Amater Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 sam pol majo pa verjetn kesno blokado na frgazarju :?
ScootFreaK Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Nima to vsak nov skuter? :?
Amater Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 možno, nimam lih velik pojma tk de nebi vedu, vem da so tri blokade(variator, izpuh, pa očitno še uplinjapč:)) :blush:
MotoBoy Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Zdaj nameravam kupiti frgazer dellorto 19 in me zanima kaj moram nardit ko ga montiram gor? A norm kej nastavt?? Mam pa Aprilio RS50(70)
ScootFreaK Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 na 19ko daj malossi e13 filter, ali pa naluknjaj air box, no kakorkoli za majo rske za luft :) no to je prvo, kot drugo pa mores nastavit dotok zraka itd :)
speed_fighter Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 lp jst mislm friznt mojga speedya 2 pa bom 70 polinija gor daw pa filter malossi e13 pa tko in bi vs prosil da mi pac svetujete...pa za ksno spletno stran ki se stem ukvarja ajde hvala :D :worship:
SiMoN` Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 Strani kjer prodajajo dele imaš že dosti kje napisane. No tu jih imaš nekaj: www.scooter-attack.com , www.scooterkit.com , www.scooter-center.com in še dosli tih je :)
ScootFreaK Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 install mirc and ./q _PoKaVeC^ :) no on nabavlja iz scooter centra, tak da ti bo prek njega menda lažje ....
MotoBoy Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 Res da nepase ravno sem ampak vseeno:Prodam fergazer delorto 21 cena:12.000
longboy Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Pozdravljeni! Razmišljam o nakupu vplinjača dellorto 17,5 PHVA, sedaj pa nevem kaj je vse potrebno da bo delovalo tako kot je treba. A so potrebne kake nastavitve? Ali samo namontiram in deluje. Lep pozdrav, David!
SiMoN` Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 To bi ti lahko bilo logično, da ne dobiš nastaljenega vplinjača, in boš ga moral nastavit. Moral boš menjat dizo in nastavit štangas in zrak, vse po potrebi, če sam neznaš nastavit pelji k komu ko to zna ali pa k serviserju :) Sicer pa bi lahko vprašal v temi o vplinjačih , da ne bo za vsak vplinjač ena tema :) Lp
longboy Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 se opravičujem! Bom še tukaj nekaj vprašal, če ne zamerite :slap: Štandgas - znam, zrak - tudi,...diza pa je druga stvar. Najrajši nebi na servis pelal, ker vem da bo drago. Znanja mam dovolj da bi jo znal sam menjat (sem že mel vplinjač dol, tak da vem kak se stvari streže), nevem pa kako dizo rabim. Je posebaj določeno kaka more bit, al je to enako kot pri športnem zračnem filtru, ko je treba več diz probat. Mora diza bit dosti večja? Ker če mora, potem bo poraba tudi bistveno večja. L.p
SiMoN` Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Ja odvisno kakšno dobiš zraven :) Če ne dela vredu pa moreš probavat z različnimi dizami, malo večjo ali malo manjšo, odvisno , če ga zaduši ali ga zaliva, vglavnem porabiš veliko časa s nastavljanjem vplinjača. Lp
longboy Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Ok, bom probal kak zrihtat, drugače pa bom pelal na servis. Kak pa je glede filtra, morem dat športnega, ali lahko obdržim stariga???
SiMoN` Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Normalno da lahko imaš starega oz. originalnega :) Če bi pa dal gor športni filter, te bi se skuter bolj drl pa večja poraba bi bila, malo bolša odzivnost in večjo dizo bi moral dati v vplinjač, torej tudi večja poraba :) Lp
longboy Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 (popravljeno) Vem, meni je športni filter brezveze. Sem ga mel 1 dan gor pa sem si premislo, ker sem bil vsakih 30km na črpalki, to pa ni za mene (oz. mojo denarnico). Pa hitrost se mi je tudi bistveno zmanjšala :( Kak pa je glede vplinjača, so pospeški in končna hitrost dosti večji? l.p Popravljeno November 5, 2005. Popravil longboy
longboy Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Pa vprašal bi še, katere lamelice so najboljše? Polini, malossi - trše ali mehkejše; največ bi rad na hitrosti! l.p
Cilindr Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 FILTR------->Brezveze!!!1 Jst sm meu original dizo 68 po sm dou not dizo 75 pa filtr sm mau predelu pa je brezveze k sm biu skos na bencinski pa ksnga bistvenga ucinka pa NI!!! Sam me pa zanima kako ustvart mocnejsi zvok Brez Filtra k sm ze vidu motorje brez filtra pa so mel 2x mocnejsi zvok od mojga! Mam pa Sr 50 Valerossi
norc 16 Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 FILTR------->Brezveze!!!1 Jst sm meu original dizo 68 po sm dou not dizo 75 pa filtr sm mau predelu pa je brezveze k sm biu skos na bencinski pa ksnga bistvenga ucinka pa NI!!! Sam me pa zanima kako ustvart mocnejsi zvok Brez Filtra k sm ze vidu motorje brez filtra pa so mel 2x mocnejsi zvok od mojga! Mam pa Sr 50 Valerossi močnejši zvok samo veliko močnejši celinder tudi so imeli notri
MotoBoy Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Zdej nameravam kupt fergazer za 19, pa me zanima kera oznaka more bit?(mam pa aprilio RS50(75) LP
cheff Objavljeno December 17, 2005 Opozori Objavljeno December 17, 2005 Kakšno oznako?? Saj je vseeno kak samo da kolena paše na mašino, fergazer pa na koleno.
MotoBoy Objavljeno December 17, 2005 Opozori Objavljeno December 17, 2005 ja...npr da bi dal ta fergi gor.. kko bi pol meu zaug??
cheff Objavljeno December 17, 2005 Opozori Objavljeno December 17, 2005 Taki fergi mam jas, zaug pa mam gori pri števcu na zajlo je naret rabiš pa tole klik Samo jas mam ta komplet gor klik
denZ Objavljeno December 17, 2005 Opozori Objavljeno December 17, 2005 lahko maš tudi bs, ročni čok na fergiju, tam skozi tisto plastiko pod sedežem se da zraven prit
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se