Skoči na vsebino

Zakaj se splača biti rom (cigo)!

Leteči

Priporočene objave

Kolikor

vem imajo vsi gobce, jezike ali pač kakorkoli

se že reče tem političnim organom za medsebojno komunikacijo

.....

Se strinjam.Zato pa jim tudi cigani ne verjamejo več(pravilno!!)

Prvi so druge spregledali.bodo tudi slednji prve??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Območna enota RK Ljubljana danes od 14 ure dalje zbira prostovoljne darove za družino iz dečje vasi :OK:

lepa gesta

katere se bom proti svojim načelom tudi sam udeležil z namenom da vidim dobrotnike iz MS :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem se odločil eMBeja malo porezati ..

brezglavo citiranje do dna duše sovražim

:)

glavno,

da se imamo radi ..

:topic:

malce mimo: ampak pravkar sem dobil čestitko od Gibanja za pravičnost in razvoj

sicer ne vem, kako to, da me imajo za člana (enkrat sem jim nekaj pisow)

ampak sedaj sem nepreklicno v povratnem mailu/"hvalaenako" čestitki

zahteval, da me izbrišejo iz

svojega seznama članow GPR

upam, da bo wžgalo

mislim

če dalajlama preko maila meče ljudi iz službe .. potem bi moralo to delovati ..

drugače pa

tele teme o ciganih sem se pa resnično nažrl

in

ja .. a še kej ..

:hmm:

.. ja:

:slap:

"Srečno v 2007 - pa na cesti merkat - a

ste slišal: MEEERKAAAT KT 300 HUDIČOW !!!!"

:yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Popravljeno . Popravil Broj Jedan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Predstavljaj si, da tam eden od te mularije zmrzne. Pa ne, da ne more tudi kje drugje kak drug otrok zmrznit. Ampak trenutno ta situacija ne rabi še tega podzapleta. Verjamem ,da so bili kontejnerji pripeljani v tem smislu. Zadeve se lahko reši tudi po praznikih (ali po zimi). Če so čakale 10-15 let ...

Nauk poiščite sami

Oče in sin sta se skupaj z oslom podala na pot. Ta jih je vodila skozi več vasi. Na začetku je oče zajahal osla, sin pa je zraven šel peš. Pridejo do prve vasi, pa začnejo vaščani:

- Glej no, glej, sebičneža. On jaha, ubogo dete pa mora iti peš!

Oče razjaha in posadi sina na osla. Pridejo do naslednje vasi, takrat pa vaščani:

- Poglej, narobe svet. Stari mora pešačiti, da lahko tisti z mladimi nogami jaha.

Oče da sina raz osla in naprej pešačijo vsi trije. V naslednji vasi pa se začuje smeh:

- Ha, ha, ha! Le zakaj imajo nekateri osla, če pa pešačijo zraven?!

Oče da sina na osla in ga še sam zajaha. V naslednji vasi zaslišita bes vaščanov:

- Le kje je zdaj društvo proti mučenju živali, da vidi to nezaslišano krivico do uboge živali?!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če kdo še ne ve, so družino Strojan preselili v okolico Šentvida v Lj.. Če jih kdo želi obiskati in obdariti za prelepe praznike, jih najde ob nemški cesti. :blink: :eek:

Jst se pa že veselim obiska ciganov in brazplačnega odvoza "neuporabnega materiala"(t.i. barvnih kovin) :BUA: :BUA: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

FAJN ker so Murglje bliz bojo ves baker (predvsem žlebove) seveda "stare" zastonj odpeljali.

Starina, Murgle (brez j-ja) pač niso blizu. :grrr Drug konec Ljubljane actually.

Je pa blizu Murgel glavna deponija, kjer, se mi zdi, da bi prišlo do "konflikta interesov" s sorodnimi interesnimi skupinami. :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če kdo še ne ve, so družino Strojan preselili v okolico Šentvida v Lj.. Če jih kdo želi obiskati in obdariti za prelepe praznike, jih najde ob nemški cesti. :blink: :eek:

Jst se pa že veselim obiska ciganov in brazplačnega odvoza "neuporabnega materiala"(t.i. barvnih kovin) :BUA: :BUA: :cry:

V vednost, kako gre trgovina z odpadnimi kovinami med C romi!!

