straza Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 pozdravljeni zanimajo me izkušne voznikov ki imajo na goldwingu obute dunlop gume...kako se obnesejo in koliko vzdržijo. LP Tone
AlterMann Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 dunlop - najslabše kar sem jih imel (8000) bridgestone (10.000) - solidne maxxis (14.000) - trša guma, malo slabša na mokrem avon (še gor) - najboljša guma do sedaj...
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 moj prisega na bridgeston zdej z glave ne vem oznake a se mi zdi da je G7sto pa nekaj najbl zadovolen in ni druzga niti probaval nardi pa z njimi prek 15.000 držijo pa tud okej tako po dežju kot po tačkah tako da nima potrebe po mnjavi firme
straza Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 LP Hvala za nasvete zmontiral Bridgeston.Stari sta mi vzdržali 15300 stem da bi bils prva siogurno še za kakšnih par tisočakov.Menjal pa sem obe pri Planinc-u .Naredi hitro in kvalitetno.
ChgoTom Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 dunlop - najslabše kar sem jih imel (8000) bridgestone (10.000) - solidne maxxis (14.000) - trša guma, malo slabša na mokrem avon (še gor) - najboljša guma do sedaj... In zakaj so originalne Dunlop tako slabe? Sam imam gor drugi komplet in so kar OK, Avon pa se nisem probal. LP iz Chicaga!
elektronik Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Letnik 1987, 1200 ccm, prevoženih 60.000 milj, popolnoma delujoča, dodatno opremljena, prodaja jo prvi lastnik, ker je star 72 let. Motor je potrebno pripeljati iz ZDA. Koliko je vredna pri nas?
royal Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Letnik 1987, 1200 ccm, prevoženih 60.000 milj, popolnoma delujoča, dodatno opremljena, prodaja jo prvi lastnik, ker je star 72 let. Motor je potrebno pripeljati iz ZDA. Koliko je vredna pri nas? Mislim, da ga ni mogoče uvoziti,ne ustreza EU-direktivi ,razen če bi bil oldtajmer to pa še ni :whistle:
Bmflar Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Oj ! Lansko leto je bilo srečanje Goldwinga 26.09. na Bledu. Kako kaj letos, bo ali ne bo, nikjer nisem zasledil tega podatka. Hvala in LP !
Sanda7 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 ja to je pa res kr mimo mislim tile godwingi :rolleyes: tako je srečanja ne bo več oz je že bil samo za člane oz lastnike goldwingov,se pravi ostali nimamo kej tam delat temu primeren so imeli tudi letošnji rezultat srečanja :krneki: zakaj je temu tako je kriv vstop v neko zvezo oz unijo,katera ima pogoje pri izvedbi zbora se pravi za lastnike in tak zbor se organizira na vsaki dve leti.
Bmflar Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Hvala za odgovor :worship:
KawasakiGirl Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Konc maja so mel na Šobcu mednarodno srečanje... :whistle:
motofrik Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Ma, važno, da je Faak podaljšal pogodbo še za pet let. Z Gold wing se bom pa obremenjeval, ko bom malo starejši. Če ne bo prej kakšen LT...
ChgoTom Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Mislim, da ga ni mogoče uvoziti,ne ustreza EU-direktivi ,razen če bi bil oldtajmer to pa še ni :whistle: Pusti in vozi ga kar na ameriske table pa bo... Takle je tukaj tam 3-4K$ ali pa se to ne. LP iz Chicaga!
Sanda7 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 CargoTom dobr si jo spedenov :worship: sam neki me mot mal premal se furaš tko da če boš prodajov vem na koga se obrnt :naughty: naša jih bo drug let obrnila stojurjev btw:zakaj se ne da uvozit golde iz zda???
simonsi Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 tole pa ni preveč za na vršič. :P :whistle:
motofrik Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Kdo pa pravi, da nima? Zumo vleče tudi satelitsko TV... Only in America, je rekel šejk v Cannonball dirki. Lepa je, ni da ni.
vapotek Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Kaj te ma na levi strani balance, termovko? :?
Sanda7 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 ejga tole je za na vršič stokrat bol k moj SS drgač pa tista termovka je zakon kupiš na pumpi hladno pijačo jo preliješ not in ti lepo drži hladn drink (bo treba nabavt) drgač pa mi je čudno da si je dal zumota na desno stran ok no nej med vožno ne bi pritiskal po njem a vendarle je treba tud to počet zato mi je bolj logičen na levi strani razn če se ne fura po tistih dolgih ravninah in užge tempomat pol pa lahko komot z desno roko šari po zumotu :naughty: ejga CargoTom a s kje zasledil tist taspodn prtlažnik nad avspuhom no pa še zdej mi ni jasno zakaj ne bi mogli golde uvozit iz zda glede na to da vse golde sestavljajo v ZDA in tud na šasiji tablci piše made in zda skratka full maš lepo
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Jap, termoska je. Za kavo, ki jo pijes med voznjo. Ej, sej je vsega prevec, ampak nekoc, ko bom star, bi jo pa rad vozil.
Sanda7 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 ej sej za goldo furat ne rabš bit star moj si jo je nabavu pr 26tih zdej jih ma pa 31 je že mau star;)ratov prav da jo ne zamenja za noben motor le za novo goldo,pa še to je uprašanje al k se jo navadš gre k sneta skera
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 (popravljeno) no pa še zdej mi ni jasno zakaj ne bi mogli golde uvozit iz zda glede na to da vse golde sestavljajo v ZDA in tud na šasiji tablci piše made in zda... skratka full maš lepo Saj se da uvozit, samo mora biti v okviru normativov za izpuhe nekaj kao Euro II (cca letniki 1997 in novejše) ali pa že oldtimer, torej 25 let in več, kar pa tista par postov nazaj ni. ... ti tudi :naughty: (predvidevam) Popravljeno Oktober 2, 2008. Popravil bmwslo
Sanda7 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 se prav gremo drugo leto po goldo kr v zda mogoč jo bo CargoTom prodajal za kak pametn dolar :naughty: al pa dal vsaj kakš link z rabljenmi ,da vidmo če se sploh splača
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 se prav gremo drugo leto po goldo kr v zda mogoč jo bo CargoTom prodajal za kak pametn dolar :naughty: al pa dal vsaj kakš link z rabljenmi ,da vidmo če se sploh splača Saj jih maš na tej strani luže dost mobile.de
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 no pa še zdej mi ni jasno zakaj ne bi mogli golde uvozit iz zda glede na to da vse golde sestavljajo v ZDA in tud na šasiji tablci piše made in zdaskratka full maš lepo Ma daj beri malo - govora je blo o uvozu Golde letnik 1987 ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se