sebar Objavljeno Julij 19, 2014 Deli Objavljeno Julij 19, 2014 Aha, torej razvajene riti Če bi sedel na debeli denarnici bi tud jst sedel bl komot Tko mam pa samo študentsko kartico in baje ni zadost za versysa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Julij 21, 2014 Deli Objavljeno Julij 21, 2014 So ti že vse napisali, nimaš kaj falit s tem motorjem, prene vse kar mu vržeš pod kolesa. Enostaven za vzdrževanje, lahkoten za vozit,... edino hitrostnih rekordov z njim ne boš podiral. Glede sedeža pa obstaja hitra in poceni rešitev ki sem se je jaz poslužil tole sezono in to je gel vložek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joškič Objavljeno Januar 17, 2015 Deli Objavljeno Januar 17, 2015 Zdravo.Imam majhen problemček z mojim konjičkom . Po kratkem počitkuse mojega kle ja vžkag -se normalno.Ko pa mi po polminute ko spustim čok ugasne.Od takrat pa mi ne vžke več.Občutek imam ,da mi ga je zalilo, Prosim za navet kako naprej,in če kod ve ali je kje drugje problem, Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Januar 17, 2015 Deli Objavljeno Januar 17, 2015 Jah je problem zdej te dni zaradi vlage drugace pa dej ga malo polit z bencinom pol sm pa stoprocenten da bo vzgal :-D Eh malo heca :-D odsraufej svecko in poglej kaksna je za zacetepk lahko pa tudi pustis kak dan motor na miru in ga potem probas vzgat ce je zalit bo pomagalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 18, 2015 Deli Objavljeno Januar 18, 2015 (popravljeno) In kakšen je ta tvoj "konjiček"? Koliko cilindrov? Men' se zdi da eden, največ dva...? Po pol minute se motor še zagreje ne. Ko spustiš čok, pa zato verjetno ne vžge - ker je "stanje" tam nekje vmes (hladno - vroče). Meni ga kosilnica tako pobiksa včasih. In, a veš kaj naredim...? Svečko ven, jo zagreješ (lahko tudi na plinskem štedilniku.) Jo daš nazaj, potem pa gre!! Je pa verjetno problem v čoku v teh hladnih dneh. - Ker takoj ne zalaufa, ga "zalije" in je tle kažin! Ali motor dobro zagrej, potem zapri čok in bo zalaufal, Ali pa pri hladnem čok do konca. - Tisto nekaj vmes je pa problem!! Ali pa na temeljit servis! - Kdaj si napravil na motorju kakšen TAPRAV servis?? Nastavitve, svečke itd....?! Popravljeno Januar 18, 2015. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vidmar j Objavljeno Januar 18, 2015 Deli Objavljeno Januar 18, 2015 menjaj svecke pa bo :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 19, 2015 Deli Objavljeno Januar 19, 2015 Jaz sem moral na KLE-ju skoraj vsako pomlad menjati svečke, vsekakor jih prej preveri če so res potrebne zamenjave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Januar 19, 2015 Deli Objavljeno Januar 19, 2015 http://www.motosvet.com/tabla/topic/1451-kawasaki-kle-500/?hl=%20kle%20%20500 Mogoče bo vžigal, če boš vprašal v temi, ki je že odprta za ta motor. Pizda folk...eni pa res ne znate brat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Januar 19, 2015 Deli Objavljeno Januar 19, 2015 (popravljeno) znajo brati, ampak se nekaterim ne da... ...tako kot zna par 100.000 Slovenjceljnov delati, pa se raje praskojo po jajcih in usrfajo po internetu-fejsbuku, kot pa da bi kaj produktivnega naredili.... BTW, en moj sosed že od leta 1982 išče službo, vmes pa upa da jo ne najde... Popravljeno Januar 19, 2015. Popravil THOMPSON lukabogo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 We are happy to invite you to the 5th International KLE500 Meeting. It will take Place in St Margareten im Rosental in Austria. Programm and more Info will follow! Date will be 19.06. - 21.06.2015 ....ni daleč za enodnevni izlet ..mogoče pa skočim pogledat ..če bo kdo še za naj me kont....na zs... https://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&pc=FACEBK&mid=8100&rtp=adr.~pos.46.544096878519_14.389746581543_Camping+Rosental+Ro%C5%BE_Gotschuchen+34%2C+9173+St.