Vedno je en velik zbiralec, kateremu vozijo robo mali dobavitelji! Ko ima gazda par sto ton pride do nas in robo proda po boljši ceni, ker ima veliko količino! Seveda mora plačati davščine, mali dobavitelji pa dobijo od njega denar na roke - neobdavčen zaslužek. Tako to gre......... So bolje organizirani, kot vi mislite, od tega posla se lahko bajno služi! Sarkastično trdim, da opravljajo družbeno koristno delo saj skrbijo za lepo okolico - v primeru žlebov iz bakra ta trditev ne velja!

Pač tako je - zadevo poznam, ker delam v podjetju, ki se ukvarja s predelavo odpadnih kovin, papirja, avtomobilov....itd!

LP Marko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdor pozna Zupančičevo jamo v Ljubljani ve, da imajo tam bloki streho in zidove zgornjega nadstropja oblečeno v baker. Ker so sedaj Strojanovi v Ljubljani samo še čakam da se prebudim in da moj pogled zagleda bloke brez strehe. :headbang: :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj se pridružim mnenju DrM FJR-ja.

Vsi, ki zelo radi pametujetu tu, naredite nekaj zase, pojdite v Zalog, oglejte si dve Ciganski družini.

No spotoma naložite v prtljažnik nekaj bakra in aluminija. Tako za boljšo dobrodošlico.

Pa vzemite ta boljši avto, da vas ne bo sram.

Lp Cvetoo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo so prišli na obisk v okolico Domžal (malo za kazenskimi ovadbami stikat)....... :naughty: :whistle:

sej res, ti si kriminalist, pa se s tem ukvarjaš - le tako naprej, da bo red in mir :OK:

Mi je razlagal kolega, ki ima za sosede ene take "nobel cigane"... Je blo neki, se ne spomnim, al poroka, al pogreb, mislim, da od kralja al neki tazga... so prihajal s cele slovenije, evrope... avti taki, kot so jih Slovenci lahko takrat bojda samo v katalogih videli in revijah... :P

Skratka - si že zaslužijo, a ne :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej res, ti si kriminalist, pa se s tem ukvarjaš - le tako naprej, da bo red in mir :OK:

Mi je razlagal kolega, ki ima za sosede ene take "nobel cigane"... Je blo neki, se ne spomnim, al poroka, al pogreb, mislim, da od kralja al neki tazga... so prihajal s cele slovenije, evrope... avti taki, kot so jih Slovenci lahko takrat bojda samo v katalogih videli in revijah... :P

Skratka - si že zaslužijo, a ne :P

Vidiš brum-brum, kako se znaš dobro informirat. Celo kaj prijaznega znaš napisat.... :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bemti teli strojanovi so pa zdej blizu nas.... bom na ograjo 380 štrom napelu ..... sam še ne vem kako, ker je kabl bakren...

drgač pa..... js delam na odkupu barvnih kovin.... in vem kašne avte majo.... d te glava boli

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravnokar sem gledala prispevek kako je Drnovšek "prepričeval" ljudi, da ga spustijo mimo s konternerji.

Sej je brez veze sploh dajati kakršnekoli argumente. Ljudje so sami z izjavami pokazali kako primitivni so. Prav tako razne izjave Jegrov itd....... :BUA:

Dej si tisto elektriko sebi okoli vratu, pa se priklopi na štrom... upam, da boš najlepša novoletna jelka.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V vednost, kako gre trgovina z odpadnimi kovinami med C romi!!

Vedno je en velik zbiralec, kateremu vozijo robo mali dobavitelji! Ko ima gazda par sto ton pride do nas in robo proda po boljši ceni, ker ima veliko količino! Seveda mora plačati davščine, mali dobavitelji pa dobijo od njega denar na roke - neobdavčen zaslužek. Tako to gre......... So bolje organizirani, kot vi mislite, od tega posla se lahko bajno služi! Sarkastično trdim, da opravljajo družbeno koristno delo saj skrbijo za lepo okolico - v primeru žlebov iz bakra ta trditev ne velja!

Pač tako je - zadevo poznam, ker delam v podjetju, ki se ukvarja s predelavo odpadnih kovin, papirja, avtomobilov....itd!

