raza Objavljeno Avgust 21, 2011 Deli Objavljeno Avgust 21, 2011 hvala vsem za pomoč ,bi te pa prosil za garminove rute Pošlji mi (na ZS) privat mail naslov, pa ti pošjem GPX e. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 Jest bi šel pa jutri,če je še kter kandidat Pa do Zell am See,Flachau,Obertauren,Katchberg,in nazaj. Verjetno v petek popoldan ali pa v soboto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 Verjetno v petek popoldan ali pa v soboto... Konc tedna sem gledal vreme in neki kaplice napoveduje Jutri ob 7.15 štartam iz Komende,če gre še kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eltrinajst Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 A mi lahko kdo pomaga s koristnimi nasveti za dvodnevno easy turo, s startom iz SV Slovenije, ki bi vključevala GG in Orlovo gnezdo? Morda kakšno priporočilo za prenočitev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Bil danes na Grossglocknerju. Sem pričakoval, da bo večja gužva, pa je bilo še kar vzdržno (še največ je bilo na cesti kolesarjev). Na platoju opazil samo en motor z SLO registracijo (CE..., BMW), drugače pa prijetnih 20 stopinj. kawasakigpz, Keiko, umetnica51 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Lepo, upam da bo tudi v nedeljo, ko se jaz odpravljam na GG, tako lepo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Lepo, upam da bo tudi v nedeljo, ko se jaz odpravljam na GG, tako lepo vreme Napoved za jutri je lepa, pa še vroče ne bo tako, kot zadnje dni. Sicer pa v višinah je bilo v sredo prav prijetno (osvežujočih 18 stopinj na Edelweisspitze. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Lepo, upam da bo tudi v nedeljo, ko se jaz odpravljam na GG, tako lepo vreme morda pa se srečamo tudi jaz grem še 1x letos ker sem 15.8. videl GG v megli ju3 pa mislim da bo lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buzdovan Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Danes je na GG sneg (je na sliki videti tudi dva zasnezena motorja). Upam, da boste jutri imeli boljse razmere, vsekakor po povratku prilepite kako fotografijo. Srecno pot. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Danes je na GG sneg (je na sliki videti tudi dva zasnezena motorja). Upam, da boste jutri imeli boljse razmere, vsekakor po povratku prilepite kako fotografijo. Srecno pot. ja danes je snežilo, ampak po kamerah je videti da je proti večeru že nehalo in ceste niso zasnežene, tudi okolica je kar zelena bomo videli ju3 kako bo.. pa še spletna kamera Buzdovan 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Avgust 28, 2011 Deli Objavljeno Avgust 28, 2011 ja danes je snežilo, ampak po kamerah je videti da je proti večeru že nehalo in ceste niso zasnežene, tudi okolica je kar zelena bomo videli ju3 kako bo.. pa še spletna kamera Danes bo super :grim se vidimo gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Guest Nely77 Objavljeno Avgust 29, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 29, 2011 ...jaz sem bila gor 20.8.2011 .Nebo brez oblačka, malo gužve, ampak enkratno doživetje! Sem bila pa na 2dnevni furi. Prvi dan je bil plan do Glossglockner-ja in nato do Zell am See-ja kjer sem prespala, naslednji dan pa nazaj v SLO. dotem, tilingerossi, Andro82 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitrii Objavljeno Avgust 30, 2011 Deli Objavljeno Avgust 30, 2011 ...jaz sem bila gor 20.8.2011 .Nebo brez oblačka, malo gužve, ampak enkratno doživetje! Sem bila pa na 2dnevni furi. Prvi dan je bil plan do Glossglockner-ja in nato do Zell am See-ja kjer sem prespala, naslednji dan pa nazaj v SLO. takole je pa bilo na silvretti tirolska v soboto lepo ni kj Keiko, dotem in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Avgust 30, 2011 Deli Objavljeno Avgust 30, 2011 Tole je sicer tema o GG, no pa vendarle ... kakor pa je že napisano pred mano, pa je bila tudi na GG-ju ta vikend precej podobna situacija. BTW: Silveretta je bila 14. avgusta taka, kot mora biti: tilingerossi, Keiko, m@dness in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno September 28, 2011 Deli Objavljeno September 28, 2011 GG ta vikend.Sončno, toplo in kot zmeraj, lepo. Keiko, blu in Dadi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno November 5, 2011 Deli Objavljeno November 5, 2011 Čudovit septembrski dan po cestah Velikega Kleka!!! Lp Keiko, Dadi, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Podbi Objavljeno April 11, 2012 Deli Objavljeno April 11, 2012 Pozdravljen! Midva z mojo sva lani poleti "osvojila" Veliki Klek, šla sva za dva dni, kot so nama skoraj vsi svetovali, če hočeš zraven še kaj videt, če ne se samo voziš. Trasa je pa potekala tako: Bovec, Predel, Pontebba, Nassfeldpass, Kotschah-Mauthen, Oberdrauburg, Iselsberg, Heiligenblut, Veliki Klek, Fusch, Zell am See, Mittersill, skozi Felbertauern tunel, Lienz, Oberdrauburg, , Greifenburg, Kreuzberg, Hermagor, Arnoldstein, Korensko Sedlo in domov. Ta trasa je zelo lepa, vmes imaš nekaj lepih prelazov. Prvi dan sva šla na Klek, si ogledala ledenik, Edelweisspitze-najvišja točka, čudovit razgled naokoli, potem pa v vas Fusch, tam sva najela sobo z zajtrkom in garažo za motor za 29 eur in prespala. Naslednji dan pa naprej na Mittersill in skozi dolg tunel proti domu. Z vremenom sva pa tudi imela izredno srečo, saj je bilo oba dni brez oblačka. Kar je za Klek redko. Za prespati ni problema, saj oddajajo sobe skoraj na vsakem koraku, v tej vasi Fusch tik pod Klekom pa je ob cesti tudi kamp. Priporočam vsaj dvodnevni izlet, če ne še kaj več. No, toliko zaenkrat, pazite na radarje, pa srečno pot!! Zdravo! Midva nameravava to opraviti letos.Ali mi podaš naslov prenočišča? