antares Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) kombinezon Steel glavna novost za sezono 2008 enodelec - 601 White/Black - 615 Red/Black - 631 Black/Black - 610 Yellow/Black (only for the summer version) - 622 Black/White - Men, from 44 to 60 1050 € Antares Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil antares
antares Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) Steel dvodelen novost 2008 - 601 White/Black- 610 Yellow/Black - 615 Black/Red - 631 Black/Black Men, from 44 to 60 - Lady, from 40 to 52 949 € Antares Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil antares
antares Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 W frame novost 2008 - 601 White/Black- 615 Red/Black- 631 Black/Black Cena po ceniku: 1600 € Antares
antares Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Valentino Replica 07 novost za leto 2008 Cena po ceniku 2000 euro. Antares
antares Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 M5 novost 2008 (dodelava modela M4) - 001 Black- 616 Blue/Black- 615 Red/Black/White- 573 Black/Red/Black- 706 Black/Yellow/Black- 610 Yellow/Black/White Cena po ceniku 780 euro. Antares
antares Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Laguna Seca enodelen ostaja ravno tako v leto 2008. - 050 Red 96- 003 White- 001 Black- 048 Suzuki Blue (only for the summer version) Cena 820 euro. Antares
antares Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) V letu 2008 ostaja enodelen Izalco. - D77 Yellow H./Black- 601 White/Black- E88 Red 6/Black- 623 Anthracite/black Cena 998 euro; samo moška verzija. Antares Dvodelni Izalco je v ceniku; kljub temu, da ga tovarna ne navaja v kolekciji. Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil antares
antares Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 In seveda YU Lady. Cena 1050 euro. Antares
antares Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 MC 202 Div. - D23 Oro Bianco/Nero/Rosso Lava- D27 Oro Bianco/Nero/Blu M.- D28 Oro Bianco/Nero/Carbonio Cena 1078 euro. Antares
antares Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Tako, to je kolekcija Dainese kombinezonov za leto 2008. Za nekatere trge so na voljo še drugi starejši modeli. Antares
Sanda7 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 o tejle zadevšni nisi pa nč poročal :naughty: btw:a mogoč veš kolk pridejo usnjene hlače Delta al pa SP,ne morem najt cene :headbang:
gvucko Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 c/p od www.motori.hr Nakon više od 10 godina testiranja, Dainese D-air Racing sustav pokazao se u punom svjetlu na slobodnom treningu klase 250cc kada je Marca Simoncellia njegova Gilera ritnula u zrak. Ovaj novi sustav zaštite, uz pomoć zračnog jastuka, štiti dijelove tijela koji su konvencionalnim odijelima najmanje zaštićeni; ramena, ključne kosti te vrat. Ispitivanja u D-Tec laboratorijima su pokazala kako je ovaj sustav daleko bolji u upijanju udaraca od normalnih kompozitnih protektora, s kojima u kombinaciji ovaj D-air sustav pruža zaštitu od glave do pete. Uz Marca Simoncellia ovaj sustav će koristiti i vozači Simone Giorgi i Michael Ranseder iz klase 125cc. Najrevolucionarnija stvar ovog sustava je to da je cijeli sistem smješten u specijalni dodatak na ramenima i leđima te zauzima mjesto tradicionalne "grbe". D-air Racing radi totalno nezavisno od motocikla i aktivira se kada vozač padne zbog proklizavanja prednjeg i zadnjeg kotača (u slučaju "lowside" pada) ili u slučaju katapulta s motora ("highisde pad), kao što je Simoncelli nenamjerno demonstrirao. Uređaj koji puni zračne jastuke je upravljan sofisticiranim akcelerometrima i žiroskopima smještenima u "grbi" odijela. Podatke tada obrađuje interpretacijski algoritam koji odlučuje dali da napuše zračne jastuke ili ne. Tako se sustav neće aktivirati ako vozač npr. promaši brzinu i lagano lupi glavom u tank motora. Signal dolazi do plinskog generatora koji napuhuje jastuke za cca. 40 milisekundi. Dainese je počeo razvijati ovaj sustav još 1996. godine. Tri godine teškog rada trebalo je da se razvije hardware i software. Tijekom te tri godine prikupljeno je mnoštvo informacija o ponašanju trkaćeg motocikla tijekom vožnje i prilikom pada. Ti podaci bili su presudni u "oblikovanju" aktivacijskog algoritma, pravog mozga D-air Racing sustava. Tokom razvijanja ovog sustava tvrtka Dainese usko je surađivala sa stručnjacima na području dinamike vozila i zračnih jastuka, tj. sa tvrtkama 2D, TRW, KTM, FIAT Quality te sa sveučilištem u Padovi. Zahvaljujući totalnoj nepovezanosti s motociklom, vremenu napuhavanja jastuka te sistemu aktivacije, D-air predstavlja tehnološki skok u zaštiti natjecatelja. Naravno, D-Tec će nastaviti razvijati D-air Racing u svrhu dobivanja proizvoda za cestovnu upotrebu, sustava D-air Street. Budućnost je stigla.
