :topic: drgač pa tema o tem tuningu je že in si lahku pogledaš debato...men se niti ni zdel d vsi tku razmišlajo k ti :doze:
C4V4L13R Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 (popravljeno) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=8996 sicer je pa tu premletu miljažunttaužntkrat in js ne govorim o nitrotu, čeprov ga dobim zlo pocen .) Popravljeno December 14, 2006. Popravil C4V4L13R
_Nejkooo_ Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 (popravljeno) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=8996 sicer je pa tu premletu miljažunttaužntkrat in js ne govorim o nitrotu, čeprov ga dobim zlo pocen .) ja svaka ti čast, kaj naj rečem ne,... ampak zgleda nisi nekak dojel te šale z nitrotom, dobro bom nehal s tem, ker se že ponavljam :D , mogoče pa bojo ti še kako foro na ta račun drugi spustli ne, da neo dolgcajt...hehehe :D :D Popravljeno December 14, 2006. Popravil _Nejko_
C4V4L13R Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 (popravljeno) :lol: res bo bol ja d se kej novga naučiš :doze: aja nekej me zanima: kateri motorji 125cc 4T majo poleg yamahe xt, xtz, tomosa sm 125, husqvarne ch, riejuja 125 enak agregat kot yamaha ybr :? aha še tole: kje bi dobu točno tako prvo masko? al pa vsaj podobno, sm ne sme bit višja. pa brez šipce tko k je ta. pa še če se da dobit manjše žmigavce sm d bi bli tko gibljivi k so original Popravljeno December 14, 2006. Popravil C4V4L13R
_Fingi_ Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 aha še tole: kje bi dobu točno tako prvo masko? al pa vsaj podobno, sm ne sme bit višja. pa brez šipce tko k je ta. pa še če se da dobit manjše žmigavce sm d bi bli tko gibljivi k so original neki mi ni jasn :P pravš de bi meu masko kukr ma ta, sam brez šipce? sej ta ma sam šipco pa nč druzga? :blink: žmigouce pa dobiš u motoshopu, v louisu jh majo ful, uglavnm...skor povsod :OK: lp
Čamac Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Ja saj tako luč maš ti tudi samo pač ta ma tole črno šipco za kero si se navdušo.
C4V4L13R Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 (popravljeno) no....šipco pač, mislu sm sm tko brez kšne šipce prozorne gor tku k majo nekateri k pol zgleda k poštarski :slap: brodar o kaki luči ti sanjaš? js sprašujm sm za tist črn plastičen del nad lučjo :whistle: za žmigavce vem d se povsod dobijo, sm so vsi taki d so trdni, niso gibljivi tku k original, pol ga hmal odlomš, original se pa zvijejo, sm so mi mau preveliki pa bi jih zamenu Popravljeno December 15, 2006. Popravil C4V4L13R
Čamac Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Daj preberi si še enkrat post pa če še vedno neoš zastopo mi pošli PM pa ti razložim še v kakem drugem jeziku.
C4V4L13R Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Ja saj tako luč maš ti tudi samo pač ta ma tole črno šipco za kero si se navdušo. neeeee res uau ej si pametn sm lahku tvoj prjatu :slap: če nisi opazu je to ybr in valda ma isto luč mnde niso naredl za vsak motor drugo luč :blink: pa tud opazu sm d ma šipco za kero sm se navdušu, če ne neb sprašvov po njej :slap: rajš povej odgovor če ga poznaš....
Čamac Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Kaj sem jaz spraševal po maski brez šipce al ti? :slap: Pa ravno šipca je to kar iščeš...
Pravokotar Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Pa ravno šipca je to kar iščeš... Dobro si to pogruntal. Zdaj pa še bodi dober in povej kavalirju, kje jo naj išče.
C4V4L13R Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) dns sm biu mau v garaži in sm razdru filter, pa mam eno vprašanje za vas k ste bol izkušeni in sicer: zakaj je pr zračnem filtru not v škatli bencin? k je tm mogoče tud filter za benz? prlagam slikco za lažjo predstavo Popravljeno December 22, 2006. Popravil C4V4L13R
k0ci Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 si sigurn d je bencin :? men zgleda ko olje za filter
C4V4L13R Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) mislš filter za olje? ne vem naj bi biu za zrak, zatu pa sprašujm k mi je vse skup čudno slikce filtra: filtr je ne frgazer prkloplen, tku d ne vem če bi blo to za ole (se opravičujem ke je umazan, sm šou sm do trgovine po mokri cesti :blush: treba spucat) Popravljeno December 22, 2006. Popravil C4V4L13R
C4V4L13R Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 :lol: res bo bol ja d se kej novga naučiš :doze: aja nekej me zanima: kateri motorji 125cc 4T majo poleg yamahe xt, xtz, tomosa sm 125, husqvarne ch, riejuja 125 enak agregat kot yamaha ybr :? aha še tole: kje bi dobu točno tako prvo masko? al pa vsaj podobno, sm ne sme bit višja. pa brez šipce tko k je ta. pa še če se da dobit manjše žmigavce sm d bi bli tko gibljivi k so original nekej sm najdu
k0ci Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) mislš filter za olje? ne vem naj bi biu za zrak, zatu pa sprašujm k mi je vse skup čudno slikce filtra: filtr je ne frgazer prkloplen, tku d ne vem če bi blo to za ole (se opravičujem ke je umazan, sm šou sm do trgovine po mokri cesti :blush: treba spucat) pa reku sm olje za filter in ne filter za olje, je tukaj nekaj razlike veš :D lahko da je tisto uno olje, ko je za filter naspreyat, da več praha zadrži v sebi Popravljeno December 22, 2006. Popravil k0ci
C4V4L13R Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) aja :oops: :slap: ja vidš tu bi pa lahku blu...sploh nism pomislu...sm mau velik se mi je zdelu ne vem tnx vseen :D Popravljeno December 22, 2006. Popravil C4V4L13R
Čamac Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Te maske so pa dobre ja ko si dal link :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se