T Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 OH ko bi le kakšen striček iz Honde vidu tole! :kva2: Pa bi mogoce malo :hmm: in nato :slap: Pa bi imel CB 1000 Hornet :OK: :OK: lp
Sanda7 Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 mogoče pa bo slišat tud kot zvok trobente .) namest godbe .) drgač pa hud motor :OK:
vuk76 Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Še takšnega z poloklepom & ABSom in ne bo več dileme kaj nabavit. Drgač pa zelo všečen;edino na izpuhe se bo potrebno navaditi. lp vuk
SiR Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) meni se pa zdi (pre)agresivni kič mislim, če maš tak motor, moraš bit še sam najmanj ninja-master že na pogled, kaj šele, če te kdo razpizdi + krmilo se mi zdi (vsaj zame) preveč 'nazaj zaprto' Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil SymRu
Gionni Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Na pogled se mi ne zdi, da so vizualno kaj veliko spremenili... Malce me spominja na superduka - še posebej oranžn :P Kakšni so pa kaj ostali podatki oz. podrobnosti (teža, moč, navor...)?
nowfak Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Lep motor.Malod spredi kopiran od SUZUKI GSR (žmigovci). Drgač pa se ga nebi branu...kaj pa cena in ostale karakteristike
Jure Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Huda zverina! :OK: Samo tiste trobente so malo mimo, ampak se da vse rešit :D
bospolak Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 upam da bo naš mojster za izpuhe hit neki poštuderu k tele serijski so cist mim, drugac pa dobra zverina zgleda :OK:
Ganges Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Najbolj čudno pri vsej tej zadevi se mi zdi, da si je od konkurence izposodil izpuh :blink: Kawasaki izposoja od Yamahe. Z njihovim privolenjem ga je le nekoliko priredil. A opazi kdo podrobnost zadnjega (ali sprednjega - kako vzameš) dela?
_ales_ Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Lep motor.Malod spredi kopiran od SUZUKI GSR (žmigovci). Drgač pa se ga nebi branu...kaj pa cena in ostale karakteristike bi prej reku da so žmigule pa tista plastoka od kawe er6n... :hmm:
lukas Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 bi prej reku da so žmigule pa tista plastoka od kawe er6n... :hmm: Jup. Večina detajlov je iz er6, s tem da so hvalabogu ugotovili kaj so ga tam pobiksali pa zadevo poprajli. Hvala bogu. Tu mislim predvsem na sprednjo luč pa masko - pri er6n grda ko smrtn greh... Že 1 leto vozim pa se še vedno nisem navadu - kaj bi dal da bi mel tako masko tam gor. Mogoče kdo ve, sa da dobit kako "custom made"? Drgač pa auspuhi... Škoda da niso še tega nekak vsaj poizkušali skopirat od er6. Ne bi blo tistih trobent. Spljoh.
Gallus Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 ... čist OK ... :rolleyes: :rolleyes:
_ales_ Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) Jup. Večina detajlov je iz er6, s tem da so hvalabogu ugotovili kaj so ga tam pobiksali pa zadevo poprajli. Hvala bogu. Tu mislim predvsem na sprednjo luč pa masko - pri er6n grda ko smrtn greh... Že 1 leto vozim pa se še vedno nisem navadu - kaj bi dal da bi mel tako masko tam gor. Mogoče kdo ve, sa da dobit kako "custom made"? Drgač pa auspuhi... Škoda da niso še tega nekak vsaj poizkušali skopirat od er6. Ne bi blo tistih trobent. Spljoh. www.louis.de kle use nadeš al pa mal po googlu pobrski, drgač je pa men lih tale maska od Z-ja čist mimo, tazgorn konc maske je grd da se kr ustrašm k ga pogledam (na sliki, bomo vidl kašn bo pol serijski) :) Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil PESHY BOY
Robtech Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 huh tokrat pa so poševnookci prekosili sami sebe. naredili so najbolj ugabne izpuhe v zgodovini :BUA: :BUA:
fp4492 Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 grd :BUA: .... :ninja: Lahko to utemeljiš? Meni naprimer je prav všeč, če bi blo dovolj dinarčkov pri hiši, bi drugo leto R1 rohnela še samo na pisti, tole pa na cesti
viggen Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Na sliki kar lep motor. Samo mal prehitro menjavajo te modele..... :hmm:
Pravokotar Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Lahko to utemeljiš? Recimo takolele: Meni naprimer je prav všeč, če bi blo dovolj dinarčkov pri hiši, bi drugo leto R1 rohnela še samo na pisti, tole pa na cesti Kul utemeljitev :worship:
fp4492 Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Kul utemeljitev :worship: :D :D Moj stavek ne rabi utemeljitve, ker sem napisal, da je MENI všeč. On pa je napisal, da je motor grd. Če bi napisal, da je njemu grd, al pa da mu ni všeč, ne bi mel nič proti. Tako bi pa le rad vedel, zakaj je grd. meni pa so všeč njegove linije, malce agresiven pogled in nasploh celoten koncept motorja.
Bostrom Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Imel sem prejšnjega,a kot zgleda bom imel tudi tega!! :) Meni je naravnost čudovit...končno spet en lep Kawasaki!!! :OK:
jupiter Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Meni celotna pojava deluje ostro in agresivno. Za tak tip motocikla sigurno pravo oblikovanje :OK: Pa tisti rori od zadaj delujejo čisto OK.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se