tlazar4 Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 ben u glavnem js mam druga kolena(3cm) pred auspuhom s erazširi na 4cm pa je leo vince x3 zadaj , sam mam pa tudi drugi cdi tako da za navor ne morem reč sam pomoje je boljše če je lepo odrpt ker dosti lepše skoči na obrate in to, malo več moči ma....
Gixxer Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 bi kdo vedo ce bi lahko naredo tak luknje v avspuh kot je prikazano na sliki (sepravi okoli glavne luknje) al se tam ze nahaja kaksna volna...? in ce je to ze kdo mogoce probal=)
tlazar4 Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 ma nekje sm viud, se mi zdi na motosvetu da en tip rpodaja akrapoviča, piše cena po dogovoru, poglej mogoče je ql, pa dej sam tisti lonec gor in je :D
woox Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 ma nekje sm viud, se mi zdi na motosvetu da en tip rpodaja akrapoviča, piše cena po dogovoru, poglej mogoče je ql, pa dej sam tisti lonec gor in je :D Tist(a) akrapota sta za 1000ko. varadero :D
tlazar4 Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 ma sej nima veze važno da je bl odprt ku original auspuh pa da ni predolg, da ne štrli vn iz motorja ;) ssej motor je 4takten tako da je lhko tudi rbez auspuha bo delu lih tako uredu sam ventile treba nasitmat....
k0ci Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 pa sej tudi skuterji z drugim izpuhom grejo hitreje...pa jih vseeno delajo ap so homologirani in vse... a ben... trucco c`e` ma non si vede;P sevede majo homologacije, če so pa zablokerani pa s katalizatorjem :slap:
trony Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 po pravici povedano nisem še vidu skute z zx-om ki gre 50 in mislim da je ni še noben...:) dobro nima smisla se kregat... treba sprobat original varo in z večjmi koleni... na pospeških in na končnih... in pol pridemo do zaključka da si kupimo ktm 640:P :lol1:
BaHa Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 po pravici povedano nisem še vidu skute z zx-om ki gre 50 in mislim da je ni še noben...:) dobro nima smisla se kregat... treba sprobat original varo in z večjmi koleni... na pospeških in na končnih... in pol pridemo do zaključka da si kupimo ktm 640:P :lol1: jah in se zbudiste s prstom v riti ...... :slap: :slap:
k0ci Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 po pravici povedano nisem še vidu skute z zx-om ki gre 50 in mislim da je ni še noben...:) dobro nima smisla se kregat... treba sprobat original varo in z večjmi koleni... na pospeških in na končnih... in pol pridemo do zaključka da si kupimo ktm 640:P :lol1: no ja sej res brez veze se kregat s takim, ki še ni vidu homologiranga zx-a :slap: če še ne veš ma v kolenu pod cilindrom, noter eno cev, da se zmanjša premer, in to ti je homologacija, drugače se pa da tisto cev ven odšvasat in to je to, potem pa res ne gre več 50
BaHa Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 no ja sej res brez veze se kregat s takim, ki še ni vidu homologiranga zx-a :slap: če še ne veš ma v kolenu pod cilindrom, noter eno cev, da se zmanjša premer, in to ti je homologacija, drugače se pa da tisto cev ven odšvasat in to je to, potem pa res ne gre več 50 k0ci cel skuteras ...... :worship: :worship: :worship: :D ......... BTW :topic:
tlazar4 Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 da se vrnemo h temi, mene če ima varadero verigco za ventile al kako ma narjeno? če je veriga na kolko jo je treba menjat itd...
trony Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 (popravljeno) no ja sej res brez veze se kregat s takim, ki še ni vidu homologiranga zx-a :slap: če še ne veš ma v kolenu pod cilindrom, noter eno cev, da se zmanjša premer, in to ti je homologacija, drugače se pa da tisto cev ven odšvasat in to je to, potem pa res ne gre več 50 hja to si pa dobro povedal res škoda se s takim kregat ki ima še kje drugje kašno cev zašvasano... :slap: ker na mojem zx-u(kupljen nov) ni nobene cevke zašvasane.. in presenetljivo je zip cel original letel kar 75.. človek bi se kar zamislu ha?!?! :zzz: varadero pa ima verigico ja za odmično gred Popravljeno December 26, 2005. Popravil trony
_ales_ Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 da se vrnemo h temi, mene če ima varadero verigco za ventile al kako ma narjeno? če je veriga na kolko jo je treba menjat itd... weriga se ne menja! menja se samo zobati jermen k ga pa mislm da nima. :grrr ma sej nima veze važno da je bl odprt ku original auspuh pa da ni predolg, da ne štrli vn iz motorja ;) ssej motor je 4takten tako da je lhko tudi rbez auspuha bo delu lih tako uredu sam ventile treba nasitmat.... :nono: ne ne je kr wažn kwa maš za en denfr gor, ma weliko wlogo tud pri 4t mopedih!! :nono:
BaHa Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 weriga se ne menja! menja se samo zobati jermen k ga pa mislm da nima. :grrr :nono: ne ne je kr wažn kwa maš za en denfr gor, ma weliko wlogo tud pri 4t mopedih!! :nono: hm .... ja sej 4t al pa 2t bo brez auspuha delu .... samo je pr obeh auspuh ful odvisn od pospeskov in koncne ....