LP Marko

No ja, skoraj resnično... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj je dobro biti cigan.Zato ker ti država po pol leta da 12 sobno stanovanje z ogrevanjem in še opremi ti ga.me zanima kakšna bo ta kasarna po dveh mesecih. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drniju so izgleda cigani bolj pomembni, kot Slovenci. Nekaj je jokal, da bodo zmrznili na prostem ob ognju v Ambrusu. Kdo jih je pa teral iz Postojne... Zdaj pa jim da še tako domovanje...zastonj. Ah, saj je brezveze. Ni zakon za vse enak. Čudno, da jih ni na Zaplano povabil. :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj je dobro biti cigan.Zato ker ti država po pol leta da 12 sobno stanovanje z ogrevanjem in še opremi ti ga.me zanima kakšna bo ta kasarna po dveh mesecih. :hmm:

pisana, ko Metelkova :)

Drniju so izgleda cigani bolj pomembni, kot Slovenci. Nekaj je jokal, da bodo zmrznili na prostem ob ognju v Ambrusu. Kdo jih je pa teral iz Postojne... Zdaj pa jim da še tako domovanje...zastonj. Ah, saj je brezveze. Ni zakon za vse enak. Čudno, da jih ni na Zaplano povabil. :blush:

Mene nič ne čudi, da jih ni tja povabil. Ti jih tudi ne bi, ali pa jaz, ali verjetno kdorkoli s tega fruma. Drnovšek je pač človek, tako kot mi. No, ima pa le nekaj več vpliva - hvalabogu, da ga ne zlorablja preveč :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

povsod se pojavlja številka. okoli 33 članska družina :eek: a ne uspejo vseh preštet :headbang:

-brezplačno 12 sobna hiša

-brezplačno voda

-brezplačno kanalizacija

-brezplačno ogrevanje

-brezplačno opremljena bivalna enota

-brezplačno gledanje Tv

-brezplačno varovanje objekta

-obiski najvišjih državnih uradnikov ter obdarovanje

-socialna pomoč in dodatek na nezaposlenost.........

bom nehal naštevat :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

zakaj

moramo vse to in še več plačevati ostali :slap:

V POSMEH Slovenčkom pa tole:

Družina Magde Majer, ki so jo v začetku decembra na podlagi pravnomočne odločbe sodišča deložirali iz stanovanja v Kolizeju, še vedno nima strehe nad glavo. Kot je povedala Majerjeva, bo zato v sredo dopoldne obiskala predsednika države Janeza Drnovška in ga opozorila na problematiko, ga povprašala za mnenje in ga prosila za pomoč.

"Za pogovor pri predsedniku države Janezu Drnovšku sem se najavila že 18. decembra, vendar odgovora še nisem dobila," je povedala Majerjeva in dodala: "Naslova nimam, zato mi je tajnica v uradu predsednika republike zagotovila, da me v roku enega tedna preko sms sporočila obvesti, kdaj se lahko sestanem z Drnovškom. Ker se to še ni zgodilo, bom v sredo šla v predsednikov urad."

Majerjeva je izrazila razočaranje nad Mestno občino Ljubljana, ki ji ni zagotovila nujne bivalne enote, kot ji je bilo zagotovljeno ob deložaciji iz Kolizeja. "Čakala sem na odgovor ljubljanskega župana, ki pa ga ni bilo," je povedala. "Javili so se mi ljudje, ki imajo prosta občinska stanovanj in nesmiselno je, da se z družino potikam po ljubljanskih ulicah, občinska stanovanja pa propadajo," je bila ogorčena Majerjeva.

Neuspešen obisk v Mestni hiši

Majerjeva je dan po deložaciji štiričlanske družine iz Kolizeja obiskala Mestno hišo. Ker je bil takrat župan Zoran Janković odsoten, je Majerjevo sprejel podžupan Jani Moederndorfer in ji predstavil pomoč, ki jo lahko ponudi Mestna občina Ljubljana - začasno nastanitev v nujni bivalni enoti.

Majerjeva je takrat izpolnila prijavnico za nujno bivalno enoto, na občini pa so zagotovili, da je nastanitev mogoča v najkrajšem možnem času. "To se do danes še ni zgodilo," je povedala Majerjeva. "Bila bi zadovoljna s kontejnerjem. Glede na to, da je Drnovšek ponudil kontejnerje Romom, upam, da jih bo tudi meni," je poudarila. Če Majerjevi tudi prek Drnovška ne bo uspelo rešiti nastale situacije, bo bivalno enoto, kot je še povedala, poskušala dobiti po razpoložljivih pravnih poteh.

Predsednik Drnovšek je danes obiskal romsko družino Strojan, ki je od sobote v novem domu na Rojah v Ljubljani

Popravljeno . Popravil eMBe
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lobo :OK:

Sicer mi gre počasi tole učenje, ampak ni hudič, da ne bi tudi jaz postal sčasoma povsem navadna ovčka :)

Zdaj sem namreč črna. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eMBe podpis!!!

Za drnovška pa bruhica :SS :SS :SS

Važno da so cigani na toplem...in da slovenci vedno najebemo(to mi je od nekje znano :hmm: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!