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiDge Objavljeno April 11, 2012 Deli Objavljeno April 11, 2012 (popravljeno) Tudi jaz imam letos plan prevozit GG, naslovi prenočišč bi bili dobrodošli in zanima me ali ste prej rezervirali, hvala? Popravljeno April 11, 2012. Popravil MiDge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 11, 2012 Deli Objavljeno April 11, 2012 Vi2 nad mano: prenočišč je kolikor hočeš - to so turistični kraji (kot naša Kranjska gora) in raznih garnijev, gasthausov, hotelčkov in hiš z oddajanjem sob - zimmer je res vse polno. Spal sem iz v Fusch-u (Post hotel) in nekajkrat v Kaprunu. Enostavno v iskalnik napišeš Kaprun hotel ... in malo pregledaš. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 11, 2012 Deli Objavljeno April 11, 2012 (popravljeno) ... in nekajkrat v Kaprunu. http://www.alpenrose-kaprun.at/ (eden izmed mnogih) (bi popravil predhodno objavo, pa mi ne pusti :angry: ) Popravljeno April 11, 2012. Popravil Fazer03 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno April 12, 2012 Deli Objavljeno April 12, 2012 Imam dobre izkušnje, vse na nivoju, tako kamp, kot sobe oz. hotel. Če imaš probleme z nemškim jezikom, ti rade volje priskoči na pomoč natakar (priča on po naše :grim ) http://www.lampenhaeusl.at/camping/camping/ Nasproti kampa je odlična oštarija. Vsak dan "frišen" golaž http://www.gasthof-wasserfall.at/ Rezervirat ni potrebno nikjer, kjerkoli se boš ustavil, te bodo v primeru polne zasedenosti preusmerili k kakšnemu znancu. V tem kraju hotelirji sodelujejo, ker se pač zavedajo, da živijo od motoristov. Nikii, vencel, pocesnkII in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Junij 17, 2012 Deli Objavljeno Junij 17, 2012 Pravkar sem se vrnil iz dvodnevnega izleta na veliki Klek. Imeli smo fenomenalno vreme, sončno, skoraj brez oblačka, odlična družba in brez vsakih težav. Spali smo ravno pod Felbertauren tunelom v Taurenhaus hotelu, priporočam, še link :http://www.booking.com/hotel/at/matreier-tauernhaus.sl.html RobiRoberto in Nikii 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 Živjo, gledam vremensko napoved pa kaže kar čudno za petek, ko se odpravljam čez GG... zadeva je kar visoko in ne bi rada kakšnih čudnih dogodkov tisti, ki ste bili zadnji čas gor,... a se je za zanest na tole? http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/berg-wetter/oesterreich/kaernten/grossglockner/prognose/9-tage Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 Živjo, gledam vremensko napoved pa kaže kar čudno za petek, ko se odpravljam čez GG... zadeva je kar visoko in ne bi rada kakšnih čudnih dogodkov tisti, ki ste bili zadnji čas gor,... a se je za zanest na tole? http://www.wetter.at...prognose/9-tage Ojla! Moje mnenje.....če ti ne znese drugače....hribi so pač hribi! Doleti te lahko kakšna nevihta/ploha, ampak.....če so že vrhovi v oblakih, ni tisto pravo (kot npr. danes). Si prikrajšan za res čudovite panorame. Jaz sem uspel v tretje ujeti super dan (lani septembra)....brez oblačka! Zjutraj zgodaj od doma, proti večeru doma. Pa sva si privoščila kar nekaj pavz.... Skratka, če želiš GG res uživati.....jaz ne bi šel, če pa greš samo čez....pa pač vzemi v zakup kakšno mokroto! http://www.bergfex.si/skiheiligenblut/wetter/ http://www.bildersammlung.ch/nationalpark-hohe-tauern-webcam-live-wetter-webcam-nationalpark-hohe-tauern-live-cam-grossglockner-oesterreich-webcams/webcam.php http://www.youtube.com/user/yamaha2U Lp David Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mtko Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 Živjo, gledam vremensko napoved pa kaže kar čudno za petek, ko se odpravljam čez GG... zadeva je kar visoko in ne bi rada kakšnih čudnih dogodkov tisti, ki ste bili zadnji čas gor,... a se je za zanest na tole? http://www.wetter.at...prognose/9-tage Glede na to, da predvidevam, da ti bo to samo BTW ali skok čez hrib, bi sam enostavno peljal v tisti smeri, pol se pa odločiš na licu mesta a zaviješ v Mallnitz v primeru dežja al se pa pelješ še mal naprej po dolini in greš čez GG. V vsakem primeru prideš na drugi strani v isto dolino, strošek tam, tam. Do petka je napoved lahko še čist drugačna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se