ČIKO24 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 tudi jaz ko sem menjal nove zobnike s starimi podložk nisem menjal. sem pa dihtngo novo dal druga pa ne. pa novo ole v menjalnik.
Ribitch Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) in,počem pa se razlikujejo v primerjavi z onimi navadnimi,ki se uporabljajo npr.pri kolesu,...?? :? in,katere od navedenih na spletni strani INTECO COMMERCE sploh pašejo na APN6?? lp Popravljeno April 19, 2007. Popravil Stuka1
tomos rider Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 ali ima tomos bt že orig. tretji pretočni kanal?
ts007 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) Ne :) Popravljeno April 19, 2007. Popravil ts007
franc Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 in,počem pa se razlikujejo v primerjavi z onimi navadnimi,ki se uporabljajo npr.pri kolesu,...?? :? in,katere od navedenih na spletni strani INTECO COMMERCE sploh pašejo na APN6?? lp Narejene so iz tršega materiala, debelina je točna (na nekaj 0.01mm). Za dimenzijo moraš izmeriti luknjo (obstaja dodatna tabela, kjer je to bolj natančno napisano). Torej izmeri luknjo, potem pa ti bodo iz tabele povedali kakšne podložke sploh imajo (debelina, zunanji premer), nekaterih dimenzij pa tudi oni nimajo. lp Franc
franc Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 (popravljeno) Povezava na Bossard katalog (vijaki in ostali vijačni material). poišči SHIM WASHERS. http://www.bossshop.ch/cgi-bin/bossshop.st...f9/Ext/home/go/ Popravljeno April 20, 2007. Popravil franc
Ribitch Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 pa je ziher,da moreš podlagat,ali je to samo v nekaterih primerih??LP
cation Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 pa je ziher,da moreš podlagat,ali je to samo v nekaterih primerih??LP ahhhhhhhhh če mene vprašaš je velika možnost, da bodo povsem zadostovale tiste kar so že v mašini. vsaj tako je bilo vedno v mojih primerih... naključje? trance_19_hmm.gif ne vem zakaj delate diplomsko iz teh par podložk. potreba po tem , da jih je treba dodat je zelo redka. ali pa sem jaz razstavljal same fenomenske mašine :doze:
Ribitch Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 bom nesel k mehaniku,pa boma skup šraufala,pa bo že on povedo,če je treba: :evilgrin: :grim LP
Ribitch Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 baje so ležaji na gredi različni!!! katere ima letnik 1986???? LP :hmm:
Ribitch Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 koliko so kaj cene novih blajerc ter ojnic za apn6????LP :?
Ribitch Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 pa saj ne mislim tega!! baje imajo starejši letniki drugačne ležaje kot novejši! Povezava na Bossard katalog (vijaki in ostali vijačni material). poišči SHIM WASHERS. http://www.bossshop.ch/cgi-bin/bossshop.st...f9/Ext/home/go/ na tej strani je veliko distančnih podložk!kako naj vem katere so prave za apn6??? če kdo ve,mi naj prosim napiše(označene so vsaka posebej na strani)!! LP :?
cation Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 pa saj ne mislim tega!! baje imajo starejši letniki drugačne ležaje kot novejši! pol pa napiši tako, da bo navadnem srtnik razumel kaj hočeš vprašat
BRANE Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 baje so ležaji na gredi različni!!! katere ima letnik 1986???? LP :hmm: prej so bli razstavljivi in je blo treba pazit pri podlaganju. 86 letnik so pa menda navadni.
Ribitch Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) ve kdo dimenzije distančnih podložk,ki jih rabim??LP :( (kateri ležaji so vse v mašini??) Popravljeno April 23, 2007. Popravil Stuka1
cation Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 stuka vprašaj kašnega kolega, ki je kdaj šraufal kakšne APN.. morda se mu valjajo kje v garaži. najcenejša varianta :) ker vidim da bi rad menjal čimveč vitalnih delov, menjaj še menjalni štift .)
Ribitch Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 stuka vprašaj kašnega kolega, ki je kdaj šraufal kakšne APN.. morda se mu valjajo kje v garaži. najcenejša varianta :) ker vidim da bi rad menjal čimveč vitalnih delov, menjaj še menjalni štift .) nima mehanik več nič!!!! menjalni štift???WTF????? :blink:
cation Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) štift, s katerim prestavljaš v bistvu prestave. me kar čudi, da imaš apn letnik 86, pa še ti ta štift ni crknil :eek: evo tole, da dobiš predstavo: zadeva pod številko 23. zraven pa spada še medeninasta varovalka pod številko 22. jaz bi na tvojem mestu vsekakor menjal, če že mam narazen 1x.... Popravljeno April 23, 2007. Popravil cation
Ribitch Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 bom zamenjal! :OK: :OK: thanks LP seba podložke grejo na piramido,pa na (kak se že reče še onemu ta drugemu???) ma kdo mogoče doma kako podložko,pa mi zmeri in pove dimenzije???LP
cation Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ne moreš dati gor kašnih navadnih podložk. :grrr
Ribitch Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ne moreš dati gor kašnih navadnih podložk. :grrr ja saj vem,samo ,če bi lahko kdo zmero distančno podložko,pa bi mi povedo mere??? hjo,počasi bom obupo!!!!!!!!!! :cry:
cation Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 hm, mer pa jaz ne vem na pamet. nisem po pravici povedano nikoli tega meril. sem pa našel nekaj o tej zadevi na enem drugem forumu. kao skica kako podložiti menjalno gred. če te zanima...
Ribitch Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 aha lepo,lepo :) samo še vedno nwm kake podložke(dimenzije )rabim jih do srede najkasneje do četrtka :(
Ribitch Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 majo podložke 1mm,3mm pa mislim da 2mm,pa 1cm,kere grejo v apn,pa kolko vlko lukno morjo met not????? :? :? :? :? :? :? :? :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se