Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

kombinezon Steel

glavna novost za sezono 2008

enodelec

- 601 White/Black

- 615 Red/Black

- 631 Black/Black

- 610 Yellow/Black (only for the summer version)

- 622 Black/White

- Men, from 44 to 60

1050 €

Antares

Popravljeno . Popravil antares
Objavljeno (popravljeno)

Steel dvodelen

novost 2008

- 601 White/Black- 610 Yellow/Black

- 615 Black/Red

- 631 Black/Black

Men, from 44 to 60

- Lady, from 40 to 52

tit_prezzo.gif949 €

Antares

Popravljeno . Popravil antares
Objavljeno

W frame

novost 2008

- 601 White/Black- 615 Red/Black- 631 Black/Black

Cena po ceniku: 1600 €

Antares

Objavljeno

Valentino Replica 07

novost za leto 2008

Cena po ceniku 2000 euro.

Antares

Objavljeno

M5

novost 2008 (dodelava modela M4)

- 001 Black- 616 Blue/Black- 615 Red/Black/White- 573 Black/Red/Black- 706 Black/Yellow/Black- 610 Yellow/Black/White

Cena po ceniku 780 euro.

Antares

Objavljeno

Laguna Seca enodelen ostaja ravno tako v leto 2008.

- 050 Red 96- 003 White- 001 Black- 048 Suzuki Blue (only for the summer version)

Cena 820 euro.

Antares

Objavljeno

Tako, to je kolekcija Dainese kombinezonov za leto 2008. Za nekatere trge so na voljo še drugi starejši modeli.

Antares

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

o tejle zadevšni nisi pa nč poročal :naughty:

btw:a mogoč veš kolk pridejo usnjene hlače Delta al pa SP,ne morem najt cene :headbang:

post-265-1194282091_thumb.jpg

post-265-1194282101_thumb.jpg

post-265-1194282111_thumb.jpg

post-265-1194282121_thumb.jpg

Objavljeno

c/p od www.motori.hr

Nakon više od 10 godina testiranja, Dainese D-air Racing sustav pokazao se u punom svjetlu na slobodnom treningu klase 250cc kada je Marca Simoncellia njegova Gilera ritnula u zrak. Ovaj novi sustav zaštite, uz pomoć zračnog jastuka, štiti dijelove tijela koji su konvencionalnim odijelima najmanje zaštićeni; ramena, ključne kosti te vrat.

20613(131).jpgIspitivanja u D-Tec laboratorijima su pokazala kako je ovaj sustav daleko bolji u upijanju udaraca od normalnih kompozitnih protektora, s kojima u kombinaciji ovaj D-air sustav pruža zaštitu od glave do pete. Uz Marca Simoncellia ovaj sustav će koristiti i vozači Simone Giorgi i Michael Ranseder iz klase 125cc.

20614(87).jpgNajrevolucionarnija stvar ovog sustava je to da je cijeli sistem smješten u specijalni dodatak na ramenima i leđima te zauzima mjesto tradicionalne "grbe". D-air Racing radi totalno nezavisno od motocikla i aktivira se kada vozač padne zbog proklizavanja prednjeg i zadnjeg kotača (u slučaju "lowside" pada) ili u slučaju katapulta s motora ("highisde pad), kao što je Simoncelli nenamjerno demonstrirao.

20615(86).jpgUređaj koji puni zračne jastuke je upravljan sofisticiranim akcelerometrima i žiroskopima smještenima u "grbi" odijela. Podatke tada obrađuje interpretacijski algoritam koji odlučuje dali da napuše zračne jastuke ili ne. Tako se sustav neće aktivirati ako vozač npr. promaši brzinu i lagano lupi glavom u tank motora. Signal dolazi do plinskog generatora koji napuhuje jastuke za cca. 40 milisekundi.

20616(85).jpgDainese je počeo razvijati ovaj sustav još 1996. godine. Tri godine teškog rada trebalo je da se razvije hardware i software. Tijekom te tri godine prikupljeno je mnoštvo informacija o ponašanju trkaćeg motocikla tijekom vožnje i prilikom pada. Ti podaci bili su presudni u "oblikovanju" aktivacijskog algoritma, pravog mozga D-air Racing sustava.

Tokom razvijanja ovog sustava tvrtka Dainese usko je surađivala sa stručnjacima na području dinamike vozila i zračnih jastuka, tj. sa tvrtkama 2D, TRW, KTM, FIAT Quality te sa sveučilištem u Padovi.

Zahvaljujući totalnoj nepovezanosti s motociklom, vremenu napuhavanja jastuka te sistemu aktivacije, D-air predstavlja tehnološki skok u zaštiti natjecatelja. Naravno, D-Tec će nastaviti razvijati D-air Racing u svrhu dobivanja proizvoda za cestovnu upotrebu, sustava D-air Street. Budućnost je stigla.

Objavljeno
btw:a mogoč veš kolk pridejo usnjene hlače Delta al pa SP,ne morem najt cene :headbang:

Po ceniku v Italiji (naš je verjetno enak) so Delta 323 euro, SP pa 300 euro. Sp delajo samo v črni barvi, Delta pa ima cel kup barvnih kombinacij.

Trgovec ti na to ceno nato naredi še kar nekaj popusta.

