Skoči na vsebino

Honda XL 125 V Varadero

Priporočene objave

Objavljeno

ooo tlazar zlo lepo ti nardil to :OK: bom se jaz kaj sprobal ko bo malo vec casa...mrezice so ti pa tud zlo lepo prisle! s cim si jih pritrdil?

Objavljeno

ooo tlazar zlo lepo ti nardil to :OK: bom se jaz kaj sprobal ko bo malo vec casa...mrezice so ti pa tud zlo lepo prisle! s cim si jih pritrdil?

ma sm nesu enmu prjatlu ki je avtoličar, pa mi je zalepu(za đabe)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Če kdo pozna koga al pa če prodaja varaderota nej mi plis prek PM sporoči. LP

Objavljeno

Jst sm si eno varadero ogeldu, pa me zanima kok je vredna. Je letnik 2004 pa ma 8200km. Je pa brez praske pa še kovčk ma dodatno. :OK: Kok bi bil prnbližn vredn?

Objavljeno

emm varaderoti obdrzijo zelo visoke cene, zelo dobra kvaliteta in 4t masina! kolko ti je pa rekel? 700k?

Objavljeno

ja verjetno tm 700 al 800 ker nov je 1.2 mio odvisno kaj ma pa kak je... vzdrževanje in use

Objavljeno

700 je vreden skoraj sigurno, razen ce je bil kaj razbit oz. pocohan...drugace pa 700 dobra cena :OK:

Objavljeno

700 je vreden skoraj sigurno, razen ce je bil kaj razbit oz. pocohan...drugace pa 700 dobra cena :OK:

Kakšnih 700k on hoče 900k(sm zglihu iz 1.000.000) :BUA:

Objavljeno

hmm ja sej u bistvu je kr razumljivo, če je kupu novega pa ga ima 2 leti oz niti to ne, ma eno leto pa še kej, valda noče več ko 300k zgubit na njem... ma če hočeš dat manj kupi starejšega, če je brez praske in nikoli ni biu nč razbit al kej, pa da vidiš da je lepo vzdrževan pol nimaš kej pomišljat da je precenjen, problem je sam pol če maš keš al ne ;)

Objavljeno

Razbit ni bil čist nč, še ene praske nima. Pa sam 8200km ma. Sam tle dnar ni fora. A bo čez 2 leti vreden ene 700k? :? upam, k več pa res ne mislm še zgubit. Na kok km se pa delajo servisi pa vari?

Objavljeno

Kakšnih 700k on hoče 900k(sm zglihu iz 1.000.000) :BUA:

Ne se pustit, pritiskaj še malo nanj in probaj zglihat še za kak tolar, se splača...

Objavljeno

ce je res tak super ko pravis...probaj spravit na kaksnih 800k pa kup!!! za servise pa morem najt servisno knjizico pa ti povem

Objavljeno

ce je res tak super ko pravis...probaj spravit na kaksnih 800k pa kup!!! za servise pa morem najt servisno knjizico pa ti povem

Za 800k ga on ne bo nikol dal, še na 900k sm komi zglihu. :BUA: Bom probu pa povem. Drgač je pa on kupu cbr 600 rr :OK: :OK:

Objavljeno

no če je res kokr praviš brez praske, pa da vidiš da tip lepo skrbi za motorje pol 900k res ni preveč, sej vem da je to dosti dnarja za 125 sam se res splača... in honda je itak mašina ;) pol boš pa pršu h nam na obalo pa še grega rpide in bojo 4 vare po obali se vozile :D

Objavljeno

no če je res kokr praviš brez praske, pa da vidiš da tip lepo skrbi za motorje pol 900k res ni preveč, sej vem da je to dosti dnarja za 125 sam se res splača... in honda je itak mašina ;) pol boš pa pršu h nam na obalo pa še grega rpide in bojo 4 vare po obali se vozile :D

itak da pridem jaz tuuuuuuud :D komaj cakam na lepo vreme pa fure :OK: aja pa probaj nabavit, ker ce bos tud ti pol lepo ravnal, itak ne bos mel velike zgube pri prodaji :kva2:

Objavljeno

itak da pridem jaz tuuuuuuud :D komaj cakam na lepo vreme pa fure :OK: aja pa probaj nabavit, ker ce bos tud ti pol lepo ravnal, itak ne bos mel velike zgube pri prodaji :kva2:

Nameravam ga kupt ja. Drgač se bomo pa itak vozil skupi :P .

