Manu Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Nekateri pa res ne morejo iz svoje kože :doze: In potem se še v ribolov mešajo ( nova samopotrditvena metoda) :D :P :devil: Da ne bo do konca svinjska tema ratala - nekaj sinočnjih primerkov - oča klen, lepa mrena (ne Brena :P ) in ostala druščina....
pirrulz Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Nekateri pa res ne morejo iz svoje kože :doze: In potem se še v ribolov mešajo ( nova samopotrditvena metoda) :D :P :devil: Kdo kdo kdo?!? :bounce: :) :P
Lobo Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 ... In potem se še v ribolov mešajo ( nova samopotrditvena metoda) :D :P :devil: Da ne bo do konca svinjska tema ratala - nekaj sinočnjih primerkov - oča klen, lepa mrena (ne Brena :P ) in ostala druščina.... Čuj dete amatersko, jaz sem se že z ribiško palico v roki rodil. Rib sem nalovil, da bi lahko z njimi nahranil pol Afrike. Zato nea ti meni tralala :angry2: . Ribarit sem pa nehal zato, da si uboga Drava malo opomore z ribjim življem. Če ni blo dovolj prijema s trnkom, smo si pa s troperom (križakom) nalovili.
Manu Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Kdo kdo kdo?!? :bounce: :) :P Nisem te tebe mislila, čuj.... pa to nea jaa veš, al kaj, al ne'.... :wub: :K Ti ne rabiš samopotrditve :rolleyes: Čuj dete amatersko, jaz sem se že z ribiško palico v roki rodil. Rib sem nalovil, da bi lahko z njimi nahranil pol Afrike. Zato nea ti meni tralala :angry2: . Ribarit sem pa nehal zato, da si uboga Drava malo opomore z ribjim življem. Če ni blo dovolj prijema s trnkom, smo si pa s troperom (križakom) nalovili. Razumem, Lobo. B) :friend2: :004
pirrulz Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Nisem te tebe mislila, čuj.... pa to nea jaa veš, al kaj, al ne'.... :wub: :K Ti ne rabiš samopotrditve :rolleyes: Itaq da ne :grrr B) Samo firbčen sem, koga si mislila, da vidim, če se je nadejati kakega sranja ali čikenfajta. :grim
Manu Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 (popravljeno) čikenfajta. :grim Za čikenfajt rabiš vsaj dve kuri :P Drgač pa..... odkar smo začeli tudi na MS svinjati okrog ribolova, ribce prijemljejo ko nore - samo ribe še jem - jaz bom tak zdrava, čuj, tak zdrava, da nea morm verjet..pa kaj mi če zdravje....tak lepa bom, tak lepa....ne v enem letu, v treh mesecih bom tak suha, tak suha....da mi nea bo treba niti las na blont barvat, tak bom fajn... :P :OK: ;) Sinoči je naš vaški somolovec ujel tegale...... So ga takoj zalili :OK: p.s. Da pa ne boš paničaril - zate se bo itak vedno najdu kak kos odojka B) :wub: Popravljeno Avgust 18, 2006. Popravil Manu
xr800 Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Za čikenfajt rabiš vsaj dve kuri :P Drgač pa..... odkar smo začeli tudi na MS svinjati okrog ribolova, ribce prijemljejo ko nore - samo ribe še jem - jaz bom tak zdrava, čuj, tak zdrava, da nea morm verjet..pa kaj mi če zdravje....tak lepa bom, tak lepa....ne v enem letu, v treh mesecih bom tak suha, tak suha....da mi nea bo treba niti las na blont barvat, tak bom fajn... :P :OK: ;) Sinoči je naš vaški somolovec ujel tegale...... So ga takoj zalili :OK: p.s. Da pa ne boš paničaril - zate se bo itak vedno najdu kak kos odojka B) :wub: Pa piiikec mali, booogi :kva2:
kekec III Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Utrip iz zadnjega občnega zbora LD Čušperk...
Lobo Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 Jezus Marija :kva2: Sedaj pa dosta! Hrvati se že bunijo, da nič vode ne priteče do njih. Samo luknje, kjer je tvoj ribe ven potegnil.
Manu Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 (popravljeno) Sedaj pa dosta! Hrvati se že bunijo, da nič vode ne priteče do njih. Samo luknje, kjer je tvoj ribe ven potegnil. Lobo, pridi na fišpiknik :P :D p.s. Aja, pa to je moja, ne moj,... mladinci razturajo :grim Popravljeno Avgust 26, 2006. Popravil Manu
andy77 Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 O, tudi ribiči so tukaj, sam imam najraje morski ribolov na "grunt", pri sladkovodnem, sem se pa trenutno navdušil za ščuke...sem nabavil kar precej rapal, pa zaeenkrat še ni bilo sreče... :? A kdo kaj v Krki lovi?
motoristek Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Lobo, pridi na fišpiknik :P :D p.s. Aja, pa to je moja, ne moj,... mladinci razturajo :grim ...pridem... se mi že sline cedijo od ribic... :naughty:
Lobo Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 ...pridem... se mi že sline cedijo od ribic... :naughty: Ne gužvaj se. Je še zame premalo. Poišči si svoje Ribice.
c0Li Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Jaz prisegam vec ali manj samo na scuke! Obcasno si kaksno ulovim! :)
Ganges Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Mnjam mmmmm :P Pa dober tek. Moram tudi sam malo probat na ščuko.
ZOX Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Jz tudi biti ribič, že od 12 leta, imam pa tud izpit narejen, drugače pa najraje muharim :)
elbarto Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 (popravljeno) Lobo, pridi na fišpiknik :P :D p.s. Aja, pa to je moja, ne moj,... mladinci razturajo :grim Daj umiri malo deklino, bo cel ribji zarod izropala... :worship: LP, El B. Evo enega pauka, ki sem ga zbezal iz popodanskega spanca... pa ni hotu počakat, da bi se skupaj slikala... edit: slika ni bog ve kaj, casio trotl kamera pač... pa v plastični vrečki pod vodo... Popravljeno November 25, 2006. Popravil elbarto
motoristek Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Jaz prisegam vec ali manj samo na scuke! Obcasno si kaksno ulovim! :) jaz imam ščuko doma :D jaz bi ribice :lol1: a ne Lobo :worship:
Lobo Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 jaz imam ščuko doma :D jaz bi ribice :lol1: a ne Lobo :worship: Ja, tako je. Hudič je, ko že privabiš ribice in bi jih lahko že začel pecat, pa se ti ščuka prikaže in vse ribice prepodi.
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 (popravljeno) Ja, tako je. Hudič je, ko že privabiš ribice in bi jih lahko že začel pecat, pa se ti ščuka prikaže in vse ribice prepodi. Stari, ni "ribolov" več za tebe. Najdi si kak drugi hobi, naprimer izdelovanje gobelinov, al pa kaj podobnega. :P Popravljeno November 28, 2006. Popravil vapotek
Lobo Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Stari, ni "ribolov" več za tebe. Najdi si kak drugi hobi, naprimer izdelovanje gobelinov, al pa kaj podobnega. :P Ja vtikanje in pikanje je zakon. :devil: :P
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Ja vtikanje in pikanje je zakon. :devil: :P Vidim, da že obvladaš tehniko. :devil:
motoristek Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Ja vtikanje in pikanje je zakon. :devil: :P pa še ribice lahko gor rišeš... :lol1:
gizmOkak Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) imam en kup ribiške opreme za prodat... za muharjenje, pa klasiko...vzrok->nimam cajta če se kdo bl zanima pošli PM :) Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil gizmOkak
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se