krucymucy Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Ne sej novi Z (2010+) je kul kar se tiče grušta. Stari ni bil. Vzmetenje pa ne vem kako je, upam da kej boljš kot na starem.
siks Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Ne sej novi Z (2010+) je kul kar se tiče grušta. Stari ni bil. Vzmetenje pa ne vem kako je, upam da kej boljš kot na starem. na nič od naštetega nimam pripomb...
krucymucy Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 na nič od naštetega nimam pripomb... Sej verjetno tudi na CB1 nisi imel nekih pripomb, jst jih imam pa polno. hajoktejn 1
royal Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 (popravljeno) Sej verjetno tudi na CB1 nisi imel nekih pripomb, jst jih imam pa polno. ne moreš verjet kakšen talent ....spozna se na vse ropotulje...vse že imel in vozil, pa motorist dva dni in en torek Popravljeno Avgust 24, 2013. Popravil royal
krucymucy Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 (popravljeno) ne moreš verjet kakšen talent ....spozna se na vse ropotulje...vse že imel in vozil, pa motorist dva dni in en torek Se opravičujem vsem prizadetim v tej temi, ker sem se izmislil da sem imel Hondo CB1000R. Tudi drugih mojih nasvetov in opazk ne upoštevajte. Če vas karkoli zanima, pošljite zasebno sporočilo g. Royalu. Tako razgledanega človeka v življenju se nisem srečal in njegovi prispevki so resnično kvalitetni in v pomoč vsem na motosvetu. Popravljeno Avgust 24, 2013. Popravil krucymucy DAMI34 1
Snečer Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Če ti vse drsa z vsemi motorji, ki jih voziš, potem je nekaj narobe...
krucymucy Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Če ti vse drsa z vsemi motorji, ki jih voziš, potem je nekaj narobe... Se strinjam. Japonski nakedi so nepremisljeno narejeni. cikadina 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Ne sej novi Z (2010+) je kul kar se tiče grušta. Stari ni bil. Vzmetenje pa ne vem kako je, upam da kej boljš kot na starem. zgleda, da ti bom moral spet posodit, da boš še vzmetenje mau čekiral
cikadina Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Se strinjam. Japonski nakedi so nepremisljeno narejeni. sej jih ne moreš najbolj razumet teh japoncev, namesto samo slečt ss in dat ravno balanco pa popravit mapo, da je več navora v "uporabnih" vrtljajih je treba zmeri neki novega gruntat. tukaj ima krucymucy popolnoma prav. Mateej1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 sej jih ne moreš najbolj razumet teh japoncev, namesto samo slečt ss in dat ravno balanco pa popravit mapo, da je več navora v "uporabnih" vrtljajih je treba zmeri neki novega gruntat. tukaj ima krucymucy popolnoma prav. hm...z je bil najprej slečen in so ga pol oblekli v sxa....
cikadina Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 hm...z je bil najprej slečen in so ga pol oblekli v sxa.... sej zato pa noče na koleno
DAMI34 Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 sej zato pa noče na koleno zakaj bi ga pa ti na koleno? A neb raj po nagi riti?
siks Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 sej jih ne moreš najbolj razumet teh japoncev, namesto samo slečt ss in dat ravno balanco pa popravit mapo, da je več navora v "uporabnih" vrtljajih je treba zmeri neki novega gruntat. tukaj ima krucymucy popolnoma prav. če bi japonci svoje aktualne litrske ss-je samo slekli, jim dali ravno belanco in prilagodili mape, potem bi stali tako kot npr. tuono (beri: najmanj dva čuka več kot stanejo), 98% lastnikom pa so lastnosti, ki jih imajo čez glavo dovolj. seveda pa se vedno najde kdo, ki mu kaj ne paše. tudi sam sem našel nekaj malenkosti, a tako je pač v lajfu. Cartman 1
cikadina Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 če bi japonci svoje aktualne litrske ss-je samo slekli, jim dali ravno belanco in prilagodili mape, potem bi stali tako kot npr. tuono (beri: najmanj dva čuka več kot stanejo), 98% lastnikom pa so lastnosti, ki jih imajo čez glavo dovolj. seveda pa se vedno najde kdo, ki mu kaj ne paše. tudi sam sem našel nekaj malenkosti, a tako je pač v lajfu. siks vem jst to in imaš prav. kar se tega tiče so japonci zelo racionalni včasih še preveč.
ZupsMF Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 Pozdravljeni, mene pa zanima ce ima kdo stojalo za zadnje kolo z levo roko in kako mu motor stoji na njem.. Namreč včeraj sem ga zmontiral in je motor rahlo nagnjen v desno-se pravi v stran kjer ni roke. Je to normalno. Bojim se da se bo prevrnil...
ludiluka Objavljeno Februar 21, 2014 Opozori Objavljeno Februar 21, 2014 Če imaš v mislh enojno nihajko je ponavadi narejeno tako da visi malo motor na tisto stran s katere pride stojalo. Vsaj tako je pri ducatiju
ZupsMF Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 Ja enojno nihajko sm mislu. Sam pr men visi na kontra stran-na tisto s katere se sname kolo...
krucymucy Objavljeno Februar 23, 2014 Opozori Objavljeno Februar 23, 2014 (popravljeno) Pozdravljeni, mene pa zanima ce ima kdo stojalo za zadnje kolo z levo roko in kako mu motor stoji na njem.. Namreč včeraj sem ga zmontiral in je motor rahlo nagnjen v desno-se pravi v stran kjer ni roke. Je to normalno. Bojim se da se bo prevrnil... Jaz sem ga kupil na prek ebay-a. Del ki se nasadi v pesto je bil ulezajen in privarjen pod kotom, tako da je motor stal cisto ravno. Je mogoce premajhen premer tistega vrtljivega dela? Ce je to, bi ga lahko oblekel v kako gumo ali kaj podobnega. Popravljeno Februar 23, 2014. Popravil krucymucy
matkoR1 Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 če rabi kdo original zadek za cb1000r ga dam za 20 €.. je odlično ohranjen nič popraskan, ) če kdo želi kaj rezat, al pa krajšat
ZupsMF Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Živjo ima mogoče kdo owners maual (navodila za uporabo) v slovenščini pa ne potrebuje več?
krucymucy Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Dvomim. To se ponavadi shrani in da poleg motorja ob prodaji.
WSurfer Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Zivjo, Upam da ni vnasprotju s pravili; prodaja kdo oz. pozna kdo koga ki prodaja to Hondo? Lp, Ales
jl79 Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 (popravljeno) Zivjo, Upam da ni vnasprotju s pravili; prodaja kdo oz. pozna kdo koga ki prodaja to Hondo? Lp, Ales Saj jih imaš na 4vt0.n3t, ravno v zadnjih dneh se je pojavila ena zlata z ABS s ceno pod 6keur, imaš pa tudi kar nekaj brez ABS-a. Sam bi jo takoj vzel, samo barva... , tako da čakam še naprej na črno, grafitno ali belo z ABS. Popravljeno April 3, 2014. Popravil jl79
krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Tiste brez ABS-a imajo v bistvu boljse zavore. Sam pac nimajo ABS-a.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se