+Margareten+im+Rosental+Gotschuchen%2C+K%C3%A4rnten%2C+Austria&cp=46.544096878519~14.389746581543&lvl=16&sty=r&rtop=0~0~0~&mode=D&FORM=FBKPL1&mkt=en-US#Y3A9NDYuNTM4ODQwfjE0LjQ1MzQ4MiZsdmw9MTImc3R5PXImcnRwPXBvcy40Ni4wNjA1MDFfMTQuNTE2NjAwX0xqdWJsamFuYSUyQyUyMFNsb3ZlbmlhX19fZV9+cG9zLjQ2LjU0NDA5N18xNC4zODk3NDdfQ2FtcGluZyUyMFJvc2VudGFsJTIwUm8lQzUlQkVfR290c2NodWNoZW4lMjAzNCUyQyUyMDkxNzMlMjBTdC4lMjBNYXJnYXJldGVuJTIwaW0lMjBSb3NlbnRhbCUyMEdvdHNjaHVjaGVuJTJDJTIwSyVDMyVBNHJudGVuJTJDJTIwQXVzdHJpYV9fZV8mbW9kZT1EJnJ0b3A9MH4wfjB+ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Če ga do takrat ne prodam definitivno grem. 2 leti nazaj je blo super v Gospiču! miklavc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 ..rabim nosilce za mehke torbe...soft bags paniers...ima kdo da jih ne rabi ...ali pa ideja kje nabavit pri nas kakšna pocen varjanta ..tisti od sw-motech so predragi...neki tazga k je na sliki...tolk da je...distanca od avspuha... l.p.MAX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 (popravljeno) Verjetno boš mogu kar sam neki skonstruirat. Nevem če to kdo rihta. Na hrvaškem forumu ti lahko en napravi nosilce za trde torbe za cca 100€. Popravljeno April 11, 2015. Popravil sebar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Tako, pa sm ga prodal. Za 2400€ z vso dodatno opremo. Pa še to ga ne bi, če ga ne bi prodal znancem. Jebat ga, stremimo v prihodnost --> versys :notworthy: Fantocci in Hytech 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 ...a ima kdo za prodat...mogoćććće Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 (popravljeno) ...a ima kdo za prodat...mogoćććće Nepotreben kos platike na motorju, moje mnenje. Drugače pa najbolje da pogledaš na ebay, ker v sloveniji je zelo malo KLE delov na voljo. Popravek: Na avt0.net poglej pod poškodovani motorji tam je kar nekaj KLE-jev morda ima kdo to viška. Popravljeno April 29, 2015. Popravil miklavc DESIM 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 (popravljeno) ...a ima kdo za prodat...mogoćććće Kwa pa je to...? Volan od F1 mogoće?? P.S. Pa še tole; S KLE, starim skoraj kakor Zemlja, je šel moj kolega s Krka, Nikola Mrakovčič v Sibirijo. Imel je plan do Vladivostoka, ampak ga je enkrat "streslo" in je z zlomljeno ključnico predčasno zaključil svoj projekt. Ampak je bilo vseeno zanimivo prebrati njegovo zgodbo. Samo toliko KLE-jaši, da se ne boste zaradi svojih motobičiklet počutili kaj manj vredno! Ajnfoh motor, šraufencigar, dva ključa in montirajzel, pa v avanturo!! Popravljeno April 30, 2015. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leander Šeško Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 (popravljeno) Pozdravljeni, sem lastnik KLE500 letnik 2005 (prvi lastnik Mina). Izpolnil sem si mladostno željo in pred 10 dnevi naredil izpit na "stara leta" (51) in sedaj vsak dan uživam na motorju. Najraje po naravi (Pohorje, Boč, Kozjak,.. .). Prosim kakšnega mojstra za pomoč. Žaromet mi visoko sveti (baje zato, ker so vgrajene progresivne vzmeti) in v navodilih je prikazano, da se da to nastavit z navadnim izvijačem skozi levo zgornjo odprtino nad kontrolnimi lučmi. Zanima me (slabo se vidi) ali je za nastavitev kak vijak, ki sem ga morda izgubil, ali se izvijač samo vstavi v ležišče in se zavrti. Lep pozdrav Andi Popravljeno Junij 1, 2015. Popravil Leander Šeško Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Lahko se ti regulacijski vijaki tudi snamejo (padec ali kaj podobnega), preveri najprej, če so pravilno vpeti. Potem postavi motor pred belo steno in poskusi po opisanem postopku iz navodil, če vrtenje vijaka vpliva na višino svetlobnega snopa. Takle je bil, ko sem si ga lastil.... Fantocci in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mico107 Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Pozdravljeni! Ima mogoče kdo uporabniška navodila ali service manual za KLE 500 letnik do 2005, torej stari model v pdf obliki? Lahko tudi v angleškem ali nemškem jeziku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Vpišeš v Google "kawasaki kle 500 user manual" in dobiš tole! Bo v redu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mico107 Objavljeno Junij 4, 2015 Deli Objavljeno Junij 4, 2015 Vpišeš v Google "kawasaki kle 500 user manual" in dobiš tole! Bo v redu? To sem tudi jaz našel na googlu, ampak to je za letnik 2005 pa naprej, jaz pa še vedno iščem za starejši letnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 4, 2015 Deli Objavljeno Junij 4, 2015 Ta navodila ti bodo ustrezala, razen za res starejše letnike. Spremenbe na modelih po 2007 so bile le bolj "lepotnega" značaja. Luči, maska in postavitev števcev. Razen, če poskusiš še na KLE forumih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bianchi Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Pozdrav Zanima me ali na vaših KLE-jih uporabljate gume z zračnicami ali brez(tubles)? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Pozdrav Zanima me ali na vaših KLE-jih uporabljate gume z zračnicami ali brez(tubles)? Hvala Na mojem sem imel zračnice! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se