Antares

Objavljeno

Dainese Steel enodelen v zadnji barvni varianti Bianco-nero:

V ceniku za leto 2008 ostajajo Flanker enodelen in dvodelen ter Izalco dvodelen, kljub temu, da jih tovarna ne navaja kot del kolekcije 2008.

Antares

Objavljeno

Mogoče kakšne info o kombinezonu Dainese Luce? :? Ga še izdelujejo? Razmišljam o nakupu tega kombinezona, ker je cena ugodna. .) Kolk pa košta recimo v Italiji, če se ga še da dobit? Na kakšno postavo naj bi pasal kroj? Mogoče kake izkušnje?

Objavljeno
Mogoče kakšne info o kombinezonu Dainese Luce? :? Ga še izdelujejo? Razmišljam o nakupu tega kombinezona, ker je cena ugodna. .) Kolk pa košta recimo v Italiji, če se ga še da dobit? Na kakšno postavo naj bi pasal kroj? Mogoče kake izkušnje?

Pozanimaj se Pignolo stara Gorica. jaz sem pred časom dobil zelo ugodno kombinezon, ki ga niso izdelovali žedve leti.

Objavljeno

Kje bi lahko na štajerskem pomeril enodelca Laguno Seco št.54,56? Imam možnost ga naročit s 20% popustom, samo nevem kera št. mi je prav??

Objavljeno
Kje bi lahko na štajerskem pomeril enodelca Laguno Seco št.54,56? Imam možnost ga naročit s 20% popustom, samo nevem kera št. mi je prav??

Zastopnik je AC, je v Mariboru. Če ga pa imajo za probat boš moral poklicat.

Nisem pa prepričan da bo 54 zate pravi, Jaz sem se namreč stlačil v 54 pa me je precej več skupaj kot tebe. Jaz sem probaval v Sisitiani (italija), so imeli samo črne na zalogi (in enega belega 52). Govorim seveda o enodelnem Laguni Seci.

Samo za primerjavo, Mtech, Alpinestars in Berik so zame prave številke 56.

Objavljeno
Zastopnik je AC, je v Mariboru. Če ga pa imajo za probat boš moral poklicat.

Nisem pa prepričan da bo 54 zate pravi, Jaz sem se namreč stlačil v 54 pa me je precej več skupaj kot tebe. Jaz sem probaval v Sisitiani (italija), so imeli samo črne na zalogi (in enega belega 52). Govorim seveda o enodelnem Laguni Seci.

Samo za primerjavo, Mtech, Alpinestars in Berik so zame prave številke 56.

Bil v AC in imajo samo številko 52, v katero se nisem mogel stlačit :whistle: In tudi sicer pri njih velja ta popust zaenkrat, dokler ne pride 2008 kolekcija, ki pa bo pri Laguni Seci ostala nespremenjena.

Objavljeno

Živjo!

Probaval sem Laguno seco dvodelni komplet 54 številko in mi je bil ful lepo prav.Rad bi pa imel enodelno laguno (54) pa

me zanima če je mogoče komu znano koliko je razlik glede velikosti.Skrbi me namreč da se v enodelca ne bom spravil :)

Hvala

LP Rok

Objavljeno
Živjo!

Probaval sem Laguno seco dvodelni komplet 54 številko in mi je bil ful lepo prav.Rad bi pa imel enodelno laguno (54) pa

me zanima če je mogoče komu znano koliko je razlik glede velikosti.Skrbi me namreč da se v enodelca ne bom spravil :)

Hvala

LP Rok

Prodajalec v Avtocommerce mi je zatrdil, da potrebuješ enodelca 1 številko večjega kot pa dvodelca! Po pomerjanju bi rekel da res.

Objavljeno (popravljeno)
Bil v AC in imajo samo številko 52, v katero se nisem mogel stlačit :whistle: In tudi sicer pri njih velja ta popust zaenkrat, dokler ne pride 2008 kolekcija, ki pa bo pri Laguni Seci ostala nespremenjena.

No, kar se tiče šetevilke; zanimivo. Meni se je 54 super prilegal in sem bil kar presenečen.

Probaj poklicat še v LJ, drugače pa ti ne preostane drugega kot izlet na primorsko. Čeprav bi bilo mogoče fino prej poklicati če imajo še št. 54 na zalogi. Če pokličeš v čet, pet ali soboto dobiš na tel gospodično ki govori Slovensko.

Pri njih je cena 720 EUR brez barantanja. Imajo pa na zalogi Le črnega enodelnega Laguna Seco (vsaj tako je bilo pred tremi tedni).

Popravljeno . Popravil marko55
Objavljeno

Danes sem gledal v Radomljah model T Fluid znižanega iz 1.140 na 700 (popust 40%), to je za 200 euro dražje od cene na tem linku :headbang: Bom še malo premislil.

http://www.1000ps.de/produkt-12960-Dainese...warz_chrom_blau

Malo refernečnih cen iz tujine, da se vidi kako nas AC nateguje z cenami in nekimi čudnimi popusti,

kjer je neto cena še vedno višja od redne v tujini.

Daniese ves na 499 oz 599 Eur

http://www.1000ps.de/produkte_suchen.asp?s..._untergruppe=36

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!