Gixxer Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 kak bi pa lahko prevleko kr orginalen izpuh...da bi pac mel sam drugacen izgled...kolko kaj stane pravi karbon ki se da baje dobit v modelarskih trgovinah?
k0ci Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 hja to si pa dobro povedal res škoda se s takim kregat ki ima še kje drugje kašno cev zašvasano... :slap: ker na mojem zx-u(kupljen nov) ni nobene cevke zašvasane.. in presenetljivo je zip cel original letel kar 75.. človek bi se kar zamislu ha?!?! :zzz: varadero pa ima verigico ja za odmično gred :topic: presel se v skutersko temo ker vidm da nimaš pojma pa si preber useh xxxx strani pa kšnga robata upraš zakaj majo eni avspuhi homologacijo in kako to da jo majo, do takat pa ne bit pameten ok ? pa ne daji več teh objav o avspuhih za skutere tuki ampak v za to namenjeno tamo, tam se pa lahko kregava naprej ! PS: ampak res si preber predn kar koli tam napišeš ker se ti bodo sam smejal :P
tlazar4 Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 hehe vidim da jr pršu en pametn, povej mi nekaj, kaj ni pr 4taktnih motorjih vseeno kak auspuh je? meni se zdi da bolj ko je odprt boljše je, ker so itak ventili....?
k0ci Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 hehe vidim da jr pršu en pametn, povej mi nekaj, kaj ni pr 4taktnih motorjih vseeno kak auspuh je? meni se zdi da bolj ko je odprt boljše je, ker so itak ventili....? eh res je da nimajo resnonance pa tega ... sam čist useeno spet ni, če bi blo bi akrapovič propau :D
tlazar4 Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 ja no... sam glas je, drugače pa delajo 4taktni motorji super tudi brez auspuha... sam je treba ventile prou poštelat, se mi zdi
GrCaR Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 ja no... sam glas je, drugače pa delajo 4taktni motorji super tudi brez auspuha... sam je treba ventile prou poštelat, se mi zdi ja, če na 4T motorju zamenjaš avspuh oz, ga odpreš, sprezniš al pa kar kol, je treba poravnat ventile, ker drugače seka z avspuha! pa če nimaš naštimanih ventilov zgumiš nekaj malega na moči.
Petzl Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 ja, če na 4T motorju zamenjaš avspuh oz, ga odpreš, sprezniš al pa kar kol, je treba poravnat ventile, ker drugače seka z avspuha! pa če nimaš naštimanih ventilov zgumiš nekaj malega na moči. japajade a zdj pa misls da usak popravla ventile k da akrapovica gor al kaj? ce mas motor na fergazarje zamenas dize, nastavis tapravo mesanco bencina/zraka pa ti cist nc ne seka, pr direktnem vbrizgu goriva si pa mors umislt power commander oz. chip tunning. To da mors ventile popravlat vela edin ce si mas en auspuh k ma res OGROMEN premer, to pa tut precej stane.
trony Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 (popravljeno) :topic: presel se v skutersko temo ker vidm da nimaš pojma pa si preber useh xxxx strani pa kšnga robata upraš zakaj majo eni avspuhi homologacijo in kako to da jo majo, do takat pa ne bit pameten ok ? pa ne daji več teh objav o avspuhih za skutere tuki ampak v za to namenjeno tamo, tam se pa lahko kregava naprej ! PS: ampak res si preber predn kar koli tam napišeš ker se ti bodo sam smejal :P ma zdej boš ti meni solu pamet...celo poletje sem zagonu na servisu skuterjev in motornih koles pa boš take monade govoru¨! še to te uprašam in zaključim s tabo ki misliš da si boga za jajca primu!.. primer.. zakaj jamaha dt 125 z zamenjanim izpuhom, v konkretnem primeru gianelli ki je 100% homologiran direkt iz škatle vn montiran dodal motornemu kolesu toliko moči kljub temu da more imet 11kw!??? pa se lepo razpiši jaz pa se bom samo smejal! na 4-t 125 ti lonec ne da dosti... razen če je original full zadušen ampak pri hondi tega ne boš vidu=) bi blo pa dobro še kej ventile poštimat ..... ker meni tudi vn iz avspuha seka :OK: Popravljeno December 28, 2005. Popravil trony
tlazar4 Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 hm ok, lej trony, maš hondo, poglej kaka cev pride ven iz obeh batov, pri obeh ma premer 3cm, potem se pa pr zadnjem batu takoj ko pride čez 1. koleno zoža na 1cm, a boš reku da to ne zaduši motorja?
k0ci Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 ma zdej boš ti meni solu pamet...celo poletje sem zagonu na servisu skuterjev in motornih koles pa boš take monade govoru¨! še to te uprašam in zaključim s tabo ki misliš da si boga za jajca primu!.. primer.. zakaj jamaha dt 125 z zamenjanim izpuhom, v konkretnem primeru gianelli ki je 100% homologiran direkt iz škatle vn montiran dodal motornemu kolesu toliko moči kljub temu da more imet 11kw!??? pa se lepo razpiši jaz pa se bom samo smejal! na 4-t 125 ti lonec ne da dosti... razen če je original full zadušen ampak pri hondi tega ne boš vidu=) bi blo pa dobro še kej ventile poštimat ..... ker meni tudi vn iz avspuha seka :OK: dej ne prbiji...začneš neki o zx-u pol pa tko ko te zjebem :BUA: :BUA:
Gixxer Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 dajte folk ne zdaj komplicirat...je pa res tako je tlazar povedo za tisto cev ki se zelo zoza! pa ne zaj :topic: pa o nekih zxih ki nimajo veze z varo!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se