tlazar4 Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 hehe res je ql ja :D sam kaj ki moreš ful težit če hočeš da kdo kej nrdi, moreš vse sam, ma sej tik bom sam use sam da prašam kako in kaj, ma čene je tudi 120km/h čisto dovolj , itk za po stari cesti tam do 100km/h povleče brez problema...
Petzl Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 (popravljeno) Ne, ne, ni tko enostavno, ni kr povečat luknjo, kaj pa benzin? Lej, najbolje da pogledaš svečko, če je kavno rjave barve je OK in NE spreminjat, če je mal mastna in "zapacana", ponavadi črna odpri airbox, nujno prekontroliri svečko čez par 40-50km, če je pa svečka bela in so gor neki koščki... Je pa preveč zraka, in ti lohk zariba :BUA: 1. to ni 2T motor, zato ne zariba zaradi mesance bencin/zrak, pri 2T predstavlja mesanica bencina in olja edino mazanje cilindru, pri 4T pa to nalogo opravlja olje v motorju, kontrola svecke ti omogoca pravo nastavitev vplinjaca. 2. kontrolirat svecko cez 40-50 km je bedarija, svecka spremeni barvo ze po par km Popravljeno Januar 29, 2006. Popravil Langus
Stric Burek Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 NO, vidš, vsak dan neki novga, nism vedu da je 4T :blush: Barvo spremeni po par km, tisti kamenčki zarad preveč zraka se pa ne nardijo takoj .)
tlazar4 Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 hehe vsak dan neki novega, tema je že kako leto tu in ti komaj danes ugotoviš da je to 4t motor :lol1: ta je huda :OK: sej ni sile, no člowk pač hotu pomagat, ej burek, sm moremo it kej okoli, js sm iz hrpelj, ti si tudi tle blizu, harije, hrpelje ... :D se moreva kej dobit...
BaHa Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 hehe vsak dan neki novega, tema je že kako leto tu in ti komaj danes ugotoviš da je to 4t motor :lol1: ta je huda :OK: sej ni sile, no člowk pač hotu pomagat, ej burek, sm moremo it kej okoli, js sm iz hrpelj, ti si tudi tle blizu, harije, hrpelje ... :D se moreva kej dobit... loli .... pol pa se jst kej pridm tja okol :P
Stroj Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 Tlazar, a veš kje je predmeja? :naughty:
tlazar4 Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 ma pred mejo verjetno? :D nebi vedu, kaj ti si tudi kej tle okoli al kaj? burek, povej mi mobitel na pm, in ko greš en điro se čujemo in se dobimo
Petzl Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 ce vas bo kej zaneslo v blejski konec povejte pa se vm se jest prdruzim :OK:
tlazar4 Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 no js planiram za drugi vikend it en điro , sm hotu it že ta sam je dž in tako, megla itd, takod a če je drugi vikend lepo, lahko gremo, čene bom šou pa kej sam
Gixxer Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 ja ti se sekira za dez...mi tu pa se lahko za sneg na cesti in nemogoce nizke temp. :BUA: sicer glede snega bi se ze lahko vozo, ga je ze kr pobralo, samo je pa zlooo mrzlo
tlazar4 Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 ma danes sva se dobila s febotom in sm šou pol z njim do bivja, pol sm se pa vrnu nazaj ki je bla že 5 ura in sm mogu se it učit govorno za u šulo :D sam je blo kr ql , lepo toplo...
Gixxer Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 toploooooooooo :OK: mi pa tu okol 0 stopinj :angry: :cry:
Stric Burek Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 ma pred mejo verjetno? :D nebi vedu, kaj ti si tudi kej tle okoli al kaj? burek, povej mi mobitel na pm, in ko greš en điro se čujemo in se dobimo Maš v mojem profilu Jest če grem grem u soboto, mojo Hondo mal spihat :D
tlazar4 Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 ok pa ti povem tud js mojo pa se čujemo :D
BaHa Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 ok pa ti povem tud js mojo pa se čujemo :D ola ola :P
tlazar4 Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 baha prideš tudi ti v soboto do kozine, pa gremo skupaj dol proti obali?
BaHa Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 baha prideš tudi ti v soboto do kozine, pa gremo skupaj dol proti obali? hm najbrz ne bom mogu :( lahk bi pa vi prsli mal k nam :P
tlazar4 Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 uf smo zašli offtopic pa da ne bojo moderatorji jezni bom js tle prašu če je že kdo odpiral armaturo pa če ve mogoče kake lučke osvetljujejo armaturo in lcd, ker bi rad menjal pa bi dau plave...
k0ci Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 not so navadne žarnce misl d so 2w al kok, če boš dal modre dej ledice, boš še največ naredu
BaHa Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 not so navadne žarnce misl d so 2w al kok, če boš dal modre dej ledice, boš še največ naredu se strinjam :OK: ne vem pa ce so lih 2W ..... mhm .... sej pogleds ....
tlazar4 Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 ja sm niam časa ta vikend, ki gremo en điro :D bom drugi vikend oz ko bo slabo vreme armaturo lepo razstavu
Gixxer Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 jaz grem tud ta vikend na điro...koncno po par mescih :OK: daj ko bos menjal ledice slikaj, da vidim ce je res tolko lepse :D
Gregc Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 A je Vara vodno al zračno hlajena?
_ales_ Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 A je Vara vodno al zračno hlajena? men se zdi da je zračno pa oljno
Gregc Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 men se zdi da je zračno pa oljno Pismu, pol se pri tem motorju ogromno plača ime :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se