antares Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 btw:a mogoč veš kolk pridejo usnjene hlače Delta al pa SP,ne morem najt cene :headbang: Po ceniku v Italiji (naš je verjetno enak) so Delta 323 euro, SP pa 300 euro. Sp delajo samo v črni barvi, Delta pa ima cel kup barvnih kombinacij. Trgovec ti na to ceno nato naredi še kar nekaj popusta. Antares
antares Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Dainese Steel enodelen v zadnji barvni varianti Bianco-nero: V ceniku za leto 2008 ostajajo Flanker enodelen in dvodelen ter Izalco dvodelen, kljub temu, da jih tovarna ne navaja kot del kolekcije 2008. Antares
dive Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Mogoče kakšne info o kombinezonu Dainese Luce? :? Ga še izdelujejo? Razmišljam o nakupu tega kombinezona, ker je cena ugodna. .) Kolk pa košta recimo v Italiji, če se ga še da dobit? Na kakšno postavo naj bi pasal kroj? Mogoče kake izkušnje?
salo Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 Mogoče kakšne info o kombinezonu Dainese Luce? :? Ga še izdelujejo? Razmišljam o nakupu tega kombinezona, ker je cena ugodna. .) Kolk pa košta recimo v Italiji, če se ga še da dobit? Na kakšno postavo naj bi pasal kroj? Mogoče kake izkušnje? Pozanimaj se Pignolo stara Gorica. jaz sem pred časom dobil zelo ugodno kombinezon, ki ga niso izdelovali žedve leti.
Dani Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Kje bi lahko na štajerskem pomeril enodelca Laguno Seco št.54,56? Imam možnost ga naročit s 20% popustom, samo nevem kera št. mi je prav??
marko55 Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Kje bi lahko na štajerskem pomeril enodelca Laguno Seco št.54,56? Imam možnost ga naročit s 20% popustom, samo nevem kera št. mi je prav?? Zastopnik je AC, je v Mariboru. Če ga pa imajo za probat boš moral poklicat. Nisem pa prepričan da bo 54 zate pravi, Jaz sem se namreč stlačil v 54 pa me je precej več skupaj kot tebe. Jaz sem probaval v Sisitiani (italija), so imeli samo črne na zalogi (in enega belega 52). Govorim seveda o enodelnem Laguni Seci. Samo za primerjavo, Mtech, Alpinestars in Berik so zame prave številke 56.
Dani Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Zastopnik je AC, je v Mariboru. Če ga pa imajo za probat boš moral poklicat. Nisem pa prepričan da bo 54 zate pravi, Jaz sem se namreč stlačil v 54 pa me je precej več skupaj kot tebe. Jaz sem probaval v Sisitiani (italija), so imeli samo črne na zalogi (in enega belega 52). Govorim seveda o enodelnem Laguni Seci. Samo za primerjavo, Mtech, Alpinestars in Berik so zame prave številke 56. Bil v AC in imajo samo številko 52, v katero se nisem mogel stlačit :whistle: In tudi sicer pri njih velja ta popust zaenkrat, dokler ne pride 2008 kolekcija, ki pa bo pri Laguni Seci ostala nespremenjena.
Kawl Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Živjo! Probaval sem Laguno seco dvodelni komplet 54 številko in mi je bil ful lepo prav.Rad bi pa imel enodelno laguno (54) pa me zanima če je mogoče komu znano koliko je razlik glede velikosti.Skrbi me namreč da se v enodelca ne bom spravil :) Hvala LP Rok
Dani Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Živjo! Probaval sem Laguno seco dvodelni komplet 54 številko in mi je bil ful lepo prav.Rad bi pa imel enodelno laguno (54) pa me zanima če je mogoče komu znano koliko je razlik glede velikosti.Skrbi me namreč da se v enodelca ne bom spravil :) Hvala LP Rok Prodajalec v Avtocommerce mi je zatrdil, da potrebuješ enodelca 1 številko večjega kot pa dvodelca! Po pomerjanju bi rekel da res.
marko55 Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 (popravljeno) Bil v AC in imajo samo številko 52, v katero se nisem mogel stlačit :whistle: In tudi sicer pri njih velja ta popust zaenkrat, dokler ne pride 2008 kolekcija, ki pa bo pri Laguni Seci ostala nespremenjena. No, kar se tiče šetevilke; zanimivo. Meni se je 54 super prilegal in sem bil kar presenečen. Probaj poklicat še v LJ, drugače pa ti ne preostane drugega kot izlet na primorsko. Čeprav bi bilo mogoče fino prej poklicati če imajo še št. 54 na zalogi. Če pokličeš v čet, pet ali soboto dobiš na tel gospodično ki govori Slovensko. Pri njih je cena 720 EUR brez barantanja. Imajo pa na zalogi Le črnega enodelnega Laguna Seco (vsaj tako je bilo pred tremi tedni). Popravljeno November 21, 2007. Popravil marko55
Katana Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Malo refernečnih cen iz tujine, da se vidi kako nas AC nateguje z cenami in nekimi čudnimi popusti, kjer je neto cena še vedno višja od redne v tujini. Daniese ves na 499 oz 599 Eur http://www.1000ps.de/produkte_suchen.asp?s..._untergruppe=36
sharp Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Danes sem gledal v Radomljah model T Fluid znižanega iz 1.140 na 700 (popust 40%), to je za 200 euro dražje od cene na tem linku :headbang: Bom še malo premislil. http://www.1000ps.de/produkt-12960-Dainese...warz_chrom_blau Malo refernečnih cen iz tujine, da se vidi kako nas AC nateguje z cenami in nekimi čudnimi popusti, kjer je neto cena še vedno višja od redne v tujini. Daniese ves na 499 oz 599 Eur http://www.1000ps.de/produkte_suchen.asp?s..._untergruppe=36
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se