Objavljeno

Zdej mam pa še eno ponudbo. Varaderco letnik 2005 s 4500km. Motor naj ne bi bil popraskan 100% nevem ker si ga še nisem šel ogledat. Cena se mi pa zdi tudi kar primerna = 890000sit :OK: Samo nekaj me moti, motor je uvožen. :BUA:

Objavljeno (popravljeno)

Zdej mam pa še eno ponudbo. Varaderco letnik 2005 s 4500km. Motor naj ne bi bil popraskan 100% nevem ker si ga še nisem šel ogledat. Cena se mi pa zdi tudi kar primerna = 890000sit :OK: Samo nekaj me moti, motor je uvožen. :BUA:

Pomoje nič tazga če je uvožen, ti samo poglej kako je ohranjen...

Kje pa si gledu to, a na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) ?

Popravljeno . Popravil Gregc
Objavljeno

Pomoje nič tazga če je uvožen, ti samo poglej kako je ohranjen...

Kje pa si gledu to, a na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) ?

Pa ubistvu je on men sms poslal. Mogoče je to edn k sm mu lansk let neki govoru naj mi letos eno varaderco uvoz. :OK:

Objavljeno

ma nima veze ce je uvozena...dokler so vsi papirji in to...se ne rabis nic bat...sam pejd pogledat, malo zbij ceno pa kup :OK:

Objavljeno

nima veze če je uvožena, pejdi pogledat, če je motor nedotaknjen , so sam plastike podrsane zrihtaj čim nižjo ceno, pol ga urihtaj da bo ko nov, pa ga boš verjetno rpodal za enako ceno kot si ga kupu tudi čez 2 leti, tako sm js nrdiu za korsa, popravu plastike in use pa sm ga rpodal za 30k več kot sm ga kupu ;)

Objavljeno

nima veze če je uvožena, pejdi pogledat, če je motor nedotaknjen , so sam plastike podrsane zrihtaj čim nižjo ceno, pol ga urihtaj da bo ko nov, pa ga boš verjetno rpodal za enako ceno kot si ga kupu tudi čez 2 leti, tako sm js nrdiu za korsa, popravu plastike in use pa sm ga rpodal za 30k več kot sm ga kupu ;)

Če bo popraskan ga ne bom kupu. Men se ne lup zajebavat z obnavlanjem :D . Bomo vidl, sam on pride komi čez 10 dni v slo. :BUA:

Objavljeno

Sej ne da kej pametujem sam prašej se če se ti splača kupit 4T motor s 5000km.

Se mi zdi da tole ne bo nikol zaribal al se kakorkoli drgač pokvarlo sej je le 125ka.... Moči nema neke hude da bi lahko vse strgalo..... Tko da če kupiš enga k ma 20-30k km dobiš ful cenejš, to kar ti ostane pa daš za boljšo opremo ki jo boš lahko rabu na 600ki, če ti še ostane pač šparaš za 600ccm motor....

Objavljeno

to je res, kilometri res niso problem, če bi meu motor 50k in več bi mogoče kej pomenlo, kar je manj pa ni frke, sam je pa tudi to da kilometri tam do 30k ne znižajo nevemkako cene... razen če je tisti tip antitalent pa ga prepričuješ da je že vse sfukano da je treba use na novo nrdit ;) malo nakladaj pa bo :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!